45

късата памет

преди 7 години

До охЯсно фен си на Волен. 0 мисъл и 100% цитати от Алфа ТВ

44

Малкото негърче

преди 7 години

А Дойче веле дали могат да сметнат какво означава от 9 млн да се стопим на 6.8 млн за 20 години. Това е кървавата сметка за България и геноцида, на който сме подложени. Пари се изкарват, няма лошо, че сме ги дали на поробените народи на Африка и Азия. НО ЖИВОТИТЕ няма кой да върне!

43

Турчина

преди 7 години

През 1986 в селото на дядо ми държавата е инвестирала...няма какво и инвестирала в животновъдство. Всички необработваеми земи са били почистени. Налят е бетон. Държавата е решила да строи ферми. Тонове желязо. Огромни масиви бетон. Целта на Държавата е било организирано и контролирано развитие на земеделие. Идва демокрацията. Желязото е откраднато. Животни няма. Самото село е пустош.

42

Анонимен

преди 7 години

До Bad CompanyФалита идва след свалянето на Живков и преврата на седесарите.

41

До 41

преди 7 години

Не бе, просто американската пропаганда, дето ни я пробутват в Днес-БГ е толкова бездарна и плоска, че на хората им се драйфа от нея.Затова, за разнообразие, сега ни пробутват пропагандни статийки от американските лакеи.Примерно - цитат от издание, което в Русия никой не чете и се финансира от американски спонсори или от ангажирани в пропагандните войни прислужници като Немската вълна.Нали създадоха Европпейски център за пропагандна помия...

40

анонимен

преди 7 години

Знам,че ще ми истриете коментара но отново *** и лъжлива статия на *** василева.България загуби много пари след 1989г.Либия ни дължеше милиони долари демократите ги опростиха като част от тях за мед.сестрите останалата част като дойде в Либия демокрацията.Опростихме 1.4милиард долара на Ирак по молба на САЩ като смениха правителството им и на още 2африкански държави.Аза празните магазни нарочно го правеха изнесох бългрските стоки закриха фабриките и то стана.

39

Анонимен

преди 7 години

Живков е най-великият бг президент след цар Симеон и цар Иван Асен.

38

Bad Company

преди 7 години

Като изключим перманентните писания на руския *** всичко е ясно. Фалита на БГ започва още от 1986-има го и документирано в заседание на Политбюро. На практика държавата е във фалит и номенклатурата с неистови усилия го отлага за да.............си направи преврата /дворцовия/ . Трябва и време за да си създаде "опозиция" . Следва теорията за "вторичните мрежи"-по-интелигентните могат да я намерят. С две думи-преобразуването на политическия 'капитал" в икономически. За съжаление...успяха...

37

стомин

преди 7 години

ейййй много червен *** много нещо и съответно мхого глупости се ръсят

36

сгига

преди 7 години

Пак ли фейк нюз от DW?

35

късата памет

преди 7 години

До До Късата паметЗа твое сведение и аз съм живял. За разлика от тебе реших да остана тук. Всичката пропаганда която върви къв рай е бил тука съм я чел и проверявал. Няма как човек разбиращ поне малко от икономика да повярва на тия легенди. А като лек за носталгията по плановата икономика ти предлагам Северна Корея. Това май остана последното място с планова икономика.

34

Анонимен

преди 7 години

Абе я стига бе! Стига с тия лъготевини! Стига сте пълнили главите на хората с измишльотини!!! Я по-добре разкажете за двете национални катастрофи, КАКВО НИ СТРУВАТ ТЕ!!! И КАК НИ ВОДИТЕ КЪМ ТРЕТА!!! ПФУ, ***!!! Абе, ако се смени вятъра, какво ще правите тогава? КОИ ДЪЛГОВЕ ЩЕ ИЗРАВЯТЕ??? Боже, какви лицемери!

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26Разбира че е имало хубави неща и простосмъртните не ги знаеха- на пример най-некадърните но послушковци ставаха партайгеносета, партийни секретари и профсъюзни деятели. Инак не ставаха и за *** за зеле. Но сега са пенционери с максимални пенции докато вия пенция ще видите нанайсе...

32

Анонимен

преди 7 години

След 1989 г. само обещания от седесарите и герп и никакви заводи. Само скрап изнесена към ЕС и разруха с рекорднн заеми за пенсии за ромите.

31

Пъци

преди 7 години

Като цяло изводът е, че от 70 години се радваме на управлението на истински титани на икономическата мисъл.Останах без думи от статията.

30

Анонимен

преди 7 години

Аааааа, абсурд, Дойче веле са се объркАли, не може *** да са фалирали държавата, факт е и всяка русофилска гнидa в тоя форум знае че при комунизъма всичко беше както си требе, това са лъжи на дойче веле, на които им плаща Сорос, за да съсипят българския производител, както съсипаха мелодия на годината!

29

Анонимен

преди 7 години

Бла, бла, бла ... на умряло куче нош вадите!Много сте силни сега да разтягате пропагандни локуми за бай Тошо и онова време.Но я напишете за милярдите, кото изтегли Боко и с които закопа десет поколения българи за напред.За какво ги изтегли, за какво ги похарчи?Никой не е чул, а по всичко личи, че няма и да чуе.Обаче не ви стиска нали?

28

ох

преди 7 години

ти си с късата памет. Не ми се прави на ударен. БСП е най-проамериканската партия - кой създаде САЩ базите, кой ни вкара в НАТО, кой подкрепи ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ИРАК и тн и тн. Едва сега при Корнелия Нинова БСП МОЖЕ БИ ще се еманципира от американския ботуш!

27

До Късата памет

преди 7 години

Уважаеми, аз поне съм живял и преди и след! За съжалкение след ми се наложи да емигрирам, защото нямаше планово преизпълнение на икономиеските програми!За преди имам смесени чувства, но надделява носталгията по цитираните от Факти данни, които незнахно защо все още циркулират в Интернет и всеки може да провери, а не да пише без да си проверява източниците.След ТЖ реално всичко започна да е разруха и приватизация, червените станаха лакеи на царя и първи демократи скачайки покрай партийния и др

26

Анонимен

преди 7 години

До байхейсКви прозападни режими. През 15 от последните 28 години управляват БСП и ДПС. Е от там са дълговете