59

Анонимен

преди 5 години

Ами ние какво да кажем като всеки ден тия подобни хубав и бият и грабят пенсио ери по селата за 10лв и два компотАми например питай отговорните институции къде са? Заплатите им от твоите данъци идват.

58

Анонимен

преди 5 години

Това което е казал Гилбърт за българите е същото което ултрасите казват за ромите.Проблемът е че и двете страни са неуравляеми, и еднакво безполезни за държавата !

57

Анонимен

преди 5 години

ТАКА Е, БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ СЪДЕНА ЗА НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА,РАСИЗЪМ,УМИШЛЕНО ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ,СЪБАРЯНЕ НА КЪЩИ,ПРОИЗВОЛ,НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ СЪС ЗАКОНИ,ГАВРА,САМОРАЗПРАВА....ОЛИЦЕТВОРЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ С ЕДНА ДУМА Е ЦЕНКО ЧОКОВ КМЕТА ПРЕСТЪПНИК НА ГАЛИЧЕ.БЪЛГАРИЯ Е ВАРВАРСКА ДЪРЖАВА С 30 ГОДИШНО ВАРВАРСКО КОМУНИСТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ,НИСЪК МОРАЛ,БАНДИТИЗЪМ,УБИЙЦИ НА ДЪРЖАВНОСТТА,ПЪЛНА ВИНОВНОСТ ЗА ДЕГРАДИЛОТО НИ ОБЩЕСТВО.ОБЩЕСТВОТОТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИ ОТ ДЕМОНИЗИРАНЕТО ИМ И НА ИЗБОРИТЕ ДА ГИ ПРЕМАХНЕМ!

56

АНТИ

преди 5 години

Другаря Бойко Борисов, какво ще каже(реши) по въпроса ?!

55

Българина

преди 5 години

Отнемане гражданството, какво има да му мисли данс! За публична обида към 1400 годишен народ. Свят широк не ни освободят от присъствието си. Където искат там да ходят. Моментално отнемане хражданството и на всичките им известни роднини! Гражданството не е задължително то се заслужава.....

54

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаДържавата ни е мултикултурна и е редно да не тормозят хората само за това че са от малцинствата.

53

Pipi

преди 5 години

Ами ние какво да кажем като всеки ден тия подобни хубав и бият и грабят пенсио ери по селата за 10лв и два компот? То трябва тогава всичко живо по цял ден клип чета в Интернет да качва с псувни срещу тази общност? Като не има изнася е, мисля, че има процедура да се откажеш от българско гражданство и паспорт.

52

Анонимен

преди 5 години

Поредно раздухване на фейсбук сензации, само и само да не се питат хората как държавни чиновници имат сауни и барбекюта на тераси от по 150-200 кв. м. в елитни квартали, за които нямат обяснение с какви пари са ги придобили.

51

Анонимен

преди 5 години

До Davigo...Отговорът е, че омразата, ражда омраза. В порочен кръг сме, а в нечий партии това налива гласове и затова се поддържа.

50

zeus

преди 5 години

А къде са половината коментари и свободата на словото? Може да пускате видео с бясната кълняща индийка, а не можете да оставите негативните коментари срещу нея!

49

Един от Северозапада

преди 5 години

Незабавно отнемане на гражданството на майката и на сина, с президентски указ.Анулиране на дипломи, шофьорски книжки, и всякакви документи, издадени от държавата.

48

Мен

преди 5 години

Животът е толкова кратък, не ни занимавайте с неудовлетворени личности, които нямат очи за хубавото, а вечно мразят, негодуват. Те сами ще се отровят с лошите си чувства. Не мразете никой, гледайте си живота, виждайте хубавото и не обръщайте внимание на такива индивиди

47

Анонимен

преди 5 години

Като мразят България да се откажат от българското гражданство, да си върнат паспортите и да правят каквото искат.

46

Анонимен

преди 5 години

До Davigo...В държавата ни има много хора с неонациско мислени и с татуировки на Ботен и Левски.Ако те бяха живи щяха да се възмутят.

45

Анонимен

преди 5 години

Цялата държава ни се крепи на омразата. Срамно е но е така.

44

Анонимен

преди 5 години

Ам то трябва и да се подчертаят думите на тия двамката на екрана че сина и е бил бит и изтезаван от бьлг... в Бг и в лайфове и детето и е стигнало до психиатьр и за това са толкова гневни на бьлг....!

43

АРЕ ПЪТЯ

преди 5 години

и при МЕРКЕЛ. Тя с радост ги приема такива. Даже и БОЙКО го кара да не ги пипа, а той : КАКТО КАЖЕ НАЧАЛНИКА

42

Davigo...

преди 5 години

какво ли ги накарало да се изразят по този груб и не приличен език към етническия българин, задавате ли си въпроса.

41

шопендар

преди 5 години

на такива трябва да им се отреже езика

40

Анонимен

преди 5 години

До шопендарТакива трябва да основат партия която да интегрира ромите и малцинствата.