64

Така беше

преди 6 години

Нещо познато. Проф.Богдан Филов 7 септември 1944 чака "чудо-оръжието на Хитлер", на 8 септември си подава оставката, на 9 септември се крие в турската легация.После Народен съд, смъртна присъда, конфискация и глоба 4 000 000 лв. После на Орландовци в дупките от бомбите на САЩ и Великобритания и т.н.Четете история на ЦБ.

63

Анонимен

преди 6 години

Кърнелия да върне парите от приватизацията на Техноимпекс и с тях ще купим ЧЕЗ.

62

Православен

преди 6 години

ОСТАВКА !

61

Гинчето

преди 6 години

Недейте резили Бойко пред Европата той не е корумпиран.

60

Василев

преди 6 години

Добре де , защо Гинка от Пазарджик да не може да си купи ЧЕЗ???Не е ли равноправен български гражданин!!!Такава е и Корнелия Нинова, която си купи Техноимпекс, с РМД приватизация, така Гергов, изкупи свинекомплекс,панаири,хотели!Бати Бойко си направи охранителни фирми!Цвъки Цвък се купи няколко апартамента, ама не казва кой е консултирал, за какви пари!Кака Цура си купи Пампорово и няколко банки!Пеевски си купи половин България!Не са ли ни скъпи всичките български граждани?Дейвидсън!ЦРУ!

59

бай иван

преди 6 години

ЧЕЗ е частна (чешка) компания и чехите могат да си я продават на когото си искат. БСП-то да си бяха кандидатсвали за заем пред някоя банка и да бяха участвали в процедурата.

58

Просто е

преди 6 години

Защо не направите референдум?За нов Народен съд ли сте?

57

Анонимен

преди 6 години

Мен пък ме кефи снимка 4. Направо като шеф на военна хунта - ге.ерал от всякъде. Само че оперетен....

56

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕ Е БАЦЕ ДА ЪРЛИ ПЕШКИРА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!

55

Анонимен

преди 6 години

Спрете да гледате назад. Погледнете какво става в момевта. След време ще гледате пак назад. Излизаме всички сваляме продажниците и..... Нови избори. Това правителство се изчерпа. Омръзна на народа

54

Анонимен

преди 6 години

Защо не направите референдум?"Кой иска смяна на правителството",с отговори "ДА" и "НЕ"? Така няма да може да се фалшифицира.

53

Да бъдем сериозни

преди 6 години

На днешна дата, съдии-изпълнители на РБ описват имуществото и парите на 2 000 000 българи. От 9 000 000 българи, днес са живи 6 000 000, от тях длъжници на Гинка и пр. 2 000 000.

52

Анонимен

преди 6 години

като чуя К.Нинова се сещам за нея , като активист на СДС. Как загряваше масите за демокрация.Сега загрява масите за анархия по заповед от евроазииските и вождаве.

51

Либералист

преди 6 години

какви стотици бре ... тия бяха две шепи хора + 4 кучета и точно 8 знамена -- смяххххх

50

heh

преди 6 години

Ех, златни години, хора живеещи в златните времена на комунизма, изолацията, нихилизма и робството си го искат пак. Няма пък. Да се махат Герб, все тая, на тяхно място има ли кои да дойдат, щото не мисля така, поне не за момента. Живи и здрави.

49

Фарс

преди 6 години

Нещо познато. Проф.Богдан Филов 7 септември 1944 чака "чудо-оръжието на Хитлер", на 8 септември си подава оставката, на 9 септември се крие в турската легация.

48

Бай Янко

преди 6 години

Аз ще гласувам за леваците само ако предложат отново другаря Серж за премиер.

47

Ха-ха!

преди 6 години

Намерила Нинова няколко протестъри със старческо слабоумие да спортуват по площадите. Поне за линейки да се беше погрижила! Ще вземе някой да се спомине от старост, а после пак ГЕРБ и Бойко ще са й виновни.

46

Радой

преди 6 години

"столетницата върви и се озърта, уви тя става все по дърта. И като изгубена държава за нея се носи тихо слава, слава"

45

Анонимен

преди 6 години

Егати водевила.