21

ист

преди 7 години

Радев, нищо че жена ти е втора употреба.Важно е да не се отклониш от линията на БСП, защото няма на ти прости Йотова и партията. Внимавай да не ти вземат главата.Трябва да обещаеш да не риташ падналите, както се изрази седесарската комунистка Корнелия. Защото утре вие ще паднете ,и вас ще ви чака същото.

20

бат Сали

преди 7 години

До belafonteТя не му е била жена през 2014.Не търсете под вола теле.Назначена е да работи,докато Ненчев не кара женка си да работи,а и дава крадени пари от далавери,капиш?

19

цивилни кадри

преди 7 години

До belafonteтогава не му е била съпруга, значи е нормално.

18

Георги

преди 7 години

Нормално.. жена му си е взела военен за мъж. Едно време всички жени им се натискаха. Военните ще му дадът апартамент в града, жена му ще назначат някъде на държавна работа, ще го пенсионират рано с голяма пенсия. Няма да ходи да работи на чуждите хора на заплата. ще се кипри пред другите жени какъв хубав мъж си е намерила. Комунизма все още е жив за някой хора.. не искат да го пускат

17

Анонимен

преди 7 години

Банална история. Хващаш си любовница сред подчинените, пребелваш два пъти очите, влюбващ се като ученик, развеждаш се и..........после я назначаваш на службичка. Нищо ново под небето. Нагона си е нагон.

16

SA

преди 7 години

Много намазана тая бе!!Евала на генерала!!

15

До 9

преди 7 години

Ти една,да не ревнуваш?Не вярвам да си бившата му жена,тя изглежда достатъчно интелигентна,за да не се занимава с такива простотии.А ако си "една" случайна злобарка не би могла да знаеш причините за развода.Той,и Бойко е разведен и дори се е оженил за жената на приятеля си и пак се е развел,но за 6това нищо не пишеш.

14

Анонимен

преди 7 години

E, нали е "независим" !?

13

Анонимен

преди 7 години

мръсната същност на герб и боко в действие.в какви измеремия на пошлостта вкара фашимзодемонокрацията българия.позор

12

Военновъздушни сили

преди 7 години

Военновъздушни сили на България- 8 МИГ 29 са в състояние да се издигнат във въздуха- 8 СУ-25 са в състояние да се издигнат във въздуха.

11

Анонимен

преди 7 години

Мен тоя адски много ми наподобява на Цветан Цветанов, личи си че са минали една школовка

10

belafonte

преди 7 години

Да назначиш жена си. Незнам защо го приемате за нормално. А пардон сетих се - да живеее Комунизма!

9

Анонимен

преди 7 години

на г.с Б.Борисов може само да му го крепите и завиждате нещастници ха.ха. ха

8

Анонимен

преди 7 години

Айдеееее,почнаха го.Още не всъпил в длъжност и подлярите се нахъсаха.И то точно земеделеца Ненчев,на когото мястото въобще не беше в това министерство а и въобще в правителството.Методи Андреев въобще няма да коментирам.Там изглежда има състезание кой е по-гаден.А ген.Радев тогава още не е бил женен,така че може да си назначава когото прецени.Ако сравним качествата на министрите на Бойко с един ПР в едно министерство,цялото правителство трябва да оттече в канализацията поради некадърност.

7

Анонимен

преди 7 години

Не лъжете! Не заради жена си а заради любовницата си. с нея сключи брак предизборно - на 16,08,2016 за да бъде семеен човек и да отговаря на "традиционните православни ценности и морал", така задължителни за русофилския мироглед!

6

Анонимен

преди 7 години

Е добре де тоя министър сега ли разбира, или досега не му е изнасяло да говори за това, и още нещо, кажете каква е била заплатата на тая мома

5

12

преди 7 години

Ами то от кооператор министър на отбраната става ли

4

Анонимен

преди 7 години

Започва се!Аз не чух боко да каже, че с нещо е виновен за нещо - ирониите му са лишени от дълбочина и зрялост. Подхвърля думи като селска клюкарка.Този човек не бива дабъде допускан повече във властта!

3

Патриот

преди 7 години

колко ниско може да падне една натофска перука,жалка е!

2

Граовец

преди 7 години

Комисията,а и не само тя!Да се самосезира и за гусина ненчефф...