39

психолоджист

преди 6 години

Дълбоко съм убеден че г-жа Цачева е латентен ***...

38

Анонимен

преди 6 години

Тази не можа да се пребори дори в листите на ГЕРБ в избирателния си район.

37

Анонимен

преди 6 години

Долу назначените калинки, тази и на избори не можаха да я изберат.

36

2w

преди 6 години

Долу пеерассите от ГЕРБ!Да се събудим от сън и да свалим това корумпирано правителство преди да са вкарали със закон пеерассите в училищата и детските градини, както е в Канада, САЩ и в някои западноевропейски страни.Мутрите се продадоха на пеерассите за пари.

35

Анонимен

преди 6 години

Когато цъфнат налъмите! Мина ви времето без да разберете, че заблудата може да е начин за печелени на избори, но не е начин за печелене на доверие. Дори и за *** не ставате!

34

Анонимен

преди 6 години

А бре те с Ценко Чоков не могат се справят, дето тероризира цяло село.

33

Анонимен

преди 6 години

Според физиологията и биологията, половете са два - мъжки и женски! Според Бог и БПЦ - също! Според останалите религии и вероизподания във всяка точка по света - също са половете са два! Насилие е 1 до 5 % от цялото човечество, които се считат за третополови, да налагат абсурдните си мислене и поведение, с които да развращават деца и юноши.

32

Анонимен

преди 6 години

Резил по време на Председателство! Факт! За 3 март кой знае какви иновации ще измислят!

31

Анонимен

преди 6 години

Оставка! Съд! Затвор!

30

Анонимен

преди 6 години

Не можаха да се нарадват на победата от вота и Нинова пак ги подпря! Какъв ли ще е следващият и сюрприз! Щяла да ги съди в Хага, че не полагат грижи за Бузлуджа!

29

Анонимен

преди 6 години

Приели сме Конвенцията, но това не означава, че трябва да я РАТИФИЦИРАМЕ! И други страни са постъпили така! ЛЪЖА Е, ЧЕ СМЕ ДЛЪЖНИ да я ратифицираме и че всички са я ратифицирали!Тази Конвенция трябва не да се отлага, а да се ИЗТЕГЛИ въобще от НС!Идеологията джендърство е поредното доказателство за изхабения човешки дух и потенциал, за безсилието и нежеланието да се назоват и решат проблемите, свързани с неравенството и насилието над ЧОВЕКА...Колко време ще живее лъжата?

28

гейчо

преди 6 години

Какъв бонус е взела това недоразумение в политиката , че толкова старно защитава тази конвенция.В българското законодателство има достатъчно закони за защита от домашно насилие и които действат много добре има стиковка между пострадал съд и полиция.Със заповед за незабавна защита насилника си понася много бързо законовите последици

27

Анонимен

преди 6 години

Цацка и колежката и са пътници. Не вярвам Бацето да им прости за унижението на което е подложен в следствие на *** им действия. Все пак да ти пускат колажи с токчета и червило не е особено приятно, камо ли пък за него. Нали видяхме какво се случи с натегача Главоч, та и на тия натегачки няма да им се размине.

26

Анонимен

преди 6 години

Не знам каква е тази амбиция на Брюксел да превърнат Аксиомата в теорема и свободно съчинение. БПЦ защо реагирала.Е, как да не реагира, когато там пише и проповядва, че Бог е създал мъж и жена.

25

инспектор

преди 6 години

В службата подеха ремонт! Колежките повдигнаха въпроса понеже са повече, мъжката тоалетна, която е по голяма да стане женска, а тяхната - мъжка! Решено! Да, но ремонта приключи, табелките на вратите сменени, излизам в коридора и гледам един притеснен колега, малко заплес се върти пред тоалетните рошав, пристъпя щото го е натегнало и ме пита къде да влиза!!! - Ами, определяй се сам /а/! Сега е демокрация! Влизай където щеш!.....Те това Ви чака!

24

анонимен

преди 6 години

стига сте отвличали вниманието на бьлгарите от скотския живот в които сапопаднали изобщо не ни интересува никаква конвенция

23

Анонимен

преди 6 години

Нужно е време - за политически натиск, за парично поощрение, за изтощаване на дебата ... Но за свалянето ви от власт време нама, защото ставате прекалено вредни!

22

Анонимен

преди 6 години

Опитаха се да прехвърлят всичко на Станишев, а те уж, че не искали, но Нинова се запецна, вдигна се шум и сега патриотите се чудят как да се върнат в управленската бразда! То лесно когато има кой да гласува вместо теб!!!

21

Анонимен

преди 6 години

Бе, Цачева, какво ви е виновна левицата! Разберете се с коалиционната си партньорка! Значи, левицата да Ви гласува конвенцията и трупа хули, а те да се правят на героична опозиция и защитник на патриархалните български християнски ценности!

20

Анонимен

преди 6 години

След като не било за третия пол, интересно защо тогава властта е направила консултации с 8 НПО-та, 6 от които защитават трансексуалните и гейовете.