21

Ala_Bala

преди 7 години

Буда се е изплашил. Игнорирайте герберите, не говорете с тях, не купувайте от техни фирми. на първия тур гласувайте за кандидата, които е най-вероятно да излезе на балотаж срещу лелката на Бойко. Стига вече са ни управлявали хора с нисък интелект!

20

Анонимен

преди 7 години

това дали малките партии ще подкрепят Радев и как ще гласуват електората им са две различни неща. Аз не мога да си представя ПФ да подкрепят Цачева, когато тя е подкрепена от ДОСТ - това би било самоубийство. РБ вероятно ще подкрепят, но дали всичките им избиратели ще отидат? Абво няма да отидат избирателите, а ще подкрепят Радев.

19

ьь

преди 7 години

"На първи тур, ако ГЕРБ загуби тези избори, още вечерта подаваме оставка, защото тогава се мерят партиите", заяви премиерът Бойко Борисов, с което показа, че разчита на партийния вот да спаси кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева Пламен Манушев.

18

иван

преди 7 години

тиквун се провали, докара орешарскине виждам от това герб да се впрегнадокарват ни цецкапоне са последователни...

17

Анонимен

преди 7 години

КАКТО СИ Я ПОДКАРАЛ, МОЖЕ И ДО ПЪРВИЯ ДА НЕ СТИГНЕТЕ!

16

Анонимен

преди 7 години

Този трябав да паден МНОГО ЯКО още на първи тур, че да го принудим да подава оставка!най-добер е Цачева да стане трета - след Радев и Каракачанов!

15

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Нито една от малките партии няма да подкрепи генералчето, защото знае, че оставката на Борисов е в джоба... - и на едни нови избори остават зад борда... - така, че да честитим новата длъжност на г-жа Цачева и да изкара два мандата...

14

тррт

преди 7 години

нали щеше оставка да подаваш, толуп

13

Анонимен

преди 7 години

Борисов излъчва много сигурност благодарение на своят опит и рутина в голямата политика който натрупа.Борисов е начетен и компетентен премиер който съумя със завидна лекота ум и хладнокръвие да изкара България от кризата

12

Анонимен

преди 7 години

Мутрата усети че работата стана дебела и почан да извъртааааа!първо взе да търси подкрепа от Местан, а след гневините реакции започан да говори и за ВТОРИ ТУР! само преди две седмииц се обясняваше как не спемчели ли на първи - хвърля оставка! и повтори тези думи и потрети и натърти! Явно Цачева губи вес повееч гласове.

11

Анонимен

преди 7 години

Нов ден - нов лаф от бащицата. Преди 1 седмица тръбеше, че ще подава оставка ако има балотаж, сега обърна палачинката. ***, въртигъз си беше и въртигъз си остана.....

10

Анонимен

преди 7 години

Гробарите всичко вдигат само доходите на хората не , така били европейците ама европейците какви доходи имат а какви имаме ние , никога повече гроб

9

Гошо...Тъпото

преди 7 години

От мен подкрепа няма да намери,защото един път подкрепих негов кандидат и станах...пишмян.Пълно...фиаско.Като я гледам Цецка,не ми вдъхва никакво доверие,няма и обща...култура.Препоръчвам на Боко Банкянски да мине...тихо и кротко в опозиция;здравословно е,както за него,така и за държавата.

8

Анонимен

преди 7 години

НА ВТОРИ ТУР МЕСТАН ЩЕ ПОМОГНЕ - НАЛИ ОБЕЩА.

7

Иванчо

преди 7 години

Ама той не помни ли , че преди 10 дни каза: "Ако има балотаж-подавам оставка"?

6

еделвайс

преди 7 години

Няма да има втори тур. ТОЙ Е ! Радев! Осигурете честни избори, както и наблюдатели, и паралелно броене.

5

Анонимен

преди 7 години

Преди плашеха децата с баба Меца , а сега със баба Цеца и Боко жабоко

4

Анонимен

преди 7 години

Имаме начетен и кадърен премиер който трябва да ценим и уважаваме.

3

Браво!

преди 7 години

Браво! Много умен политик!

2

Анонимен

преди 7 години

Бай Муй, ти нямаше ли да подаваш оставка, ако кака Цецка не спечели на първи тур? Или не е имало такова нещо?Колкото до подкрепата на българите, не сте опрели до нея, след като Местан ефенди ви подкрепи така самоотвержено.