41

Кирил

преди 9 години

Забравих да добавя,че обичам да ближа американски пи...ки

40

смешко

преди 9 години

..... бе сега им е смешно,ама руснаците ако им врътнат кранчето с газта ще им замръзнат усмивките !

39

взгляд

преди 9 години

в бг няма да има скоро дипломат от такава класа

38

Кирил

преди 9 години

По руската телевизия, по време на официално интервю, путин се ***, другите се направиха че не виждат, но много им миришеше....:-)

37

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Стратегията на Русия е много проста и гениална.Тръба през Турция до 2019 година, след което се реже украинския транзит.Приднестровието става автономия, а Украйна НЕ влиза в НАТО.Развиване на връзките в Азия, там всички държави са в подем.Ненамеса в държави които не се бъзикат с Русия.И който не му харесва това - ще получи една междуконтинентална ракета Булава.

36

русофил

преди 9 години

Европа последния бастион на Америка! След като никой в Азия, Латинска Америка и близкия изток неще да има никво вземане даване с тях, те искат да наложат волята си на Европа като я откъснат от естествения и сюзник и партньор Русия!КОЙ Е В ИЗОЛАЦИЯ В ДЕЙСТВИТЕЛНПСТ!?

35

Пламен до 53

преди 9 години

"ако СССР имаше атомна бомба" Абе, каскет! Няма ли бе? Русия ли няма "атомни бомби"? Хахахахаха! Още" "и я беше пуснал над германия" Иначе песента е "Хотят ли русские войны", нали? Не бе, не рашшкие, баба ми ги хоче войните.... Нещастници русофилски!

34

Кирил

преди 9 години

Във вконтакте една руска *** споделя, че за да свърши путин трябва да му бърка с дилдо в *** и да му пуска речи на обама.....:-)

33

Анонимен

преди 9 години

Абе какво става с цената на петрола, гледам днес е преминал "психологическата" граница от 60 долара и се е търгувал за 61, нали щеше да става 30?

32

Анонимен

преди 9 години

меркел и оланд хукнаха да спасяват наемниците си, които са в обкръжение!Опълченците скоро ще ги побарат и после ще пратят паспортите им на порошенко, да ги разгледа внимателно!

31

Анонимен

преди 9 години

Защо не пишете за протестите против НАТО в Мюнхен, тука някакви врели-некипели?

30

Анонимен

преди 9 години

Жалко, че немците забравиха ужаса от войните.....пак оръжия дрънкат в европа. нямаше да е така ако СССР имаше атомна бомба и я беше пуснал над германия, все още да се раждат уродчета и хора да умират от рак, че да не забравят ужасите от войната така бързо.

29

русофил

преди 9 години

Русия може и да има,може и да няма дългосрочна стратегия, но на на ЕС им е спукана работата щото тяхмата стратегия дълги години да контролират масите с лъжи и измишльотини за глобализация и нов световен ред,еднополюсен свят!

28

Анонимен

преди 9 години

ТИЯ МОЖЕ ДА СА СЕ СМЯЛИ,МОЖЕ ДА НЕ СА ,АМА НА ОБКРЪЖЕНИТЕ В ДЕБАЛЦЕВСКИЯ КОТЕЛ 2000 АМЕРИКАНСКИ НАЕМНИЦИ ХИЧ НЕ ИМ Е СМЕШНО,ЗАЩОТО ЗНАЯТ КАКЪВ ГОЛЯМ ЩЕ ГО ЯДЪТ КАТО ГИ ДОКОПАТ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ И ,ЧЕ ВОИНИТЕ НА НОВОРУСИЯ НЕ САМО ЩЕ ГИ ПОТРОШАТ ОТ БОЙ,АМИ И ЩЕ ГИ СЕВТОСАТ В МАЗНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПЪРДЯЛНИЦИ НА СУХО БЕЗ ВАЗЕЛИН

27

Кирил

преди 9 години

рашките тотално станаха за смях..........:-)

26

Анонимен

преди 9 години

И какво от това-след като ДНР-се отдели/изолира/-какъв живот в тази пустиня там се очертава...без контакти,без икономика,без комуникации...страшен свят за избралите да живеят там.За възтановяването им са необходими милярди...не знам,Русия да им мисли...и пенсии и някакви заплати.То сега помощи-камиони,но след това с камиони само не става....а с многа-много пари.Пълна разруха...ужас...Много домове са разрушени..много млади са вече напуснали тези региони...незнам,но кошмара след войната.ще е кошма

25

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Херр Трипер, разсъждавате като комсомолски секретар от 1980 година. Русия не иска на никого да прилага начина си на живот.Но вие искате, нали?Разсъждавате едномерно по линията на победители-победени.Добре.И кой е победил- играта приключи ли?Защото САЩ има 18 трилиона дълг. А всичкото злато на земята струвало 12 трилиона.Тоест САЩ дължат около една планета заем. Не виждате ли икономическата си гибел?

24

Анонимен

преди 9 години

Прекалявате! То бива, бива, но чак пък Хитлер! Явно е много напред в играта Путин! Даже в пропагандата прозира безсилието и импотентността на НАТО!

23

Спас

преди 9 години

Не става видно, че това е цитат от Трипе:"Този път обаче словото на първия руски дипломат предизвика стъписване, недоумение и смях. На моменти Лавров изглеждаше като декламатор. Повтаряше пропагандаторски разсъждения, подсказващи извод, еднакво неверен и опасен: за всичко е виновен Западът, тъй като след разпадането на Съветския съюз системно е унижавал Русия.Затова го прием като твърдения на Нестерова!:))))))))))

22

Анонимен

преди 9 години

Освен смях и отвращение предизивикват само жалките продажни душици като тези пуснали поредния анти руски пасквил в този сайт ,разбира се срещу поредния тлъст транш от зелена толаетна хартия чрез фондацията америка за България .Още преди 2 хиляди години спасителя на човечеството Христос казва,како е да имаш целия свят щом си изгубил душата си.Вие от Днес .бг и останалата поръчкова журналистика отдавна сте погубили душите си,затова сте за СМЯХ и ПРЕЗРЕНИЕ