33

Анонимен

преди 7 години

Тази жена и за шеф на охраната в мол нестава

32

Анонимен

преди 7 години

Има сила, която е записана в закона. Как се охранява държавна граница? Въоржаваш тежко граничарите, термокамери, 2 хеликоптера с групи за реагиране и първите дни стрелба. Сами ще се откажат да идват. И като равносметка ще се окаже, че има по-малко жертви, отколкото ако продължат да прииждат и измират по пътя.

31

nemeca

преди 7 години

ами ***, като не можеш да ги спреш се махни от това министерство и остави поста на мякой компетентен който може да ни опази. Кпмунизъма ли трябва да се връща, че да можем да си опаьим границите и децата? Какво решение предлагаш ***? Вече взе да мк омръзва от манията на Бойко да слага жени по мъжки министерства. Тази трябвало да ме пази от бежанци - боже опази.

30

1

преди 7 години

До Анонимен-5 мините със смилянски боб ли ще бъдат напълнени.

29

Су 34

преди 7 години

До турчинаТурция няма пръст в разпарчетосването на Ирак, Либия или Сирия. Защо беше нужна тази "демократизация" и всички ръкопляскяхме докато Саркози бомбардираше Либия?----------А, няма? Просто изядохте боя пред Алепо и сега за да замажете погрома сте се насочили на изток, където пак ядете бой!

28

Възмутен

преди 7 години

Долна,продажна лъжкиня. Тя не иска да спре мигрантите. Това правителство ни лъже вече,а и сега продължава.

27

Анонимен

преди 7 години

Вместо бежански лагери стройте картечни вишки по границата и ще видим няма ли да спрат...

26

Анонимен

преди 7 години

Има един изход! Язовирите!!!

25

Анонимен

преди 7 години

Направи ми впечатление мълчаннието на президента Радев. Не се изказа въобще по темата, единствено го видях на пленума на БСП.

24

Един от Северозапада

преди 7 години

Излъгаха ни, преди време, като девствена 6-токласничка след дискотеката, и си разградихме границите сами, разпуснахме Гранични войски, разминирахме границите...Сега е времето да понесем последиците. Тоест, вече ги понасяме."Който не храни собствена армия-храни чужда!"Ние в Харманли и даже в центъра на София правим точно това.Лошото е, че тези,които ни доведоха до това положение, след 27 години лутане и голи обещания, са на свобода, и гледат от страни, вместо да гледат иззад решетките...

23

Анонимен

преди 7 години

егати предателя,ами ти и компания защо бяхте във властта,че и на тези постове.Како ти даваш ли си сметка,че с отказа си да ги спреш ги викаш.Апропо вече го знаят и сигурно тръгват насам!Извършвате голямо предателство и оставката няма да помогне.Става страшно за тази държава и проЗтият народ.

22

Анонимен

преди 7 години

СРАМ, СРАМ и пак СРАМ. Това е адски некомпетентно , за пореден път доказвате, че това правителство е пагубно за нас българите.

21

Анонимен

преди 7 години

Ами да, Герб затри армията, няма кой да ги спре!Може би ще извикате Меркел и Юнкер!?

20

Анонимен

преди 7 години

Е как да няма нещо танкове,картечници,бронетранспортьори с картечници хеликоптери,войници,мобилизация на населението?Нещо има.Сигурно са и платили да говори така.Ето така са я завлядяли България арабско-турските орди.С политици като тая.И Баце дето я е назначил.

19

BUNO

преди 7 години

Политиците предизвикали кризата в Харманли, смята тя. БЪЧВАРОВА ДА НЕ Е ХОРИСТ В НС?

18

Анонимен

преди 7 години

Не няма кой да ги спре,по точното е ,,Ние/политиците/нямаме кураж да ги спрем,,

17

Анонимен

преди 7 години

"Няма сила, която може да спре 5000 души, които искат да влязат"Напротив, има сила която може да ги спре.Решението за тези 5000:100 автобуса чакат на границата, наемаме 10 самолета от някоя авиокомпания. С автобусите се трнаспортират до летището в Бургас, от там се натъпкват по 500 човека в самолет и след 4 часа часа са в своята родина - Афганистан.След първите 10000 човека, практически бежанци повече няма да има - ще разберат за работещото БГ решение и границата ще е свободна.

16

Bobo

преди 7 години

Може с лазер по съвременно е .

15

Анонимен

преди 7 години

Могат да бъдат спрени, но вие на искате, бъчвоооо!

14

гнусарка

преди 7 години

Тая как може да приказва такива глупости, направо ги кани?! Отврад! Оставка! Срам и позор! МАРШ!