23

Анонимен

преди 7 години

А не! Ако го поствате още веднъж този от банкя ще счупя манитора. То бива ама бик за курбан не бива! Цял ден само неговата тиква гледаме! Тъкмо едната статия я свалихте по надолу и качихте нова пак с неговата тиква но този път в по близък план случайно да не му забравиме мазната физиомутрия. Колкото повече ни го натрапвате толкова повече го намразваме да знаете. Но може би това да ви е целта. Гробарите ще отидат при онзи мадридскио пъдарин в небитието. Живи трупове са колкото и да се пънат!

22

Минаващ

преди 7 години

Е на тоеа се казва наглост и безочие! Откъде е сигурен тоя провалил се във всяко едно отношение политик, че пак ще управлява?? Въобще зачита ли мнението на хората?!?В кариерата му са записани само незавършени мандати, срамно напускане на поста и бягане от отговорност! Човек страхлив, двуличен и саможив с наклонности към диктат!

21

Западноевропеец

преди 7 години

Самият факт, че всички коментари на симпатизанти на Герб имат много минуси и малко плюсове и всички коментари на хейтъри на Герб имат малко минуси и много плюсове, показва, че Бойко играе честно и не плаща на ***, за разлика от БСП! Колкото и да се пънете ние ОТНОВО ще победим!!! ГЕРБ ПОБЕДА!

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15Света се смее на Станишев и Нинова , а не на Борисов . Той е приет от всички западни държави радушно и уважително. Когато БСП са били на власт винаги има национална катастрофи .

19

тя

преди 7 години

Какво е ГЕРБ без Бойко ? - едно нищо от збирщина!

18

Анонимен

преди 7 години

Баце, след толкова лъжи и след страхът ви от съдебната реформа, само корпоративен и ромски вот ще получите. Няма нормален средноинтелигентен човек, който да ви подкрепи. Нито вас, нито патериците ви реформатори, патриоти и Марешки. Аз лично не бих гласувал за БСП, които уж са ваша опозиция. Избрал съм си малка партия, която се води от човек, махнал се от реформаторския блок - Да България на Христо Иванов. Когато отказахте да направите съдебната реформа, само той се махна от властта протестирайки

17

Анонимен

преди 7 години

Ще подрънка още известно време глупостите си и ще замълчи като командира, сърдит, бг не го оценяват. Гледан филм.

16

benzin 100

преди 7 години

Всички против Марешки, но бензина му е 1,86лв.Никой не говори за това, но всички зареждат там. Не знам защо Лукойл, Еко, ОМВ, ШЕЛ продължават да продават на 2.12 лв.Има ли някой който да зарежда там !!!Не на лъжливите монополисти в бизнеса с горива !!!

15

Анонимен

преди 7 години

Тоя няма ли да млъкне най сетне.вече и чешмата да пусна и от там ще потече.Не те щеме, бе! От български не разбираш ли?

14

тя

преди 7 години

Не разбра ли , че апогея му премина , хората го разбраха и повече го не искат!

13

Анонимен

преди 7 години

1. Боко - само погледни колко Българи през 89-та и колко сега заедно с икономиката и после говори!2. До Надия, ти от къде си?

12

ами

преди 7 години

На лъжливото овчарче кой му вярва още???

11

Анонимен

преди 7 години

няма страшно пич, ние сме насреща да те разубедим, че НЕ СИ

10

Анонимен

преди 7 години

Едно време имахме Калоянчев и Парцалев, смеехме се от сърДце. Появи се Бай *** и смехът разтресе Европа и после Света. А вицове, подигравки, епитети и то все точни. До него като застане Цецо Цървула и двамата в Брюксел са чудна гледка. Гледат умно, аха да проговорят, но не би. Държи се като ощипана невеста, на която младоженеца и взел зестрата.А вицове и то все сочни тресат ефира. Как да не се смееш.Но смехът ни е тъжен, България е бедна и разградена отчаяна, защото Бай *** се е взел за спасител

9

Анонимен

преди 7 години

Като сте можещи, защо ви треперят гащите? Преди няколко месеца пръскаше слюнка срещу Радев, сега се опитват да хапят по Елена Йончева.

8

Boko bo

преди 7 години

Интересно! Имаше на разположение 8г, като 4 от тях с абсолютно мнозинство. Защо тогава дори и не предприе насоки и ддйствия за всички тези неща дето ги изброява. Щото аз се сещам за дългът, калинките, Кокинов, ало Ваньо, обществените поръчки. Лошото е, че българите са възможно най-тъпият народ и тези избори отново ще го докажат и след още 4г. очаквам същите приказки от същият човек и отново същите *** ще повярват и така докато легнем в трапа. Герб и Бсп са стари песни.....

7

Анонимен

преди 7 години

Долнопробно самохвалещо се нищожество!

6

Трети мандат ??

преди 7 години

Преди малко по ТВ Корнелия попита, дали Бойко смята да взема още дългове, и дали ще управлява със ДОСТ ??

5

М, да ...

преди 7 години

Борисов убеден: Ние сме най-можещите управляващи------------:)) Ако това е моженето на българският народ, то горко ни! пп. Това можене на ГЕРБ е за нормални е всъщност неможене, неумения, незнание,слепота или сакатост/куцо ... всичко на едно! Какъв хоризонт имат само ГЕРБ, а!?:))

4

Анонимен

преди 7 години

Само така! Ежеминутно само Него, само Той, само Азът. Колкото повече му гледаме мутрето и му слушаме простотията, толкова повече избиратели губи.