14

Бай Оня

преди 5 години

Укрите да не се навират, там дето не им е мястото, а Азовско море трябва да го забравят! Укрите искат война с Русия и си вярват че НАТО ще ги подкрепи, наивници, но трябва да си го получат и да съкратят територията са наполовина. Украйна е жалка и пропаднала държава, съизмерима по падението си с Българийка.

13

Анонимен

преди 5 години

Хора, ще ви кажа защо Путин оправя света в момента. Путин каза на американците и на ЕС: "Вижте, пичове, вие сте силни, ама аз съм по-силен. Вие скачате, ама и аз скачам. Вие удряте, ама аз удрям по-силно. Ако ви стиска, удряйте ме, обаче светът си заминава, щото ще ви изпатка с ядрените оръжия и сте дотам."И западняците сега се чудят какво да правят, защото Путин е по-силен от тях и ги е шубе да ударят по Путин. Ето затова Путин е велик, защото мачка западняците.

12

(*_*)

преди 5 години

Колкото повече икономиката на русия затъва , толкова по-агресивна става армията й.Подобно на неадекватен алкохолик ,който колкото повече пие толкова повече налита на бой.И естествени нищо добро не очаква русия с това поведение ,но тукашните копейкаджии не го осъзнават.

11

АнонимеН

преди 5 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВИНОВНИК Е САЩ КОЙТО НЕ СИ ИЗПЪЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ДА ЗАЩИТИ УКРАЙНА ОТ РУСИЯ КАКТО Е ПОДПИСАЛ 1994-ТА ГОДИНА!

10

хаха

преди 5 години

Раздясалите руски оръжия и кораб от Лего не могат да унищожат

9

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН 4Бъркаш, защото и ти май не си ходил на училище! Не може да са във война, защото такава държава като укропия НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА! ВСИЧКО ТОВА Е БИЛО РУСКА ИМПЕРИЯ!!! Не може лявата ти ръка да воюва с дясната!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Миролюбивите рашки все някой ги "провокира". А от тях: само мир, благоденствие и радиоактивни облаци към Европа. Да пробват отново срещу унгарци или финландци, че от там рашката си тръгна с подвита опашка на времето.

7

Мохамед бин Салман

преди 5 години

Случват се такива. Рудия трябва да отвърта по някой друг шамар на Украйна. Да се знае кой шефа на региона. Поросенко нищо не може да направи. Има бизпес за милиони в Русия

6

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

След като цъфнаха и вързаха демократизиране се по западен образец, сега украинците ще си докарат и война с по-големият брат.Оказва се, че на света безгранични са само Вселената и украинската глупост.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Те отдавна си го търсят, но май скоро, като сакаашвили-то в Грузия, ЩЕ СИ ГО НАМЕРЯТ!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Под всеки мост и през босфора и гиблартар си има правила за премиване ..

3

АнонимеН

преди 5 години

РУСИЯ И УКРАЙНА СА ВЪВ ВОЙНА ОТ ГОДИНИ!НИЩО НОВО НЕ Е СТАНАЛО!

2

Анонимен

преди 5 години

Що не се гръмнете.............никой (ЗА СЕГА) не е стрелял, но ако т-ъ-п-и-т-е укри продължават с провокациите си, то СКОРО май няма да има такава държава като "укропия"!!!!

1

Наблюдател

преди 5 години

Фалшива новина. Ако Русия беше стреляла, кораба щеше да е на дънотото.