98

Истината

преди 9 години

Путин е истински политик,истински патриот!Путин е човек който си отстоява националните интереси,работи за държавата си,въздига Русия!Русия вече не е слаба и немощна както по времето на Елцин,а противовест на САЩ!За това е и целия проблем,за това и запада сатанизират Путин,защото имат насреща си една въскръснала и силна страна,която си води независима политика и застрашава хегемониятана САЩ!

97

НАТО

преди 9 години

Факт- Маленкий *** заплаши Украйна с армията си, за да заграби Крим.Безумно жадно човече! Награби милиарди от собствения си народ и после тръгна да граби територии от съседни държави.

96

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До до оня с коняРуснаците по-бедни от нас ? Уили, не ставай смешен ! :)Руснаците имат много по-висок стандарт от българите дори днес след като рублата беше изкуствено срината от еврейските финансови институции.Само не ми давай примери за села от дълбоката провинция на Русия, защото, ако се разходиш до българските такива ще останеш шокиран за бедността и мизерията, в която живеят българите там.

95

Анонимен

преди 9 години

ПРОСЛОВУТАТА АМЕРИКАНСКА ВОЕННА (МОЩ) Я ВИДЯХМЕ ПРЕДИ 2-3 Г.КОГА ПЕНТАГОНА ИЗПРАТИ В ИРАН ПОСЛЕДНИЯ МОДЕЛ БЕЗИПЛОТЕН УЖ НЕВИДИМ СТЕЛТ РАПТОР ДА БОНБИ ИРАНСКАТА ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА В БУШЕР ,КАК ПЕРСИТЕ СИ ГО ПРИЗЕМИХА ТОЯ СТЕЛТ РАПТОР ЗА 1,6 МИЛЯРДА ДОЛАРА ,ТА СЕ НАЛОЖИ МАЙМУНЯКА В БЯЛАТА КЪЩА ДА ХОДИ ДА СЕ МОЛИ НА ИРАНЦИТЕ ДА МУ БИЛИ ВЪРНЕЛИ СТЕЛТЧЕТО,ЧЕ МНОГО ЗЕЛЕНИ ХАРТИШКИ СТРУВАЛО.СМЯХ И РЕЗИЛ

94

DiDi

преди 9 години

До Анонимен - 93 - Русия е обречена при продължаващото феодално управление на Путин и КГБ . Огромна държава и несметни богатства е в смешното положение на Арабеските - да продават само петрол и деривати. Даже Китайците са 100 години преди тях в новите технологии и производства. Дори Руската водка се произвежда извън Русия. Руският народ е подложен на грабеж и експлоатация от шайка КГБ феодали начело с Путин.

93

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !*** е еврейо-татарин.

92

hahahah

преди 9 години

В България трябва да има натовски войски****************************************НАТО помислил ли си за бьлгарите, защото кьдето са терористичните ви поделения, там ще дойдат и ракетите... хахахахаххаха

91

Dnеs.bg

преди 9 години

За половин час 120 коментара. Добре се получават нещата със статиите за Путин, българската политика вече не влече комунистите, затова всеки ден ще ви пускаме само статии за Русия, вашата истинска Родина, която обичате безусловно и Путин. Вече плюенето по ГЕРБ и хваленето на БСП не са интересна тема за дискусии

90

Българин

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАщо за *** си???????

89

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

до 113Тая лъжа, че Путин е евреин като я повтаряте 100 пъти няма да стане истина !

88

Анонимен

преди 9 години

Путин в момента е най-великия на планетата Земя. Меркел и Оланд ходят да му се молят. Всички са му в краката и пълзят. Статиите за Путин са най-коментираните. За 2 часа имат 1000 коментара. Добър, лош, диктатор, не знам какъв бил, ама е голяма личност, щом ви докарва до състояние на луда омраза. Вие сте нещастници, всички, които плюете по Путин сте точно такива, сравнение с великия Владимир!

87

до оня с коня

преди 9 години

Путин го нахака единствено на Русия. Може ли да са по-бедни и от нас при положение, че имат толкова природни богатсва?

86

Анонимен

преди 9 години

Руската телевизия: утре са изборите, спечели Путин!

85

Анонимен

преди 9 години

Evala pi4 Putin somo taka nie istinskite balgari sme s vas ne s USA no iskame sakonite na USA i ispalneniata im da doidat v bG Kakto i USA smartnata prisadi da e v bG sa ubiizi Mafioti Prostitution sadii prokurori i tn

84

само една дума

преди 9 години

Велик !

83

ПЕНТАГОНОВ

преди 9 години

ДВЕ АМЕРИКАНСКИ АТОМНИ ПОДВОДНИЦИ ОТ НАЙ НОВО ПОКОЛЕНИЕ СА СЕ НАСОЧИЛИ КЪВ СЕВЕРНИЯ ПОЛЮС!НА ОСТРОВ ГРЕНЛАНДИЯ СА РАЗКОНСЕРВИРАНИ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ МБР И ПЕРСОНАЛА Е УВЕЛИЧЕН ПЕТОРНО !

82

Анонимен

преди 9 години

Обичам Русия и братския руски народ, но няма как да подкрепям човек, който е евреин по майка и марионетка на Берл Лазар, т. е. на юдео-масонската върхушка.Другарят Путин не е нито руснак, нито православен християнин, както и Ленин, Троцки, Сталин и останалите.

81

-10

преди 9 години

вече плюенето по ГЕРБ и хваленето на БСП не са интересна тема за дискусии------Те БСП капитулираха тотално, и сега понеже нямат национален интерес започват да защитават чужди национални интереси. Покрай тях и разни "нациналистически" партийки!

80

Анонимен

преди 9 години

За половин час 100 коментара. Добре се получават нещата със статиите за Путин, българската политика вече не влече комунистите, затова всеки ден ще ви пускаме само статии за Русия и Путин. Вече плюенето по ГЕРБ и хваленето на БСП не са интересна тема за дискусии

79

Анонимен

преди 9 години

Гросмайстор Путин ви го нахака 3 ката без вазелин, както винаги. Остава ви само плюнките по форумите като утеха.