95

Анонимен

преди 8 години

Голяма работа като са играли кючек на концерта на Слави! Ам тия хора работят цяла седмица като роботи и кво на края да не се отпуснат ли?!

94

Анонимен

преди 8 години

Само да припомня, че според статистиката се топим с 9 човека на час, че само след 4 г. - през 2020 г. всеки четвърти в трудоспособна възраст ще е от малцинствата и че при тази демографска катастрофа пеенето на химна отдалече не помага абсолютно с нищо. Губим си държавата, ако българите от чужбина не се върнат, просто числата не излизат и ще трябва да затворим 1300 годишния тефтер!

93

баба Гица

преди 8 години

Брей, то били пълно с псевдо патриоти, на които им липсва родното.....мутро - чалгарие

92

Суека

преди 8 години

Искате по-добър живот и държава а това ще стане само след гражданска война и "премахване" оперативно на стотиците хиляди тумори шумкари , ДС-ари и прочие финансови *** продали БЪЛГАРИЯ на чужди интереси на безценница ! То не беше водата , тока , храната , златото , горивата и т.н. ! ДОКОГА кражби ... докато са живи онези там знаете за кои индивиди говоря !

91

Анонимен

преди 8 години

Много патриотично и възпитано да пееш в метрото, да се направиш на интересен. Айде да не смесваме нещата. А и повечето в България са с представата, че като са в чужбина, са много успели и е много велики. И аз в чужбина и не мога да се начудя, как де оправят българите, без да учат език, но като се приберат в България са големи гъзари. Масата мизерстват и не знаят, на кой свят се намират, крещят като луди и хората се чудят какви са тези екземпляри. Иначе във фейса са царе да се правят на интересни

90

художника

преди 8 години

На всички против Българите в чужбина ще им кажа: ГЛЕДАЙТЕ СИ РАБОТАТА!Нима китайците дето са се разселили по целия свят не вече са китайци?Нима не обичат родината си? Нима сърбите по Татово време не бяха сърби щото обиколиха света.Хората бягат от мизерията, а не от РОДИНАТА си... ЯСНО !!!

89

Анонимен

преди 8 години

Дядо казваше- "Морето им е до колене" или "Широко им е около врата" Да се върнат в България да работят същата работа вместо за 50 за 5 лева и да плащат данъци вместо за 5 за 50 лева, аз не съм съгласен България е варварска държава с още по-варварска политика. Политиците са крадливи мафиоти, а правосъдието купено от убийци. Не знам какво цели с Слави, но голямата аларма в Англия няма да помогне на останалите нещастници в България

88

ex-UK

преди 8 години

Правите се на интересни пред англичаните. Ако сте в БГ няма да пеете " Мила Родино..", защото ще видите за какъв ... става въпрос тук. Ще ви се изпари патриотизма за нула време....

87

Йордан

преди 8 години

Здравейте, както вече написах, проблема не е че българи са пели химна на България някъде по света. Всъщност тук има около 5 платени трола и тяхната задача е да манипулират умовете на читателите, да ви карат да се мразите, да ви настройват едни срещу други. Тези *** ще платят висока цена за тази "работа". И като започнат да им се стоварват наприятности на главите, нека да си спомнят за това, което пишат тук. Не може наследници на Аспарух, Крум, Тервел, Борис, Симеон, Иван Асен да се срамуват!

86

Иван

преди 8 години

Здравейте българи в Лондон,Моля ви приберете се и пейте химна тук, ако искате непременно да е в метро - в София има такова.Не е вярно каквото пише в тия сайтове, че България загива. Но България се нуждае от вас и страда.Аз също бях българин извън България, но се прибрах преди 8 години. Даже се преместих извън София и все си мисля, че има и други като мен "балансьори", да борим демографската криза.Елате си обратно да я оправим тая държава. Няма невъзможни неща.Липсвате ни, българи в Лондон.

85

Анонимен

преди 8 години

Имам чувството, че тези от видеото със същият патос биха пели и "Тигре, тигре"... Не са това хората, от които ще има кой знае каква полза, ако се върнат. С това ниво са тръгнали оттук, така са си и там, такива и ще си останат. Ако някой ще се връща, по-добре да е от успелите бизнесмени или учени, които никога няма да отидат на концерт на Слави. Само от такива хора може да дойде някаква промяна в клетата ни държава. Но то пък такива нямат и намерение да се връщат... Безнадеждно затворен кръг...

84

Простак

преди 8 години

Като чета коментарите, разбирам защо толкова много хора избягаха от България и не искат да се връщат.

83

Анонимен

преди 8 години

Хахаха... Мила Родино в... Лондонското метро :) Големи патриоти бе

82

117

преди 8 години

Как за 5 дни разбра всичко за Англия, бе мен? Не бъркай туризма с емиграцията :)Поживей 10-15 годинки и ела пак.

81

Анонимен

преди 8 години

А преди това да се качите на трамвая какво пяхте скьпи ми сьнародници? Чалга естествено.

80

9

преди 8 години

Йордане, българският дух е бил силен. Сега всеки е вирнал *** високо нагоре,а главата е заровена...

79

Васо

преди 8 години

Днес е ден на "Върви народе възродени..." Ама злобен народ трудно се възражда.

78

?

преди 8 години

БРАТЯ БЪЛГАРИИ ко прайм, всички набиваме камшика зад граница и чакаме да се оправят работите!?

77

Йордан

преди 8 години

Здравейте, Разбирам, че много хора си мислят, че българите са се провалили, като народ, че България няма да я има, че ще изчезнем от географската карта, като нация. Не бързайте със заключенията си. По-добре се поучете от историята ни. Българския дух е много силен. Българите не са тези, които вие рисувате. Тези фаталистични и пошли карикатури са плод на болно въображение и изобразяват само авторите си, а не българите.Паисий правилно е написал, че такива са не нормални хора, а из-роди.

76

Анонимен

преди 8 години

Дори терористите мразят метрата, като гледам тая *** не се учудвам, че първо там се насочват никой не обича деградиралите типове.