27

Анонимен

преди 5 години

Апартаменти се взимат,или от уплах,или 3-4 броя с пенсията на мама и тате.

26

BGN

преди 5 години

Мн мн странни оправдания си измислят, в детската градина децата са по- изобретателни....

25

Въпроска ?

преди 5 години

Кръсника- кръсТника ! Някой днес рано в понеделник допуска доста грешки в заглавия и... Когато си в обяснителен режим затъваш все повече ,министре.

24

Анонимен

преди 5 години

Няма страшно.Влади.Килиите в Белене са със здрави стени.А и съкилийниците роми ще те"крепят"изкъсо,та да не паднеш.

23

Анонимен

преди 5 години

Да бяхте пуснали нещо от житието-битието на този кръстник Иван Сариев. Не смеете, защото е голям масон ли?

22

Yan

преди 5 години

"Вероятно съм настъпил нАкаква мина", каза Горанов. А бре, държавата сте я минирали с едни големи "мини" "наакакви" заради Вашето управление и няма да можем с години да ги прескочим!

21

Анонимен

преди 5 години

При нас се влиза в политиката с една-единствена цел - да си оправиш финансовото положение. На Запад ми се струва, че не е така...

20

ОСТАВКА

преди 5 години

ОСТАВКА ВЕДНАГА! Съвсем ясно е, че никой не дарява безплатно 200х. евро без облаги. Ако Горанов не беше финансов министър дали щеше да получи БЕЗПЛАТНО ЖИЛИЩЕ, А?

19

Анонимен

преди 5 години

Хем безвъзмездно,хем цената е 250000?...нещо не разбирам!

18

Анонимен

преди 5 години

Хей, нов ден, нова дума обогатява хубавия и звучен български език - УПЛАХ !Задочно ли са учили тези журналисти, вечерно ли, нещо ми се губи !Спрете да се гаврите с майчиния ни език

17

Yoan

преди 5 години

Театър "Сълза и смях"! 2012-2018 година, ама тоя наистина ли мисли народа за глупав? Защо не просто не каже, че е подарен срещу................., ама той си знае срещу какво! "Да не останат хората с впечатление за обратното", а с какво друго да останат?

16

Анонимен

преди 5 години

Да излезе финансовият министър пред народа и да говори небивалици означава, че държавата е изгубила всички устои. Много станаха недосегаемите. Лошо, много лошо.

15

Анонимен

преди 5 години

ехххх смешки

14

Маке-ариец

преди 5 години

Предлагам всички панелки в Панелистан да се съборят и на всяко едно семейство да се даде по едно луксозно партерно апартаментче за да могат всичките деца да растат без уплаха и стрес. Парите ще ги даде шедрия кумец на този Убавец

13

преди 5 години

Смешни и жалки стават когато минат в подобен обяснителен режим!Но ние сме виновни, че ги търпим да се подиграват по подобен начин с нас!Я да сметнат колко наем не е платил, колко данък върху наема не са платени. Да не излезе неговият подкуп по-голям от оня, който Иванчева УЖ си поискала?!В ареста Горанов, в ареста, та може тогава Цецка да го пооправи малко.

12

Анонимен

преди 5 години

А стига бе.Тоя много плашлив ще излезе.Ами как тогава си строи палат за 2,5 милиона в полите на Витоша.Та то тази планина е била вулкан едно време.

11

Край

преди 5 години

Оправи момчета са герберите. На Влади пари му не искат за нищо. Роман Василев бившия прокурор живее в комплекса на НИКМИ на камбаните в къща за 1млн. лева - бил спечелил от фондовата борса. Па и момите им оправни. Десислава Атанасова и Цецка Цачева кадърни колкото за тъкачка/продавачка/ готвачка обаче с уважаване на правилните хора - докъде стигнаха.

10

Анонимен

преди 5 години

Когато в Перник залюлее, в София пълнят гащите! Този плъшок ще избяга пръв от кораба.

9

ай сиктир

преди 5 години

Ха-ха уплах значи, ами да ходи на врачка да му бае и сигурно защото още го държи живее на аванта, а цените и данъците са все нагоре. Между другото как живее с "мизерната" министерската заплата оти някога депутатската не му стигаше, сега стига ли му да се задави дано???

8

Анонимен

преди 5 години

Оня кривоглавия се оправдаваше с тъща си, този пък много стресиран, от труса. Ако е в Япония, бая ще си покраде. Оставка мършички крадливи.