349

Анонимен

преди 6 години

До еми ,,,,Кои империй бе вата пак се правим на велики руските мишоци . .Полящите и Австриците биха мурат при Виена . Наполион загуби при Лайпциг от коалиция на германските държави и после при Ватерло от Англичани и Прусаци . В ссср че имало едно етническо малцинство имаше към 30 процента руснаци и там Грузинец за шев на картите русия нямаше

348

Еми

преди 6 години

Това беше целта на НАТО да закрие казармите в България,да направи мъжете жени в странатани.Дори и на тях им е страно колко бързо постигнаха желания ефект.Недаи си боже Ердуган да прати аскерите мъжете първи ще свалят гащите дори и без да ги каратДо каде докараха народа наще пилитици..

347

Терсенето

преди 6 години

Тотална война. Бронирани каруци, от брано желязо.Коня може и да минира. Химическа атака.

346

Аз

преди 6 години

Аз за НАТО и особено за САЩ или Англия няма никога да се бия.

345

Анонимен

преди 6 години

378 - Мисли, за този, кото ще ги въоръжи !

344

ба си майката лельо

преди 6 години

тия некадърници и във война ще вкарат държавата само и само да лапат кокала

343

СатаНАТО

преди 6 години

А руснаците (евразийските *** с дръпнати очи), татарите, чеченците и бурятите от армията на Путин, ще се откажат ли да воюват срещу нас?

342

Анонимен

преди 6 години

При едно военно положение нещата ще станат страшни. Много хора са недоволни от тези които 30 години им видяха сметката както на тях така и на децата им. Представяте ли си тези недоволни хора да докопат оръжие? Аз даже не искам и да си представям за вас незнам. А пък за тези дето 30 години се правят на управленци направо ми става мъка. ЗА ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ И ЗА ПРЕБОЯДИСАНИТЕ КОМУНИСТИ ЩЕ НАСТАНЕ АД!

341

Анонимен

преди 6 години

хахаха ще ме мобилизират когато министъра си види връзките на обувките без навеждане. Много ми е интересно кой би тръгнал на война да защитава премиер, президент ?

340

ГЕРБ forever

преди 6 години

Имат чувство за хумор колегите от форума..Разбира се,че всички ще застанем като един да защитим Родината и евроатлантическите ценности,но само ако врагът не се окаже Русия,защото българи и руснаци са братя и няма сила,която да ги изправи един срещу друг!

339

Анонимен

преди 6 години

Кайзер Вилхем 2 е държавен глава на германия която унищожи руската империя . Псв нали се сещаш там онова нещо преди Ленин

338

Анонимен

преди 6 години

Ти ми кажи ползвате ли презервативи с брачеда или директно си сядате на бутилката с боряшник на фона на руския хим

337

Еми

преди 6 години

Абе какъв вилхем кайзер те гонят ха ха.По доло някои беше написал,че Русия сама онищтожи три имери,ти за някаки дърти каизери ни говориш ха ха.Тук наистина е забавно.

336

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

За да има война у нас и около нас, всички предпоставки са налице.Гладни прупа от хора с различни националности и религии!По принцип всички религи в основта си не са войнствени.Но във всички религии има вратичка към използване на насилието!Ислямът е войнствен там ,където имат много деца!А това води до глад и нужда от разрастване в нови територии,които обикновенно са на съседите! За това Ислямът в целия свят воюва със всичките си съседи!Вижте има ли някъде без война на ислямските граници!??!

335

Анонимен

преди 6 години

До до 357О не, не си мисли, че искам да ти причиня болка. Но ми кажи - има ли значение, кой ще кара танка ?

334

---------

преди 6 години

Язе ше се запишем за роген тупанджия и ша напрайм Странджатаротентупан. Ше му набиваме тупарината с дебелия кожен каиш. И сите ше са щастливи и доволни.

333

Анонимен

преди 6 години

Като чете човек,как "патриотично ориентираната плява" масово реве,че няма да се бие за чужди интереси,може да се успокои - Ердоган ще изпрати левентите си (от НАТО),да ги защитават тук,на място.Само трябва да си приготвят по една кофа с вазелин и да тренират масово сваляне на ***.Може да си запишат тренировките в смартфоните!!!

332

Анонимен

преди 6 години

Тия на Наполеон 3 през кримската си бяха католици и бая яко прегазиха рашките при алма и балаклава

331

Стоян

преди 6 години

До анонимен 364.Само да попитам преди да свалиш някои Руски скалп.Ти можеш ли да распознаеш маикаси от бащтат?.Спориме с братовчетми.

330

Анонимен

преди 6 години

Дани американците са протестанти повечето . А колкото за католиците на кайзер Вилхем 2 поне половината са такива газиха си руските като въшки псв