71

munio

преди 11 години

Ti kolko vze ue FES????? #IGNOREVOLEN

70

шишо

преди 11 години

Единствения достон човек е СИДЕРОВ.

69

Анонимен

преди 11 години

Свестните у нас наричат луди...Волен може да е всичко, но говори за българия и неговия народ... за да няма гладни и боси, да няма на студено, да имат сносен живот...Чудя се как може да има хора против това!Та те значи са против България. Така както ГЕРБ 3 години и половина бяха срещу народа си.Днеска един вече господин Никой от миналото щял да гладува! - вече не е модерно да гладуваш... Ако ти стиска се подпали.Едвин Сугарев е подстрекател и страхливец и сеирджияНИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!

68

ищец

преди 11 години

Гражданско дело 1 НАРОДЪТ срещу волен сидеровСъдът постанови : Волен Сидеров да се извини на НАРОДА! Присъдата не подлежи на обжармане!!!

67

47280

преди 11 години

Я, явно вече му е дошъл превода :-) Просто днешният инцидент е междубанково недоразумение ;-). Сега ще има за пици и хапченца. Чиърз!

66

Бай Иван

преди 11 години

Волен Ага е развързал кесията, всеки ден поддръжниците му в сайта се увеличават

65

Анонимен

преди 11 години

И кои депутати са атакували хората, тези от "противоконституционната ДПС" ли? А къде се видя този побой, какво нарича волен побой ?!

64

пол

преди 11 години

Сидеров, позна. Но, погледни си поведението ти самия! Плю Доган-ефенди, а му изпълни поръчката? Плюеш ГЕРБ, а не влизате атакистите на работа, за да работи НС с кворум, който вие бихте осигурили? Лицемерна работа, бате? Аз не съм за партии, но уважавам правилните справедливи решения и дела на който ги прилага шеф. А зарад теб, защото те вотирах повече никога няма да гласувам; ти уби и последната ми надежда някой свестен да е останал сред вас политикус. Край, никому вот вече. Мисля, че ни подведе

63

SKYBET

преди 11 години

ZASHTO MI SE STRUVA 4E PRIVYRJENICITE NA BOLEN SKORO SHTE GO LIN4UVAT

62

АТАКА ПОБЕДА

преди 11 години

АТАКА!Смърт за душманите на България наречени Граждани за Еврейско Развитие на Бойко!АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА!!! НИЕ НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕМ!!!

61

Анонимен

преди 11 години

Ти държавността ли си бе ***! Егати държавата дето Сидеров е шеф на парламентарната комисия за корупция и етика!!ОСТАВКА! МАХАЙ СЕ!

60

Анонимен

преди 11 години

Точно така спящи полицаи трябва палки да ги спукат от бой!Това с нежната полиция са БОЙКОВИ номера!

59

damata

преди 11 години

Точно така прав си! Тоя *** и крадец роско трябва да си отиде, а до сега двамата други мошеници ББ и ЦЦ трябваше да са в затвора!

58

SKYBET

преди 11 години

OT EDNO JAMBOLSKO CIAGAN4E DA ZAVISI BULGARIA TOVA E NEDOPUSTIMO

57

SuperMuzzy

преди 11 години

Утре ще е първи в парламента,рано рано за кворум и без да му плаща оня *** Доган!Ако не е там правителството пада и отива на нови избори.,а Той много добре знае,че при тва условие политическата му кариера приключва!...хитър колко стадо лисици...

56

П_Петров

преди 11 години

Е тоя ако се мерне пред парламента ще яде паветата, пък да видим дали са му платили достатъчно.

55

Бай Иван

преди 11 години

щото пък "спечелилите" изборите (АТАКА, БСП, ДПС), не направиха преврат, не се о**ха, с "експертния" кабинет от бивши СИК-аджии, защо Волен Ага не каза нещо за това

54

патриот

преди 11 години

Сидеров трепери от мисълта за предсрочни избори, защото добре знае, че никой няма да гласува за Атака и той директно ще отиде на ***. Паникьосал се е до краен предел и говори само абсолютни групости. Не знае вече кой *** да целува за да може по-дълго да си получава субсидията, която да харчи заедно с любовницата си Гаджева. Има Господ и вече всичко му се връща за това, че измами хиляди хора. Дано по-скоро да го погребем като политически труп !

53

Absolutism

преди 11 години

Сидер Ага отново се разболя

52

tihomir

преди 11 години

men ne me trevojat tolkova izkazvaniqta na Siderov, kolkoto horata koito vse o6te go podkrepqt i po foromite i po ulicite!? ne znam koi e po otka4en toi ili te...