7

помнещ

преди 6 години

До Първична сила Евалла "Първична сила". Шапка ти свалям. Много добре си го обрисувал с няколко думи.

6

Анонимен

преди 6 години

Колеги, считам Путин, Тръмп, Орбан, Качински, Натаняху, Ердоган за най-отговорните политици спрямо народите си в света в момента. Не твърдя, че всичките са ангели. Казвам, че мислят за народите си. Отвратен съм от либералните лидери-*** и от фейк новините им. Осъзнах, че термини като "солидарност" и "демокрация" са политически лозунги и инструмент за натиск и че на този свят всеки народ е сам за себе си и никой нищо няма да ти даде наготово, освен ако не си го извоюваш . Как мислите?

5

Навалин

преди 6 години

Страхливец! С 80% подкрепа, а умира от страх. Защо не допуска други кандидати, освен посочените от него. Немцов щеше да го отвее и поръча убиството му.

4

Анонимен

преди 6 години

Рашнаците що си губят времето с избори. Да си обявят вездесъщия миньон за пожизнен император на изперията на злото и да се орахатят лочейки самагон пред фотошопирания му лик.

3

Анонимен

преди 6 години

Така си е.На този етап е незаменим.Знае много и не е агресивен.Не е непредсказуем като Тръмп и Ким.Руснаците имат свободата къде и как да живеят.На някои това не им харесва,но това си е техен проблем.

2

Първична сила

преди 6 години

Дами и господа,Ето на тепиха излизааааааВъртителят на Кранчето, Яздещият мечки, Господарят на Потоците, Повелителят на хибридите, Избиращият американските президенти, Създателят на Арматите и на новите Москвичи, Неплашещият се от Санкциите, Спасяващият сирийските диктатори, Конкурентът на Трите Красавици, Купувачът на Ботокса, Говорещият с турците, Несрамуващият се от името си, Идолът на Червените Бабички,Дами и господа, да посрещнем с бурни аплодисменти: Путиииииииииииин!

1

Анонимен

преди 6 години

Руснаците си го харесват. Никой няма право да им се меси и да ги получава.