22

Анонимен

преди 8 години

Много на дребно пипат. Направо 1000лв на винетка и магистралите да станат пешеходни зони.

21

Спас

преди 8 години

Много са кухи тиквите!!!!!!! Но и народът ни е ***!!!!!!!!!! Това си заслужаваме!!!!!!!!!!! Толкова ли няма един от тези неграмотници, който да предложи да се увеличи с 2 стотинки бензина и то точно сега, когато е евтин и готово!!!!!! Хем по-справедливо, хем по-безболезнено!!!!! Кой ги избира тези??????? Нямам думи!!!!!!

20

Драйвър

преди 8 години

Значи първо пак ще тупаме брашнения чувал, после ще оправяме пътищата с леки кръпки ... след това ще *** ленти с лентореза - и така докато мераклии за ползването им намалеят до нулата ...Какичко от снимчицата горе, да ти подхвърля една идея? Винетки за влизане в градовете да вземеш да напечаташ, че да може веднъж завинаги Владайския път да се освободи от перничаните ..

19

Анонимен

преди 8 години

Давай Тикво, кради, граби, мачкай го тоя беден народ! Защо само 145лв, направо 1000 лв я направи винетката. Да има повече за котараците , за разни други гербаджии, за рязане на ленти и т.н. Да има "видими резултати"

18

ЖАННА

преди 8 години

ЗАЩО НЕ КАЗВА ЛИЛИТО ЧЕ И ЗАПЛАТИТЕ В НАЙ БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА САНАЙ НИСКИ ИЛИ ЛИЛИТО СЕ Е САМОЗАБРАВИЛА И НЕ КАЗВА ОЧЕВИДНОТО НЯМА ЛИ СРАМ И СТРАХ ОТ БОГА

17

agg

преди 8 години

"стабилна българия" !

16

до дам 6

преди 8 години

Прочете ли каква умност си сътворил служебните държавни коли са без винетки ,а колкото до личните по какво познаваш кои са на полицаи по това ,че нямат винетка ли то по твойта логика полицаите ще се окажат доста по-вече от официално обявените

15

Анонимен

преди 8 години

В ,,бедната" Швейцария годишната винетка е 30 евро!!! И имат пътища без дупки, а за стандарта на живот очаквам Лилито да ми обясни :( :( за да асимилирам наглоста за готвените промени!!!! Докога!?!?!?

14

Анонимен

преди 8 години

А евентуално няма ли да се сетите да си оправите пътищата *** како Лиляно?Ще *** фанете за писания!Сега и полицаите като се разбягат от далновидната ви политика,ако щете и по 1 лв.да ги направите пак нема да си купувам!

13

sante_dog

преди 8 години

Нали бяха дясно правителство и нямаше да вдигат данъците? Май не им излиза сметките и се готвят за яко крадене - пробваха данък 2% в общините - не стана. Данък "чипс", по скъпи винетки, какво още?

12

Анонимен

преди 8 години

Народа е *** и гласува за Герб. За толкова години управление нещо полезно ненaправиха. Вдигнаха данъците и таксите - това е вредно

11

Анонимен

преди 8 години

Споко нищо няма да вдигат , утре ще излезе Слънчо и ще каже , няма да ги вдигаме на хората , само за камионите , защото рушат пътищата.Утре ще каже , няма да отнемаме привилегиите на полицаите , Горанов се е объркалВдруги ден обаче , ще излезе и ще каже ще теглим още 5 млрд заем и ще плати масрафа с чужди пари , които вие ще връщате , пък и ще му останат половината за черни дни

10

Анонимен

преди 8 години

ХА ТАКА ЛИЛИТО. АШКУЛСУН АФЕРИМ ЕВАЛА. САМО ТАКА ЗА ТОВА ПРОСТО ПЛЕМЕ. ЗА ДА СЕ НАУЧАТ ЧЕ ЗА ТАКИВА ТИКВИ И СЕЛЯНКИ НЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ. МАЛКО СА ТЕЗИ ПАРИ ДЕТО ГИ ВДИГАТЕ ПОНЕ ТРЯБВА ДА СА ПО 200 ЕВРО. ТАКА ЩЕ ИМА И ЗА ВСИЧКИ МУТРЕТА. А ДУПЧЕТАТА ПО ПЪТИЩАТА ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПО КРАСИВИ.

9

Анонимен

преди 8 години

Тези си отиват. Тиквата ще вдигне кръвното пак и брадатите доносници ще трябва да му баят. Щом и корумпетата са на площада, работата е зле. Ще увиснат като коледни гирлянди по дърветата, двеста и четиридесетте разбойника.

8

uuu

преди 8 години

Тези вдигат всичко и режат заплати, защото са изхарчили заемите. Няма маймуни, които сами да си режат клона два пъти, но великата свищовска академия генерира такива икономисти!

7

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ - видими резултати.Още можешеПри този вариант приходите от винетки от леките автомобили би трябвало да се удвоят спрямо сегашните 200 млн. лв. на година, показват разчетите на правителството.Жив и здрав да е Бойко и Горанов и овцете гласуващи за тях

6

Кико

преди 8 години

Аз съм ЗА, прекалено много коли станаха, *** и пульо с кола за 1000 лв

5

дам

преди 8 години

Днес 50 цивилни полицая блокираха орлов мост за 3 часа , знаеха че нарушават закона , защото нямат разрешение за протест , но никой не им попречи .Досега не съм виждал винетка на кола шофирана от полицай , без значение дали е служебна или лична ..Ние трябва ли да спазваме правилата и да си купуваме винетки

4

а сега ревете

преди 8 години

Почнаха те народе накрая и крачкомер ще ти сложат и пак си ги изберете да са ни честити.

3

Салахадин

преди 8 години

"Салахадин 4 април 2013 година: Помнете ми думата всичко тръгва от ФАРОВЕТЕ но само умните и мъдрите знаят, какво имам предвид!!Хайде сега роби,ревете като чучулига на лански кочани!!Ама мандалото хлопна!!