33

Анонимен

преди 9 години

Нали нямаше руски войници в украйна бе ***!

32

Наблюдател

преди 9 години

А я погледнете, вчера имаше виде по руските телевизии как погребат загинали руски доброволци . Дори с военни почести, и роднините им какво говорят, изобщо няма вайканици за спиране на пращане, защото са отишли доброволно, и това го казват родителите, роднините, и се гордеят с това, въпреки мъката си.. А тука разни Елки ще ми говорят за тайни погребения, да бе да....

31

Дядо Либен

преди 9 години

До N:2Извинете ме г-н Анонимен, без да се обиждате, но вие сте ***. Това са просто факти, а не пропаганда. Ако искате мислете върху тях, то не е нужно , а пък да ги разбирате въобще не е задължително.

30

до 30

преди 9 години

Няма да и стане, но на цяла Европа и писна от глупотевините на политиците им в наглата авантюра на САЩ с подкупни Яйца в Украйна етс. Още по-нагло са такива "изрезки" за едната страна която много страда от водачите си. А на бас че украинците го отнасят в пъти повече от руснаците. За какво? За американските приумници да дразнят Русия.

29

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Анонимен: ,,рублата пада, края на путин е близко.''АЗ ПЪК ЩЕ ТЕ РАЗОЧАРОВАМ АКО ОЩЕ НЕ СИ РАЗБРАЛ ОСНОВНИЯТ БИОЛОГИЧЕН ЗАКОН ЧЕ КРАЯТ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ВКЛЮЧИТЕЛНО И НАС ДВАМАТА С ТЕБ Е ВСЕ ПО-БЛИЗО СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН И БЕЗ ДА ПАДА ИЛИ СТАВА РУБЛАТА ИЛИ ЧИЧО ТИ $ -ПРОСТО ТАКЪВ Е ЖИВОТА!

28

Анонимен

преди 9 години

Сороски изчадия спрете вашата жалка пропагандаВсички тези руснаци воюват,защото САЩ от самото си създаване убива милиони хора по света,което продължава и до ден днешен с тероризма си !!!

27

Наблюдател

преди 9 години

Та влезте в час и спрете с разни социални медии да давате примери или да ги изкарвате като стожер на това какво иска народа или даден народ.. Викате ама те са от народа, да, ама не са мнозинството, а доколко разумни са им мненията , това също е под въпрос... да не говорим колко може да са платени, или предубедени .... дето се вика, всеки луд с номера си, а някои с цяла програма ...

26

Смях

преди 9 години

Ало Днес.бг,войната свърши вече и нациската хунта и НАТО я загубиха,вие още ли не сте разбрали,днеска Потрошенко подписа безусловната капитулация , остатъците армията се прибират ,сега в Киев да му мислят.

25

Румбо

преди 9 години

Значи когато САЩ и НАТО бомбардират наред чужди държави заради геополитически и бизнес интереси е демократично,а когато Русия защити себе си и сънародниците си-е престъпление!Ай сиктир!Между другото,няколко държави бяха унищожени от САЩ само защото поискаха да се откажат от долара във външната си търговия!

24

Морския

преди 9 години

До Анонимен 19 Ти не дей гледа рублата ами гледай гривната колко е обезценена., което нас ни интересува , защото тези помощи от Европа са и от нашия джоб.

23

тодоре ще ти

преди 9 години

изтърбуша харда да знаеш изкуфяло червено пенсионерче

22

Наблюдател

преди 9 години

Много плачели по фейсбука, искали да се съди Путин, пак по фейса... мдам, Аз дори тука като следя какви изказвания има, и във фейса ги виждам подобни, то ако ги слушахме света отдавна да е свършил :))) Псаки ги слуша тия от фейсбуци мейсбуци, и се направи на смешна *** ненеднократно, а тука цяла статия базирана на такива писаници.... смях :))

21

do 26

преди 9 години

След като Обама веднага обяви, че сепаратистите са го свалили един баща веднага обяви: Путин уби детето ми. Ако доказателствата бяха удобни на САЩ сега щеше да ни заливат ежедневно. Явно не са. Обама ще се извини ли за лъжите, клеветите, пропагандата направени с лека ръка? Не! *** от САЩ и Ко не заслужават внимание даже.

20

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До по-обширно моля: ,,И може би нито една украинска майка не плаче? Защо няма новини от Украйна? Какво става с нейната икономика, мобилизацията, данък война, убити младежи в името на САЩ и ЯЙценюк?''ПОЧВА ЯК ГОЛОДОМОР В КИЕВ ОТ КОЙТО СВЯТ ЩЕ ИМ СЕ ЗАВИЕ А НА ПРАСЧО ПИШМАНПРЕЗИДЕНТА РАДИКАЛНИТЕ НАЦИТА МУ ГОТВЯТ КОНТРАПРЕВРАТ-ТОВА СТАВА!

19

сталкер

преди 9 години

До по-обширно моля 23И може би нито една украинска майка не плаче ? Защо няма новини от Украйна ?....-------На руската майка по леко ли ще и стане,ако разбере че украинската също плаче ?

18

мммм

преди 9 години

Какво стана с разследването за Бойнга свален от фашистката хунта,тия хора които загинаха нямаха ли майки?

17

Анонимен

преди 9 години

То се знае и от русофилите тука, че Русия изпраща войници в Украйна и че подкрепя сепаратистите. То е ясно, че едни прости сепаратисти, според мен може да се нарекат и терористи, не могат да воюват с армията на цяла държава. В момента на практика украйнската армия се сражава с руската. Ако Русия не подкрепяше тези сепаратисти досега отдавна да бяха разгромени.

16

Анонимен

преди 9 години

Значи дай фашистите да убиват само беззащитни руски деца и жени....Аз така го разбирам...

15

по-обширно моля

преди 9 години

И може би нито една украинска майка не плаче? Защо няма новини от Украйна? Какво става с нейната икономика, мобилизацията, данък война, убити младежи в името на САЩ и ЯЙценюк?

14

хихи

преди 9 години

хахахахааааааааааааааааааа-къде е геносето гаобелс..от къде го копирахте--хохлите ли---хахахахахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа