27

алооу

преди 10 години

Патриот ли си,*** ли си,не те знам,ама на тая шльокавица пишат в Турция,за сведение!Айде лек ден!

26

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Русия не изрази никакъв протест към западните сили и Берлинския договор... - стана и ясно, че разделена България е много по-удобна за тях... - нещо повече - уплашиха се от съединението през 1885 година и поощриха сърбите да ни нападнат в гръб...

25

Честит празник

преди 10 години

Честит празник! Който ни освободи от турско робство, той ще ни освободи и от еврогейско-педериканското робство!И не забравяйте, че болшевиките, комунистите и нацистите са най-доброто постижение на западните режисьори на революции, гейромейданците са просто така ...късометражен филм!!!

24

ОDESSA

преди 10 години

Весо ти си шрот. Руските войници са заамръзнали от студ във балкана за да можем да четем постотиите ти.

23

Анонимен

преди 10 години

Честито на всички.

22

Анонимен

преди 10 години

За съжаление, Царска Русия няма нищо общо с тази олигархично-кагебистка структура, властваща от 1917 г. досега. Интересно ми е, как някои хора още слагат знак за равенство между тези две неща.

21

Цар Завоевател.

преди 10 години

Ротшилдови подготвиха Руско-турската война от 1877/78 веднага след Кримската война, за да овладеят от Османката империя подстъпите към кавказкия петрол, за да охраняват първия нефтопровод в света "Баку-Сухуми", да контролират преноса му през Черно море до Варна, после по ж.п. линията до Русе, а от там с шлепове по Дунав към европейските столици.ИСТИНАТА ЗА" ОСВОБОЖДЕНИЕТЕ "

20

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 10 години

По силата на Санстефанският договор България се превръща в най-голямата държава на Балканите. В нейните граници би трябвало да се включат Южна Тракия (с достъп до Бяло море), цялата територия на Македония на югозапад и Добруджа на североизток. В западната част на страната е била включена източната част на днешната Сърбия.

19

BECO

преди 10 години

Честито на всички, които празнуват 3 март - началото на Руското робство в скъпото ни Отечество!

18

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

До Господинъ_БалканскиРусия оставя България като най-голямата държава на Балканския полуостров ! Виж картата на Санстефанска България, която ни оставят руснаците след Руско-турската война.После днешните ни съюзници от Великобритания, Франция и т.н. ни орязват границите ...

17

НИКОГА ВЕЧЕ БСП_ДПС

преди 10 години

Честит Празник Българи!Честито Освобождение от *** фесове_мюсюлмани и техните васали!За жалост този празник винаги е помрачен от това,че ХаджиИванчо ХаджиПенчович човека осъдил Левски,след Освобождението е назначен за депутат в Първия Парламент на Нова Бълагария от Русенския регион.Както стана и след Падането на Комунизма хората отговорни за зверски убийства и за хиляди погубени в Лагерите,след това те и техните деца почнаха да градят ДЕМОКРАЦИЯТА и затова ни е такава и Демокрацията опороче

16

ODESSA

преди 10 години

Всички българи по света, да вдигнат на флагщока нашето знаме.

15

Анонимен

преди 10 години

До исмаил.На *** в устата ,миризливец!

14

Господинъ_Балкански

преди 10 години

На днешния ден руската империя завзема балканите и крепостните селяни до днес са верни васали.

13

Анонимен

преди 10 години

Действията на Русия са били заплаха за мира в Европа по това време. Благодарение на това сега имаме европейски пастпорти.

12

Анонимен

преди 10 години

Честваме 136 години от Освобождението на България от турско робство, алоо Днес.бг136г.по късно в България се толелира предателството.Медиите са начело.

11

Благодрим Русия

преди 10 години

Поклон пред загиналите руски ,български и от други народности воини за свободата на България!

10

dragko

преди 10 години

Управляващи нямат моралното право да присъстват на празнични мероприятия по повод на Освобождението на България от османското робство!Днес те се проявяват като достойни заместници на 500-годишните поробители!Ония поне не изгониха народа от собствената му Родина и не съсипаха природата!

9

Todor

преди 10 години

Chestit praznik, bratq!Pomnete rodorvete i istoriqta ni!Ne se preklqnaite, a gordo vdigaite glava pred vsichki evropeici, zashtoto ima zashto!

8

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Благодарим на братския руски народ, че ни освободи от 500 годишно робство.Сега пак чакаме на Дяда Ивана да ни освободи от 25 годишно *** робство !