50

НЯМА ОМРАЗА!!

преди 7 години

МЕНЕ --ВОДАЧИ НЕ МИ ТРЕБВАТ!!!НИТО СЪМ СЛЕПЕЦ----НИТО КОМУНИСТ!!!!МОГА И САМ ДА СЕ ОПРАВЯМ В ЖИВОТА ...И ТО , ДОБРЕ!!!!ШОУТО --Е ЗА ПИЯНКИ И ЗАБАВЛЕНИЯ ...НЕ ЗА ПОЛИТИКА!ВСЯКА ЖАБА--ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА....ХА,ХА,ХААААААААААААААААА

49

Анонимен

преди 7 години

Ако това твърдение е вярно, Слави е напълно прав, че има опит за спекулация. Броят се всички намерени в кутията БЮЛЕТИНИ (не пликове с бюлетини). Въпросът може да се реши от Върховния административен съд, ако Слави го сезира!

48

НЯКОЙ

преди 7 години

СЛАВЧО, ЛИПСВА ТИ УМСТВЕН КАПАЦИТЕТ, ЗА ДА ФОРМУЛИРАШ АДЕКВАТНИ ВЪПРОСИ ЗА РЕФЕРЕНДУМ. СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ТВОИТЕ СЦЕНАРИСТИ ОТ ШОУТО. ОБЩАТА БРОЙКА ГЛАСУВАЛИ ХОРА СА ГЛАСУВАЛИ ЗА 1, 2 ИЛИ 3 ВЪПРОСА. НЯМА ИЗИСКУЕМИЯ ПО ЗАКОН БРОЙ ГЛАСОВЕ ЗА ВСЕКИ ВЪПРОС ПО ОТДЕЛНО.ЗАТОВА, НЕДЕЙ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ И НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ЯХНЕШ ВОТА И ОТЧАЯНИЕТО НА ХОРАТА, ЧЕ НЯМА ДА ПРОКОПСАШ С ПОПУЛИЗЪМ И КРЪЧМАРСКИ ЧАЛГА ПАТРЕОТИЗЪМ ... НЕ СИ ПО- РАЗЛИЧЕН ОТ КАРАКАЧАНКАТА И ВОЛЕН .. ПРАВИ СИ "ШОУТО" В БТВ.

47

сапунка

преди 7 години

да се радва, че допитването беше с изборите и твърдите телезрители на ГЕРБ и БСП гласували три пъти "ДА"; иначе щеше да последва съдбата на предните референдуми.

46

Анонимен

преди 7 години

Не са виновни гласоподавателите, че не им е даван плик при гласуването за референдум. Да се накажат комисиите и да се зачетат гласовете.

45

слави

преди 7 години

Слави да каже в коя държава парламента се избира с 100% мажоритарен вот. Има такава Северна Корея.

44

Анонимен

преди 7 години

Слави иска да каже, че ЦИК са манипулирали резултатите?! Ама как е възможно, чиста клевета, не е в стила им, никога не са правили, чисти са като момина сълза!!!!

43

Анонимен

преди 7 години

Тези който са си слагали Да насвсякъде, дори и не знаят какво означават въпросите сигурно.Добре че не мина референдума, не сме Швейцария, няма какво да се лъжем голяма част от хората са твърде некомпетентни по въпроси като мажоритарен вот. Задължителното гласуване е абсолютно навлизане в личните разбирания на гражданина, който може да не иска да гласува.Субсидията , там може да има намаление, но не чак до лев, и не ми давайте за пример каква била тя в Германия...

42

СМЯХ

преди 7 години

Цели избирателни комисии в Англия изчезнаха от резултатите на ЦИК.В секции в Турция има секции с гласуване плътно на 20 секунди,което е невъзможно.Електронното гласуване не бе прието за измами.

41

Анонимен

преди 7 години

Няма да чакаме до никакви следващи избори... национален протест веднага...

40

Край

преди 7 години

Ако ще налагаме идеите на Референдума - със Слави съм. Ако това си е на Слави идеята да влиза в политиката да натрива носа на Борисов - да не ме брои.

39

Анонимен

преди 7 години

Е щом е така отивам в неделя да гласувам за Генерала

38

Мамин Трол

преди 7 години

ГЕРБ са развързали пачката за ***! Като гледам какво става в коментарите, явно зора е голям! :)

37

Щерев

преди 7 години

Всичките партийци в България, целокупната членска маса на стотиците родни партии, не надхвърлят половин милион.Всичките 240 "народни" представители са от партийните котила.И сега тия 240 "дущи" ще се гаврят с желанието на 3,5 милиона народ?!Ще им позволим ли? Или ще се захващаме с тях?

36

ivailo1403

преди 7 години

Политиците общо взето не им пука много за народа , ама на Славчо съвсем. А тоя чак се прави на човек от народа :D

35

Пижо

преди 7 години

А не е ли време да изхвърлим *** като Беновска,Георги Марков/николай/ Методи Андреев,Кунева,Москов,Бачварова,Караянчева,Деси от Дулово,Главчев,Лъчо мозъка,Дончев, цв цв

34

Анонимен

преди 7 години

Факт , че 3 500 000 дадоха глас .........факт че поне половината можеш да искараш на улицата те прави сила . Слави , ползвай я тази сила развей байрака, МОМЕНТА ДОЙДЕ

33

ддт

преди 7 години

Управляваха ни комунисти,социалисти,демократи,мохарх е само чалгаджии не бяха ни 'оправяли'.А дано си спестим поне това....

32

Анонимен

преди 7 години

Диктатурата по време на соца бе жестока но тази която е в момента и набира скорост ще бъде чудовищна.

31

Край

преди 7 години

Седесари гербери и Бспари и прочие да не коментират за референдума - Това е дело общонародно а не на тъпите им партии.