57

-ДАЛАВЕРА?

преди 11 години

За периода април 2008 - август 2009 има общо 12 сделки за терени край Черно море. След август 2009 година са направени 2 - скандалната сделка за имота в Несебър и още една за 300 дка край Бургас.Всички документи от проверката ще бъдат предадени утре на комисията на Яне Янев, която се самосезира за Дюнигейт".Ако бъде създадена и допълнителна парламентарна анкетна комисия, министър Найденов изрази готовност да представи докладите и на нея.

56

Анонимен

преди 11 години

Този нарцис няма ли да спре да се преекспонира пред хората и да им втълпява,че е добър.Добър е само за кликата,която го постави на това място и му даде възможност да продължи да съсипва страната,разбира се,срещу голяма комисионна.Време е този клептократ да освободи страната от присъствието си и да видим господарите му ще приемат ли в страната си.

55

Анонимен

преди 11 години

До 59А какво направи за провинцията ти Сергейчо, като си толкова отворен?Много къса памет имате нещо.

54

до 48

преди 11 години

Да не би лошата и крадлива Моника Йосифова все още да им PR на гробарите ?

53

Рук

преди 11 години

Ао 33Хей ,и ти си гладен защото си мързелив , чакай още за подаяние докато отънеш хубаво и тогава ще се захванеш за работа. Може да почакаш да се върне комунизъма.

52

Бойко

преди 11 години

Ха сега изброй фирмите на Бойко Борисов и Цветелина Борислава и как за 10 г. се става милиардер.

51

Анонимен

преди 11 години

Бг-ДЕПУТАТ/изгладнял/!----Има ли, ---ДАЛАВЕРА?

50

БОИКО ЛЪЖЕ В МС

преди 11 години

БОЙКО БОРИСОВ Е ОТКРОВЕН ЛЪЖЕЦ И ЛОБИРА ЗА ФОТОВОЛТАИЦИТЕ НА ЦВЕТЕЛИНА И МОЖЕ БИ НЕГОВИТЕ,КАТО РАЗВИВА ЛЪЖОВНА ТЕЗА ЧЕ ТЕ СА ПО-ЕФТИНИ ОТ 1 МЕГАВАТ НА АЕЦ! ЛЪЖЕ ЗАЩО? ТОКА ОТ ВЕИ Е МНОГО ПО-СКЪП В ПЪТИ, ЖИВОТА НА ВЕИ Е 30 ГОД. НА АЕЦ МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ 80 ГОД. СТРОЯТ ВЕИ НА ПЛОДОРОДНА ЗЕМЯ В ДОБРУДЖА?К.П.Д. НА ВЕИ Е МНОГО НИСЪК. ЛЪЖЕЦА ДА ОБЯСНИ КАК ЩЕ ПРОИЗВЕЖДА ВЕЧЕР И КОГАТО НЯМА СЛЪНЦЕ???? ЗАЩО ТУРЦИЯ ЩЕ СТРОИ АЕЦ А НЕ ВЕИ ЩОМ СА ТОЛКОВА РЕНТАБИЛНИ? ЛЪЖИ В МС ПО НОВИНИТЕ НА НОВА ТВ. ЛЪЖИ ВСИЧК

49

Анонимен

преди 11 години

PROBLEMA E LESNO RAZRESHIM--NEJNATA POLOVINA ,KOIATO IZBRA TIKVATA ZA PREMIER TRIABVA DASE ZAEME S DRUGI DEINOSTI -GOTVENE,CHISTENE,GLADENE--V MNOGO DARJAVI NE SE RAZRESHAVA NA JENITE DA SHOFIRAT-TUKA IZBIRAT PREMIER-EMI ETO GO REZULTATA

48

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО ТАЯ СРЕЩА МЕ ОСТАВА С ВПЕЧАТЛЕНИЕТО ЧЕ Е ЛОБИСТКА ЗА ОПРЕДЕЛЕВИ КРЪГОВЕ А ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОИ СА ТЯХ

47

Леонсио

преди 11 години

Премиерът Борисов обяви, че е поканил Комитета за зелени алтернативи на днешното заседание, за да могат да представят позициите си публично. Премиерът защо кани само такива, които са против? Да покани и такива, които са ЗА АЕЦ Белене!

46

Дюнигейт"

преди 11 години

Ох заменките на близки на станишев крадеца ! Брат му няма дял в заменките тои направо влиза в фирмата като пълноправен собственик след заменката така прави и моника ах ах станишев даже и неможеш да лъжиш но фактите като говорят всички мълчат! Стефчо чети ... а ти за един нет и надник квичиш тука а те клуб на милионера и далаверата !Той добави, че съдружници в дружеството на Йосифова са бившият министър Николай Василев и адвокат Тодоров, който в момента е част от партията на Меглена Кунева.Иначе казусът Дюнигейт" (обявен като основна тема на свикания брифинг) е предаден в ръцете на гла

45

Анонимен

преди 11 години

Дядо, ми много ясно, че Борисов ще им спре кранчето на тях. Все пак той краде от същата тръба, от която крадяха Станишев и сие. Само че, това което не знаете е, че Бойко краде като за последно. Ама това ще го разберете след изборите, когато вече не е на власт ;)

44

ммм,да

преди 11 години

Герберисткото *** се чупи от глупости-ще ви изхвърлим отБГ с МАФИОТА И НЕГОВАТА ШАЙКА РАЗБОЙНИЦИ,НО както са почнали да ни УНИЩОЖАВАТ БУКВАЛНО ФИЗИЧЕСКИ-незнам дали до няколко месеца ще има останало нещо от България и някой и друг жив човек(извън мафиотите и тяхната рода).

43

БСП

преди 11 години

Списък на имената облажили се от заменки по времето на Станишев.1. К. Русев2. М. Стайков- Комерс3. С. Тодоров4. Б. и П. Йотови5. Д. Александрова6. Аврора Експорт Импорт7. Аврора Експорт Импорт8. И. Иванов9. Х. Белоев10. Леспром11. Караман- Експорт С. Караманов12. Караман- Експорт С. Караманов13. Главно мюфтийство14. Лъки Вайнъри15. Експрес Гаранцион16. Г. Илиев17. Д. Орешков18. Н. Русинова19. К. Георгиев20. Булагро Земеделска Компания21. К. Тодоров22. Пътстрой Варна23. Р. Тодорова24. В. Генов25. А. Андреев26. М.Ду

42

до 47

преди 11 години

Колко да работят хората ве, за тия заплати никой няма да тръгне да работи във Европа също има магистрали и по-добри заплати.

41

БЕЗРАБОТЕН ПРИ ББ

преди 11 години

ОПРЕДЕЛЕНО ПРИ СТАНИШЕВ ЖИВЯХ ПО-ДОБРЕ А ПРИ ТИКВАТА МНОГО АМА МНОГО ЗЛЕ. ДОКАЗАТЕЛСТВА БОЛ И ВСИЧКИ ГИ ЗНАЯТ. ПРИ ГЕРБ И БОЙКО СМЕ МНОГО ЗЛЕ!!!!!

40

Бг-цигани

преди 11 години

Р. Овч. признава, че БСП стои зад черната кампания Избираш Бойко, получаваш Костов. А всъщност тази кампания се водеше от новосформирана партия vbox7/play:157e08cb38. БСП рекордьор по хитри заменки trud.bg/ArticleId=110793

39

Дядо

преди 11 години

До 28Мизерия има в цял свят , не знам само ти къде живееш сигорно на луната. Много по добри са от предишните , крадци , бандити , лъжци, те ограбиха БЪЛГАРИЯ и сега реват защото Борисов им затвори кранчето. За тези от тройната коалиция ДО СТЕНАТА .

38

Анонимен

преди 11 години

Алооо, Бг-*** ,...НЕ РЕВЕТЕ ---А РАБОТЕТЕ !