41

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Спокойно хорица, руснаците не произвеждаха краставици, домати, телевизори и мерцедеси, защото предпочитаха просто да си ги купят (понеже са много бедни)...Та американците още купуват двигатели за космическите си ракети от тях...Руснаците изведоха първият човек в космоса...Сега съживяват производството си, модернизираха фабриките си... Съвсем скоро нищо няма да може да ги бутне.... Онези на запад , дето надуват балони да внимават , че скоро ще се спукат!

40

Галин

преди 8 години

До Умен гОщер......БЛАГОДАРЯ ЧЕ МИ КАЗА, само от това че се занимаваш да поправяш явно допусната от мен нарочно грешка..ШОТ ми е кеф така да пиша, личи колко си *** всъщност..лека вечер.П.С - направи ми забележка че след многоточе се почва с главна буква? Я да видим продължавам ли изречението или това е краят ? *** !

39

до 40

преди 8 години

Мен лично ме интересува твоята, мисля , че схващаш 2

38

Анонимен

преди 8 години

Няма как да си велика сила със слаба икономика! Обема на руската икономика е по-малък от този на Германия и над 5 пъти по-малък от този на ЕС. Е каква сила може да е Русия? Това е колос с кашкавалени крака.

37

Анонимен

преди 8 години

До хаОткога част от истината за Русия е хибридна война ?

36

Анонимен

преди 8 години

Един кюр като ме е заболял за тия бладове.....

35

Анонимен

преди 8 години

До Ф.С.ВМи да го завърти бре :))) И без това източват милиарди от България всяка година. Даже най добре направо да национализираме Нефтохима и да се оттървем от безмислено високите цени на руския бензин.

34

Анонимен

преди 8 години

ЕС винаги ще бъде по силен икономически от Русията.Дали ще сме под формата на ЕС или под формата на обединените европейски нации няма значение,бъдещето е за нас и нашите деца.

33

Анонимен

преди 8 години

До ОГОГОБез коя европа ?

32

ха

преди 8 години

Да ама не ....тази статия е чист пример за хибридна война срещу Русия....

31

Анонимен

преди 8 години

До до 25:))))) Мани ме ти мен. Аз ***, фашист, *** и т.н. Кажи сега за китайската тръба и на-важното. Разбраха ли се Китай и Русия кой точно е младшия брат ?

30

Ф.С.В

преди 8 години

Абе шматка - Лукойл ако завърти кранчето на обратно - ще ходиш пеша -- ТОВА ЯСНО ЛИ ТИ Е ??

29

до 25

преди 8 години

Ти гледай твоята "евроатлантическа тръба" да е винаги почистена от "ръжда" и винаги смазана.

28

Анонимен

преди 8 години

До Галин150 хил руснаци са дошли на морето ни. Капка в морето. Само румънците са три пъти повече от тях.

27

Анонимен

преди 8 години

До Ф.С.ВДа бе ... знаем. То сиренето е проста работа и затова великата Русия не се занимава с дреболии като сирене. Не че не може, ама не иска. Затуй вноса на палмово масло в руско нараства с 40% на годишна база от 2 години насам. Щото с мляко да си го правят в ЕС. В русия - с ***.

26

Галин

преди 8 години

Бе не знам дали е ударила дъното ама по морето тази година всичките топ хотели и всички НЕ топ хотели бяха пълни с руснаци, също така и баровските курорти като Свети ВЛАХ, Константин и Елена, Златните пясъци и още няколко си гъмжеше от тях какво дъно са ударили като ние ходим за по 5 нощувки а те седят за по 15....и днес.бг моля ви се не пишете така че утре ще има статия отново от сорта "Путин, изигра Запада" ако ще се ебееетее се ебееете само с едните, не да давате халката навсякъде !

25

Ф.С.В

преди 8 години

ДО 21 --Ами то сиренето решава всичко - забравил съм - отивай да дойш кравата и да се занимаваш с селскостопанска работа-- международните въпроси и политика не са твоето амплоа-- пък и попарата ти истина ) Това не е за теб - компа някой път е вреден за селяците - кара ги да мислят и после попадат в сфера която бързо се разпада и цената е пак 30 лв за уйндолс ) ) понеже от доене на крава и въвеждане на софтуеър има разлика )

24

ОГОГО

преди 8 години

Без Европа сте едно жалко НИЩО, блядоове,още Петр Велики го е разбрал,хахахахахахахаха

23

Анонимен

преди 8 години

До брейЕдин руски учител пита Медведев преди месец защо руски учител взема 15000 рубли запалта а силовак взема 50 хил рубли. Медведев му препоръча да си намери друга работа. Та, 70к заплата в Русия може, ама за единици :)

22

Анонимен

преди 8 години

Русия разполага с много природни ресурси, но един ден те ще свършат и тогава ще настане страшна криза. Какво е това висококачествено руска производство? Как ще правиш нещо качествено на конкурентна цена с технологии от 70-те? Да се облягаш на експорта на петрол и природен газ, за да се въоръжава и поддържа огромен държавен апарат е най-голямата, бих казал налудничева грешка на Путин!