54

Анонимен

преди 6 години

Руска измеет! Това е началника на чучулото Радев, *** льотчик!

53

Анонимен

преди 6 години

Кирил знае че Радев не е историк и ще му поиска прошка и приключват с този глупав спор.

52

Митев

преди 6 години

Генерал Колев, който е роден в Бесарабия и е русофил, произнася пламенно слово, в което казва:Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия, задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България.Толкова за безкористната РУСКА политика

51

Анонимен

преди 6 години

Русия е била под Грузинско робство. Освобождава се чак през 1991 година, благодарение на Елцин. Елцин е първият руски владетел в историята на Русия.

50

Анонимен

преди 6 години

Ако не са жалките руснаци да им сменяте мpъcните чаршафи и да им чистите стаите в хотелите направо живи са си умрели от глад гордите българи.

49

Сидер

преди 6 години

Време е да свалим Альоша от наряд-всички паметници на окупаторите от восточната орда на чакъл за магистрали.

48

Мир вам!

преди 6 години

Смирете се чада джендърскошорошки! Поради що се плашите от истината? Смирете се и се гответе - за новото освобождение от срашното иго на западния капитал! и да се дърпате и да не - пак братушките ще ни дарят свободата.

47

Анонимен

преди 6 години

Не се заблуждавай, ченге. Никой в България не ви обича. Дори тези, които веят вашето знаме, го правят не от любов към високопарната ви империя, а просто защото така искат да демонстрират противопоставяне срещу нормалния западен свят, който им създава комплекси за малоценност. Но никой дори от тях не драпа да живее в ненормалната ви държава.

46

до 143

преди 6 години

Първо Покръстването през 886 г. е насила Християнизиране на Българския Народ от Византия тогава , второ Освобождение на България такова Явление не съществува а Санстефански предварителен мирен Договор м/у Османска империя и Русия , манипулацията и дезинформацията са най-мощните Оръжия за хипнотизиране на мозака

45

Предложение

преди 6 години

Предлагам българските натовски части под парнтньорството на САЩ да влязат в Крим и да освободят кримския народ от руския гнет!

44

до 31

преди 6 години

аз на твое место щях веднага да проверя в Уикипедия за Борис I под Покръсването си пише точно и ясно , ти обаче без да провериш написа набързо глупости , ясно за какво си тука

43

23

преди 6 години

Руските Кремълски кагебейски глави , докъде са го закъсали и използват такива гн. *** , като Решетников .Не трябва да дразнят българския лъв , защото сме по -умни от зомбираните и крепостни руснаци. Винаги сме ги прецаквали, затова газ пикаят. ..

42

ТОТО

преди 6 години

Това трябва да го каже на неговите собствени сънародници, които в момента настървено плюят България като предателска страна!Изявлението трябва да е насочено към пияната руска сбирщина, която ни плюе сега.

41

Анонимен

преди 6 години

Този кръст пред името на Кирил е много смешен. Все едно шефът му го е прибрал вече.

40

Анонимен

преди 6 години

То и ние сме били под генуезко и унгарско и ливанско и арменско робство, щото и те са били част от Османската империя.

39

Пикаещ-през-Решетка

преди 6 години

Решетников е убеден ,че с типичната руска наглост може да манипулира историята.

38

Българин

преди 6 години

Тоя за *** ли ни взема?Ние много добре знаем, че Османсака империя е многонационална, както и Руската. Ние знаем, че най-големи поразии преди Освобождението правеха черкезите, които Русия ни ги изпрати, за да се отръве от бандитизма им. Знаем, че клането в Батак не е дело на турци, а на българло-мохамедани, обладани от религиозна омраза и желание да съсипят една по-богато и процъфтяващо българско селище.Наша работа е на кого ще благодарим и кого ще мразим!

37

АЗЗЗЗ

преди 6 години

Русия е най-голямото ЗЛО на света! Вижте само как изби и разруши Сирия само и само да спаси техния диктатор!

36

Анонимен

преди 6 години

Русофилите винаги да си мислят за Украйна, и да помнят какво ще ги сполети когато интересите на съветската диктатура се изправят срещу "братските" връзки!

35

Анонимен

преди 6 години

Филма "Сърдити старчета" на живо от Русия