58

РЕШИ

преди 9 години

А ПОПИТАХА ЛИ НАРОДА ДАЛИ ИСКА БАЗИ СРЕЩУ РУСИЯ> А ОТ ТУРЦИЯ КОЙ ЩЕ НИ ПАЗИ?

57

Анонимен

преди 9 години

Не, Волен Сидеров президент и България президентска държава!

56

дедо ПИЧ

преди 9 години

Моткайте се още,С руските *** трябва само с тояга да се действа!В БГ даже и власт им дадохте въобразявайки си ,че *** подлежи на култивация.Само едно нещо беше успешно,покрай калинките и Руски агенти се измъкнаха и кадърни Българи в чужбина.Другите паднаха в жертва на червената хунта заради западното лекомислие.

55

zdr

преди 9 години

Не искам чужда земя,чужд нефт,чужд хляб,чужд живот!

54

МАЛАМАШКАТА

преди 9 години

Боко,Тикво куха давай по -бързо да можеш да усвойш парата от санирането,че като почнат да ни бонбардирват панелките после на отломки какво ще им санирваш......

53

Анонимен

преди 9 години

Волен Сидеров премиер!

52

Бит пазар

преди 9 години

А така. Българи юнаци. На руснаците сега им треперят гащите кат' ви гледат к'ви сте натовци- страшилища. С тая "армия", дето се състои предимно от чиновници- връзкари, с отдавна *** ракети и танкове, с изтребителите, дето стоят по хангарите, щото нямаме пари за части и гориво... дано поне ни съжалят и не ни гърбят много-много.

51

Анонимен

преди 9 години

координатите на военния център в София са заложени вече в програмата на Русия за ракетите с далечно действие.Няма да се притеснявате.Ще умрете свободно и демократично в името на шепа евреи и продажници от НАТО

50

Анонимен

преди 9 години

BALGARIA NIAMA VRAGOVE,ZASHTO ZASHTO.VSICKI BALGARI NA PROTEST ZA SVALIANETO NA BOIKO BORISOV

49

Мужик

преди 9 години

Руските *** пощуряха. ще си счупят пръстите да оплюват лошите капиталисти от загниващия капитализъм където се изнесоха дори и щерките на Путин.

48

какво ни остава

преди 9 години

Ха-ха министърът каза, че само хора с папки и компютри щели да седят в София. Има ли време да свалим Бойко и продажната пасмина?

47

Анонимен

преди 9 години

Алооо,***,ми я си представете че само прелети военен самолетнад някой някой по-голям граду нас КАКВО ЩЕ СТАНЕ!А ако този град е край морето,А?!Какво НАТО,какъв ЕС,какъв САЩ!Народа ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦАТА,алоооо!И да знаете това ще стане,бъдете сигурни,*** такива!

46

Анонимен

преди 9 години

*** ще се увеличат и спина също. Когато техен войник извърши престъпление не го предават на България да го съди. Честито! Поне да са някъде на пусто място.

45

Ястреб Великолепни

преди 9 години

Споко братя българи! И без това в скоро време тази ***, наречена България ще се закрива. Русия ще си поправи грешката, която я направи, като ви подари държава! И ние ще си поправим грешката от миналото, че не сме ви потурчили! Нещата ще си седнат на място!

44

Иларион Пробългарски

преди 9 години

Мдаа....изглежда "политическия елит" на България вече е толкова зависим, че нищо не може да откаже на покровителите си, дори и то да не е в полза на българския национален интерес! Нихилизма е запазена марка на българските управляващи от 1989 г. насам, от което, за жалост, българите мизеруват в социално-икономически план. Полу-колониалният статут на България е срамен и позорен, предвид на доблестните ни предци-патриоти и славната българска история! България ще прогресира, ако бъде отново с Русия!

43

Чорбаджия

преди 9 години

До vargКого ще избиеш бе, льольо. Със семки ли ще ги замерваш?

42

Анонимен

преди 9 години

Предлагам командния център да се изнесе някъде извън населено място, за да не стават жертви невинни хора. :-) Там може да се изнесат и прецедентството, парламента, правителството. За да са на сигурно място. :-)

41

Анонимен

преди 9 години

Аз пък не мога да си обясня как така става, че винаги вземаме страната на губещия!?

40

Ханелоре

преди 9 години

До vargМного си секси с тия ножки. Сигурно респектираш цялата Шуменска околия.

39

Анонимен

преди 9 години

Е нали нямаше да има военни на наша територия?!? *** и сатанистите гнусни.