118

Гост

преди 6 години

Дами и господа, подобни практики и идеи може да има само по комунизма, живеем в демокрация, всеки човек със законно придобити средства има право да притежава колкото сметне за добре брой имоти, всеки с различно мнение е мързелив наследник на ***.На пазара има достатъчен брой жилища за продажба, работете , съберете пари и инвестирайте, някой ден парите ви ще работят за вас или вашите деца.Стига да не ви мързи да станете от кварталната кръчма с пиянките и да идете да работите.

117

Анонимен

преди 6 години

да,бе ! ако имах 2 апартамента, непременно щях да дам единия "под наем"...на някой,който ще напусне без да ми плати тока и парното за последните 6 месеца......или на соц. слаби ***. и това - само защото държавата не можела да им осигури " социални жилища".

116

Анонимен

преди 6 години

Не давам под наем, защото нямащият е лош стопанин! Той затова и няма. Проблем?

115

Анонимен

преди 6 години

Време е да се въведе жизнен минимум на собствеността ! Ще дам пример. Притежаваш един апартамент и в него живееш със своето семейство плащаш нисък данък. Ако притежаваш повече от един апартамент, съобразно броя на притежаваните апартаменти за всеки следващ ще плащаш по висок данък. Искам да обърна внимание на умниците защитаващи тезата за ниски данъци. Това, което трябваше да приложите като аргумент е ТБО, защото тя е скъпата част, а не данъка ! Даже не знаете как да спорите.

114

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-ПРАВИЛНОТО Е ДАНЪК БОГАТСТВО ЗА ВСЕКИ КОЙТО ИМА ДВА ИЛИ ПОВЕЧЕ ЖИЛИЩНИ ИМОТА В ЕДНО НАСЕЛЕНО МЯСТО НА ИМЕТО СИ САМОСТОЯТЕЛНО!!ПРИ ВТОРИ АПАРТАМЕНТ КЪДЕТО НЕ Е ПО АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ ДА ИМА ДАНЪК С 10% ПО-ГОЛЯМ!ПРИ ТРИ АПАРТАМЕНТА НА ИМЕТО НА ЕДНО ЛИЦЕ ВТОРИЯ ДА Е С 10% ПОВЕЧЕ ДАНЪК А ТРЕТИЯ С 20% И ТАКА НАТАТЪК :D-------------ПОДКРЕПЯМ ИДЕЯТА ЩОТО ЗНАМ ПОНЕ НЯКОЛКО АПАРТАМЕНТА КОИТО СЕДЯТ ПРАЗНИ ДОРИ НЕ ГИ ДАВАТ ПОД НАЕМ ОТ ГОДИНИ И ТЕ СА ИМ ДОПЪЛНИТЕЛНИ!

113

Анонимен

преди 6 години

113, имащите са наследили имоти от предишни поколения и от техния труд. Нямащите са наследили единствено мързела!

112

Анонимен

преди 6 години

113, търтейте не са няколко, а са 240, и не са тук, а в парламента!

111

Анонимен

преди 6 години

Тук има няколко търтея, които си мислят, че като са се родили с наследство и не им трябва да работят, а всички са длъжни да ги издържат, а те само да богатеят на гърба на работещите.

110

Анонимен

преди 6 години

Чисти си каналите и дренажите,че потопихте народа.МРРБ дрън-брън поредното кухо министерство с 10000 администратори и нов данък изтъркани зъби.

109

Хасфалт

преди 6 години

"Тук има няколко лyмпeна, който се радват на повишаването на данъците! Явно са здраво скъсани, живеят под наем и едва кретат!"Напълно съм съгласен, бедни душици. Мързи ги да гледан ама в все в чуждата паница надзъртат. Качването на какъвто и да е данък, не говори добре за управлението на коя и да е държава!!!!!

108

Анонимен

преди 6 години

"ИДЕЯТА Е ДОБРА НО НЯМА КАК ДА СЕ ПРИЛОЖИ РЕАЛНО"Приложимо е, ако апратаментите се регистрират на семейство, а не на човек. Но пък така ще последват масови разводи и живеене без брак за да си запазят многото имоти.

107

Анонимен

преди 6 години

"справете се с имотната мафия и оставете празните жилища"Празните жилища са точно част от имотната мафия, защото ако не бяха празни, цените на имотите и наемите щяха да са съмсем други и нямаше да има хиляди нови разрешителни за строеж всяка година.

106

Анонимен

преди 6 години

ИДЕЯТА Е ДОБРА НО НЯМА КАК ДА СЕ ПРИЛОЖИ РЕАЛНО!ЛИЦЕ С ДВА АПАРТАМЕНТА! В ЕДИНЯ Е ПО АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ! А В ДРУГИЯ МОЖЕ ДА Е НЕГОВО ДЕТЕ ПО АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ ИЛИ ДА СИ ИЗВАДИ НОВА ЛИЧНА КАРТА, ЧЕ СИ МЕСТИ АДРЕСНАТА РЕГИСТРАЦИЯ В ДРУГИЯ!НЕПРИЛОЖИМО Е НА ПРАКТИКА НО Е ДОБРА ИДЕЯ ЩЕ СРИНЕ ПАЗАРА НА НАЕМИ И ИМОТИ С 10% 20%

105

Брокер от БАН

преди 6 години

До Софийска баницаМа аз точно на село дойдох. Най-голямото в БГ - с. София. Ни *** гонети!!

104

Анонимен

преди 6 години

Тук има няколко лyмпeна, който се радват на повишаването на данъците! Явно са здраво скъсани, живеят под наем и едва кретат!

103

Анонимен

преди 6 години

До 98 напротив има го. Взел си да завиждаш на бабичките сега... Събери си пари и си купи имот защо трябва някой да ти казва какво ще правиш с него??

102

Анонимен

преди 6 години

нищо против, даже с две ръце за. Само преди това да се осъдят и вкарат в затвора всички, които окрадоха евро субсидиите вместо да ги изполват по предназначения, например

101

Анонимен

преди 6 години

"В чужбина живеят милиони българи с кинти, как да им откраднем парите?"Да си продадат имотите или да ги дават под наем. Аз ли съм виновен, че някой богаташ тука има 100 апартамента в София и живее в Германия и няма намерение да се връща, нито да ги даде да се живее в тях? Ако мисли да се връща, да си остави, само толкова, колкото може да си позволи.

100

Чиновник

преди 6 години

До АнонименТи щом не можеш да разбереш защо се плащат данъци, няма начин да си изкарал парите си честно.

99

Анонимен

преди 6 години

Имащите плащат и без това! Пък и народът е рекъл: където е текло, пак ще тече! Пази Боже от сиромашия и сиромашко мислене!