33

Анонимен

преди 8 години

реджеп таип ердоган - смотль.ото на ориента! Турция - ***! НАТО - ***!

32

Анонимен

преди 8 години

45 Български не мисля че е бил но гръцки, след това турски е бил май векове наред чак до 18 век

31

Анонимен

преди 8 години

Русия регионална сила? Не повтаряйте като папагалитази глупост на негърчето от Вашингтон за да не сте смешникато него. Нито една държава постоянен член на съвета за сигурностне е регионална. Преди няколко дена по БНР една от особено *** говорителки пък се изцепи руската рубла се сриналаслед инцидента - ами няма такова нещо.

30

Анонимен

преди 8 години

нато се изплю в лицето на турция като я остави сама да си сърба попарата срещу русия. Франция ще възстановуява границата на сирия с турция заедно с русия. Натовската солидарност - ***. НАТО е труп!

29

Анонимен

преди 8 години

41 И Крим ще върнете на истинския му собственик, че и Кавказ барабар с Азербайджан и околните турски държави, русия е аут

28

Анонимен

преди 8 години

Авторката на статията е известна с защитата си на перверзничките Пуси Райът,които оскверниха християнска църква и станаха средство за злобна кампания срещу християнството замаскирано под името Путин в статията си"Как три млади пънкарки накараха Путин да мигне",омразата към Путин е демонична.Турция е в списъка на Одед Йинон,затова да не е чудно говоренето с раздвоен език.

27

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Царят е гол...

26

Анонимен

преди 8 години

Артилерийски удар е нанесен над руската авиобаза Хмеймим- Латакия има жертви и ранени... Путин се навря в устата на лъва

25

Анонимен

преди 8 години

русия да отстъпва Крим и да бяга в Сибир, там докато дойдат ...китайците

24

Анонимен

преди 8 години

Черно море при затварянето на Босфора става турско реално, руснаците нямат флот тука

23

123

преди 8 години

До Анонимен , флота на Русия далеч не е в Четно море ...

22

Анонимен

преди 8 години

Турция има гръб с НАТО, а НАТО е САЩ- сметяйте сами кой ще бие- руснаците най- добре да се омитат че става страшно Ердоган настъпва

21

Анонимен

преди 8 години

Турция ще бие в тази война, затварят Босфора за руски кораби, ако русия въведе някакви санкции

20

Све

преди 8 години

***, да назовеш Русия "смалена регионална сила" означава , че си толкова *** и инфантилна овца, че не си заслужава да те коментирам даже !

19

Осман

преди 8 години

Турция се отказа от китайския противоракетен щит. Щели да изграждат своя собствена. Започнаха да говорят за ядрено оръжие по турските медии. Май Ердоган иска Турция да стане ядрена държава. Днес проблемът с Русия е назад в медиите защото беше арестуван известен опозиционен турски журналист (Can Dundar) . Друга интересна новина е преместване на танкове и друга военна техника на границата със Сирия.

18

Nk

преди 8 години

Изключително повдеждаща статия! *** , има неоспорими факти и истина в статията , но се откланяш от същността на проблема ...Двама мъже , две империи , ориента и запада, ин и ян.Излезе много информация в медиите през изминалите дни , включително в реномирани световни медии като Гардиън . Всеки , който е по-заинтересован от събитията знае , че до този конфликт се стигна след опитите на Русия да пресече контрабандните канали на Турция с кюрдите, вкл и ИД , в които замесен и сина на Ердоган .

17

Анонимен

преди 8 години

Не е РусофилОще по малко КраварофилТрие което трябва Така трябва да бъде

16

Анонимен

преди 8 години

Новата пропаганда на окулта е тази-повтаряне на една лъжа сто пъти за зомбиране на завалийките като свършен факт,това е психологически трик за тези,които не искат да мислят.За отбелязване е ,че това погрешно и лъжливо е приписвано на г-нГьобелс,който харесваме го или не е бил блестящ пропагандатор и никога не би казал такава глупост,нито има доказателство както НЯМА ЗА ДРУГИ ЛЪЖИ!

15

Анонимен

преди 8 години

rusiq nikoga nee voyuvala sama sas turciq iznudval vsi4ki darjavi ot rusiq do balgariq eto vi istina

14

Анонимен

преди 8 години

Защо не пише нищо за Екатерина?