59

ха ха

преди 8 години

До хаА длъжни ли са украинците да изнасят ток за Крим ?

58

скоро

преди 8 години

Хибридната война срещу Русия продължава но истината ще победи.....

57

Анонимен

преди 8 години

Статията е в духа на обединените украинско-турските амбиции към Крим. А 90% от кримчаните се индентифицират с Русия. Редно е сега да дадете и проруската версия за да разберем защо кримчаните искат в Русия. Но не вярвам това да се случи точно в този сайт. Забранено е? Кой ? Кой , забранява?

56

Василев

преди 8 години

Тъпите украинци ще ядът камъни от глад, като се водят по акъла на Краваристан. Това ще го осъзнаят след време. САЩ ги баламосва и Украйна задлъжнява зверски в същия момент, познайте на кой.Агент Крис Дилинджър! ЦРУ!!!

55

ха

преди 8 години

Никаква грешка не е,тази организация е терористична тя миналата година взриви стълбовете и остави Крим без ток!

54

юбералес

преди 8 години

Прокуратурата на Крим определи, че лидерите на меджилиса не са легитимни и не защитават интересите на татарите. Новите лидери, които ще се изберат скоро ще защитават истинските интереси на татарите а именно - лоялност към Руската държава.

53

Анонимен

преди 8 години

От ден на ден все по-големи глупости се поместват като статии в този сайт!!Няма радакция,няма редактори само админи заети да трият неподходящи коментари!!Как да изтрием ние,вашите читатели глупостите с които ни облъчвате бе,как??И това е наречено журналистика и хора за такава помия една шапка пари взимат на заплата!!Не ви ли е срам???

52

Василев

преди 8 години

САЩ са бича на нашето време. Всяко зло започва от тях. Слава на Русия и Китай, с които кравите се съобразяват.Агент Зоуи Уит!ЦРУ!!!

51

Анонимен

преди 8 години

"пише Сергий Руденко, Украйна, за "Дойче веле"."Спрях да чета след това, просто няма смисъл.

50

Анонимен

преди 8 години

Ха ха ха,казал Путин и си го преместил в другия крачол

49

Анонимен

преди 8 години

"Владимир Путин и обкръжението му изглежда не осъзнават последиците от тази стъпка"И какви са последиците? 100-те човека, които се имат за "татари" от Крим ще обявят война на 150+ милионната Руска Федерация? Айде стига смешки. Пишете за съдбоносните последици от глупостите на Меркел, поканила няколко милиона амуджи в ЕС... нас това повече ни вълнува!

48

persian

преди 8 години

Глупости, и руснаците и американците не им пука за нищо друго освен да получат своето. Пък тука ние си отклоняваме вниманието от престъпниците.

47

Анонимен

преди 8 години

За кяква окупация на Крим и окупационни власти става дума - та той си е руски господа. Вие не четете ли история или измисляте нова.

46

Анонимен

преди 8 години

Под управлението на Путин руската икономика нарастна 3 пъти, защото цената на нефта се увеличи 8 пъти. Доходите от експорт на нефт са основния доход в бюджета на Русия. В същото време, икономиката на Русия е 4.5 пъти по-слаба от икономиката на САЩ и преди анексията на Крим почти настигаше икономиките на Полша, Унгария и Хърватско. Толкоз.

45

Индианец

преди 8 години

Моля освободете Индиана!!! Не мога повече!!!

44

юбералес

преди 8 години

Меджилисът предложи чрез референдум, татарите и украинците които живеят основно в централната част на Крим, да определят техния район от около 10 хил. км2, към коя държава да се присъедини - Русия, Украйна, или да остане независима република. За разлика от референдума от 2014г. когато изборът беше: за или против Русия, сега се предлагат повече варианти.

43

Василев

преди 8 години

Слава на Русия и Владимир Владимирович. Човек на място всяващ респект и уважение.Агент Фред Дилън!ЦРУ!!!

42

Анонимен

преди 8 години

Каква грешка бе тъъъпак , Крим винаги е бил руски...смееешник

41

българин

преди 8 години

Свобода за братята българи(в Чечня,Крим,Дегестан,Татарстан)

40

Анонимен

преди 8 години

Украинец се напъва да пише статия за Крим... :D