63

Ъйу7лкхж

преди 5 години

В Америка всекидневно има между 10-20 души убити по време на престрелка между ***, латиноси и полицай. Във всеки щат преобладават различни етнически групи и ако искате да работите тук, трябва да проучите преди това. Емигрантите работим много и най добре тези, които искат да работят в чужбина е да изберат европейска държава.

62

Анонимен

преди 5 години

Злоупотребил със синтетични "либерални ценности" и започнал да халюцинира, че си е у нас. Либералите глобалисти са виновни - те натискат за легализиране на наркотиците и поощряват подобно поведение. Тоя младеж е просто жертва на тяхната културна война на "либералните" ценности срещу здравия разум. Източна Европа е просто лаборатория на глобалистите и тук експериментират как по-ефективно да проведат белия геноцид в западните страни.

61

Сата НАТО

преди 5 години

САЩ са държава-образец и това е поредното доказателство.Наркоман?Не се подчинява на полицейско нареждане? С нож? Бухай му 45-я калибър в кофата и да върви да се обяснява на Свети Петър. Можеше да избяга и както е надрусан и афектиран, да заколи някой невинен човек.

60

Анонимен

преди 5 години

Много им пука на американските полицаи кой си, на кого си... Тва да не е България.

59

Мишо

преди 5 години

До тези които наричат заминалите в чужбина предатели. Ако ваше дете или брат/сестра замине няма да говорите така. И си гледайте вашият живот и не се месете в този на непознатите.

58

Анонимен

преди 5 години

"Ето ви "прекрасната" Америка !Човек там може веднъж да се напие или да го надрусат, и полицията да го застреля. Това ли искате да направите и тук в България ?Няма да стане !"-----Ами тоя, който преди 2-3 дена уби онова момиче от Гълъбово в хотел Рила, и му забил вилица в окото, понеже са пили и са употребявали наркотици, това не е ли почти същото? Това ли ти е по-различната България? Според теб е по-хубаво ли?

57

айде холан

преди 5 години

Що не стрелят в краката-става безопасен и има шанс да се оправи.Но така е по-екшън.Дори по люти зверове стрелят с приспивателни,да ги укротят.

56

хо хо хо хо

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!!Ето ви "прекрасната" Америка !Човек там може веднъж да се напие или да го надрусат, и полицията да го застреля. Това ли искате да направите и тук в България ? Да!Точно това искаме да направим тук в България!Точно, ама точно това!Искаме полицията да служи на гражданите като поставя на мястото му изметта на обществото.

55

Анонимен

преди 5 години

това си е убииство , ако полицай иска да спре престъпник не стреля 4 пъти в гърдите , стреля в краиниците а това означава че са биле лице в лице а не е бягал

54

Българин

преди 5 години

Ето най-"демократичната" държава мурика, която постоянно обвинява другите (Русия, Северна Корея, Китай, страните от близкия изток и т.н.), че са недемократични и диктаторски, а в същото време краварите стрелят на месо по всички, които им се сторят подозрителни!!!???Няма по-недемократична и вредна за света държава от сащ!!!

53

ГЕРГИТО ТРОЛА

преди 5 години

*** В ТУРЦИЯ ДА ЖИВЕЕШ БЕ ГЕРГЕ НАЛИ ШЕ ЗИМАШ ПО ВИСОКА ЗАПЛАТА ЩО СИ В БГ?НЯМАЛО КОЛОНИИ БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИЯ ОКУПИРАНА ДЪРЖАВА С ЧУЖДИ ВОЙСКИ НА БГ ТЕРИТОРИЯ.

52

123

преди 5 години

Тука има една статия за това как се опитват да излъжат наркотестовете докато карат, ама това е в България, в америка първо стрелят после питат. И да бил съм там и имам лични впечатления.

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"??? И събира средства за адвокат и погребение.?"Той вече нищо не събира.

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44Руската посолство ни подари голяма елха за Коледа,а американското ще ни подари ковчег за докарване убития младеж....Ние трябва да подарим нещо на американците, че са ни отървали от един ПРОПАДНЯК.

49

Анонимен

преди 5 години

Ресторантьорски бизнес ??? И събира средства за адвокат и погребение.?

48

Анонимен

преди 5 години

Дрогирал се е ,какво очаква от американски полицай?Американският полицай според щатските закони има право да застреля нападателя си ,ако прецени ,че живота му е застрашен,да не се е дрогирало хлапето!

47

Новинар

преди 5 години

Какво ни интересуват някакви си чужденци, та всяка минута някъде по света стават инцитенти и престъпления? Нашите в България и с българи са достатъчни. Този е бивш българин, както и всички икономически мигратни - ***.

46

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Ето ви "прекрасната" Америка !Човек там може веднъж да се напие или да го надрусат, и полицията да го застреля. Това ли искате да направите и тук в България ?Няма да стане !

45

Анонимен

преди 5 години

Знаех че ще се вдигне голяма патаклама по този случай от *** и си направих труда да го прочета в американската преса. Полицая го е заварил в неадекватно състояние (разбирай дрогиран). Раните от нож са били направени от самия него. Полицая е искал да му помогне но нашият юнак е тръгнал с ножа срещу него. След 3 предупреждения да спре и да остави ножа полицая не е имал избор и е стрелял. В Америка е така, на който не му харесва да си седи в БГ-то.

44

Анонимен

преди 5 години

"А Китай при първа възможност ще отхапе от *** Сибир, понеже си я смята за своя територия"За да напишеш тоя коментар в който си написал включително и тая глупост, значи очевидно имаш мнението за себе си, че си нещо едва ли не умен, разбираш ги работите, запознат си, четеш, обща култура имаш и т.н.Ами, хайде тогава, като си много умен, кажи ми КОГА Сибир е бил китайска територия?????