6

Анонимен

преди 6 години

До Бирено мечеТова е идеята на "българските" т.нар. журналисти, да се самоизяждаме и ако сме се кротнали да налеят масло в огъня.Пък и авторката е специализирана в негативи за Русия. Но пък можеше да ни информира за разкритията на BBC, че САШ, Великобритания и кюрдите са подпомогнали идилци да се изнесат от Ракка. Но това ще е един вид положителна новина за Русия и не е редно да я споменава.Но сайтове много, всеки може да се информира и да си направи изводите за пишещите тук.

5

Анонимен

преди 6 години

До Бирено мечеТо това е идеята. Преди две години в това медийно недоразумение имаше новина от Русия веднъж на два месеца. Нали народа трябва да е разделен и да се шуми колко жив е трупа.

4

Анонимен

преди 6 години

Че те на истинските снимки не вярват, дано поне неистинските да ги ударят по главата! А най-вече ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА ще ги лупне по празните кратуни на говедарите! 95% от Сирия си е освободена, това ВЯРНО ЛИ Е - ВЯРНО Е! И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА БРАТУШКИТЕ! А снимките......... то и разни "бели каски" показваха холивудска боза, ама на никой не му пука!

3

Боби

преди 6 години

Едно им признавам на рашките като сгрешат поне си признават.Англичаните признаха за Иракската агресия с хим оръжия примерно.САЩ някога да са признали грешка? Или най-близкото нещо до признание е изявлението "Във Военна Зона Стават Грешки"

2

Анонимен

преди 6 години

Те ако не се изложат кой друг. ХАХАХАПреди време размахва и едни снимки за търговията на турците с идил. Всичко се покри, а двамата диктатори са първи интимни другари.

1

...

преди 6 години

ех тия препарати за баня....