18

11

преди 11 години

Г-н Президент, Президентът на една държава следва да бъде арбитър а не страна .Но как да бъдете арбитър, като жената с която живеете е активен участник в протестите.Уважаеми Плевнелиев, отговорете , защо провокирахте протести с Вашите изявления, защо не отговаряте на въпросите за фирмите Ви в офшорни зони!?Уважаеми Плевнелиев , кои интереси защитавате!?

17

Анонимен

преди 11 години

ей прочуства ме този човек, мяу мяу, писна ми да мяука като говори, горд бил, актьор:)

16

Добряк

преди 11 години

До Атакист Споко, атакиста, не се изхвърляй по форумите, тук е лесно. Както и там, където се събирате платените фитнес герои и опикаващите Операта за 30 лева на ден. Ела като гражданин и се опитай да кажеш на протеста, че Плевнелиев е кукла на конци. Моментално ще преспиш в кауша. Но не ти стиска, нали?

15

Анонимен

преди 11 години

Е как няма да се гордееш, нали вие с Хитреца и мутрите плащате за него!

14

народа

преди 11 години

*** и ти си за ЗАТВОРА. затова, че си КРАЛ МИЛИОНИ от НАРОДА.Долен ***, нямаш нито МОРАЛ, ЧЕСТ, ДОСТОЙНСТВО.Кой еТОЗИ който дава по 30 и 50 лева за ПРОТЕСТИРАЩ. Ще кажел ли СМОТАНЧКО.

13

Атакист

преди 11 години

Мистър Бийн що не отговори за милиона в офшорки в Кипър който е набутал???Що един журналист не го пита затова???Продажни скапаняци!

12

Анонимен

преди 11 години

KADE SA TEZI PROTESTIRASHTI BE.........1000 2000 CHOVEKA, TO SE VIJDA OTDALECHE. A KOLKO PROTESTIRAT VAV VARNA-100, V BURGAS- 50 CHOVEKA. HAHAHAHAHA. A V SLIVEN, PAZARDJIK,VRAZA,SANDANSKI, MONTANA, YAMBOL, PLEVEN, VIDIN, SILISTRA, RUSE..... DA NE GI IZREJDAM . OTGOVORAT E - 0. MNOOOOOOOGO GOLEMI PROTESTI BE.... HAHAHAHA

11

Анонимен

преди 11 години

Ясно протестиращите са от ГЕРБ

10

Добряк

преди 11 години

Време е Господин Президент, да поведете хорото на протестите. Естествено, ще ви обвинят, че играете за ГЕРБ. В момента, единствено протестите могат да променят нещо. Вашата подкрепа ще бъде повод да се гордеем с Вас. За да запушите мръсната уста на Сидеров, който ви нарича публично "сервитьор".

9

Атакист

преди 11 години

do 1Какво щял да направи тази плюнчеща се кукла на конци на Тиквата?Да свие сърмите на Волен?Муаахаххахаахаахахха....Искрено ме разсмя! Мерси!

8

0nzi

преди 11 години

Да, може би е жалко че този протест носи по-голямо послание от горящите хора. А може би не.

7

Анонимен

преди 11 години

К`ва гордост, к`ви пет лева с тоя нещастен ***?! По-голям *** в цялата ни тъпанарска политика не е имало!!!

6

viki123

преди 11 години

Най-достойния президент Плевнелиев! Не забравяме и Петър Стоянов! Браво, че понякога макар толкова рядко идват поне за малко такива хора във властта

5

Анонимен

преди 11 години

Кой е този *** на снимката?Ааа, сетих се - куклата на конци милионер Роско.

4

Добряк

преди 11 години

След като мъжки свалихте доверието от управляващите, използвайте правата си на независима институция и направете официално обръщение към нацията. Аз лично не мога да търпя начина, по който се опитват да компрометират авторитета Ви. Благодаря за отценката ви за протестите.Време е да застанете на страната на народа.

3

Анонимен

преди 11 години

Плевнелиев е единствената бяла лястовица в съвременната ни политика - за съжаление не сме дорасли за подобен тип мислене и симпатизираме на екшъна и ниЗките страсти. ГЕРБ не са много по-различни от другите три партии, но поне чрез тях станаха възможни политици като Плевнелиев и Маргарита Попова (вицепрезидент). И това никак не е малко.

2

optimist

преди 11 години

Протеста е чудесен, но целта преди всичко е да развалим седенката! Оставка!

1

Добряк

преди 11 години

И ние ще бъдем горди с Вас, Господин Президент, ако намерите начин да насвиете сърмите на Волен Сидеров, след вчерашният фарс, който изигра.