78

Анонимен

преди 11 години

всички сме равни ама гръбавите са по равни

77

Анонимен

преди 11 години

Ако изборите са в края на януари,Герб няма да прескочи бариерата и да влезе в парламента,а юли ще влезат най много с 5-6 % и то не е сигурно!! Сбогом Кратуни,можете да си пишете всякакви глупости и да възхвалявате Бога ви Тиква с Пожарно образование,но ще си останете само с това! Айде лек ден и успех с хемароидите тиквички!

76

Гошо Тъпото

преди 11 години

В...ръцете на управляващите е ножа и...сиренето;за пенсионерите и социално...слабите - суроватката.

75

Анонимен

преди 11 години

Стани, стани юнак балканскиот сън дълбок се събуди,срещу изедници гербавити българите поведи!Че сълзи кървави проливавъв робство милий наш народ;високо той ръце простирада го избави вишний бог!И тъй ний много претърпяхме,но стига толкоз да търпим,да бъдем пак, каквито бяхме,ил' всинца да се ***.Докога, братя, да се губим?Защо да се не съберем?Така ли вечно ще се трудими в робство всинца да измрем?Я вижте, братя, погледнетена ближните нам племена!От тях добър пример вземетекак си прославят имена!Станете, братя, вий станете,начало покажете вий;и сабите си запашете,и помощ ще ви се яви.На помощ майки и бащи със радост ще се затекат,а и от север храбри братятозчас ще да се появят.Догде е мъничка змията,елате да се съберем!С крака да й строшим главата,свободни да се назовем!Да стане лева наш балкански,от него вятър да повей,та гроба отоманскипод тъмен облак затъмней!Да си развием знамената,да светне нашата земя,да си прославим имената,да гинат гербави племена!

74

Писач

преди 11 години

ГЕРБ се разсмърдя като селски клозет! Цялото това тъмночервено правителство трябва да отиде в затвора, заедно с предишните три! Докато едни и същи хайдуци се гласят за управляващи, излизане от блатото няма да има! Те ще пречукат народа до последния българин, но няма да пуснат кокала! Няма нищо общо с БЪЛГАРИТЕ това робско стадо, стригано от корумпирани национални предатели и безобразни крадци!Българите някога са били горд и достоен народ, който е побеждавал, без да хленчи и се оплаква!

73

Анонимен

преди 11 години

До ANONIMENМи не ходят по дискотеки кат тебе,ровят земята като къртици за да произведат нещо и си купуват преоценен хляб,затова имат спестени-за погребение!И кой си ти че да им търсиш сметка?

72

т

преди 11 години

Какво ви е виновно правителството бе? Държавата се е погрижила държавните служители да са добре. Но при тая площадна демокрация никой не може да побутне истинските виновници - частниците. Те са тези, които дават малки заплати и ни държат в мизерията, а от там малко данъци, малко осигуровки и липса на пари за пенсии. Щото ако правителството вдигне минималната заплата на 700 лв. всички частници ще са на улицата и ще подкарат и нас работниците "доброволно" да протестираме.

71

R

преди 11 години

Странно,че хората все още се учудват и се ядосват на тези информации...,че за низшите няма-затова пък за "висшите" има и то по много!Ами то 4 год. досега е така!Свиквайте!А ако не ви се иска да е така -не гласувайте за герб и най-важното НАБЛЮДАВАЙТЕ внимателно изборите,защото въпросния герб ще успее да ги манипулира !И следващите 4 год....пак същото.До 2050 год. българите щели да са 5 000 000!Глупости!До 2-3 год. с тази политика българите ще са 2 до 3 милиона.Вероятно и по малко!

70

ф-1

преди 11 години

Робско племе!Ние не сме нация, а сбирщина от страхливци, продажници и най-вече - необразована многочислена ***.Идеалният "матрял" за маниполация.На всеки 3-4 год. се появя някой хитрец, който с продажниците около себе си краде, лъже, трупа милиарди и обещава чудесни неща за следващите години ако го изберем за още еди мандат.За съжаление,това е бъдещето на държава толерираща МИЛИЦИОНЕРИ, МУТРИ, *** И ХИТРЕЦИ! Чалгаджийска България съвсем основателно е последна в Европа.

69

Ами да !!

преди 11 години

Правилно решение. Как ще храним избирателите на БСП? На пръст миришат за пари реват.Да работят като нас и ще имат пари.Нали!

68

Анонимен

преди 11 години

До социалистnikoi ne go interesuva kakvi ste bili v minaloto i kakvo e bilo po vashe vreme, vuprosa e sega kakvi ste i kakvo shte se sluchi na sledvashtiq vi mandat, pak prazni prikazki nali

67

Анонимен

преди 11 години

от това правителство никой не трябва да си тръгне нелинчуван!

66

социалист

преди 11 години

Другари при нашето управление пенсиите бяха 2000 лв. , а заплатите 4000 лв. Сега тия изедници капиталисти ги намалиха и сме много зле. Гладни сме..е..е Жадни сме..е..е.. Краде ни се ..е..е..е

65

Аддде де !

преди 11 години

Никакви левчета за пенсионерите докато не се научат да гласуват правилно !

64

H8R

преди 11 години

Избирател , и ти си един - това което сега е 60 лева , преди 24 години сигур е било 0.00006 лева То в периода 2009-2012 ( забележи ) си обеднял има-не'а 3-4 пъти 2009-та 40 леа у маГЪЗин ФФ не можех да смогна да си донеса торбите, са за толко моем си го съберем у жебите , и торбе неа им плащувам .А и погледни да биг пикчър - ако сега си мислиш че е тегавиня , то почЕкай до Априля , тогаз жална ни майка на сички по сите земни кълбета

63

Анонимен

преди 11 години

*** герберски

62

BAY PANDEL-BG

преди 11 години

До Анонимен- TOQ E TUR4IN

61

Анонимен

преди 11 години

ZASHTO NASHIA VELIK PREMIER NE VZEME PRIMER OI FALIRALITE GARCI NAPRIMER....,KOITO SHTE POLUCHAT ZA KOLEDA EDNA ,BEDNA' DOBAVKA OT PO 400 E,NA KALPAK AAAAAAAAAA....,GUSIN GENERAL

60

do 63

преди 11 години

До ANONIMENabe *** mazen shto ne go duhash, i ti sigurno si tup gerbadjiq

59

Бесен

преди 11 години

Тая крадлива гербава и необразована сбирщина от тикви,ще бъде сериозно респектирана след Нова година,а това е повече от сигурно! За възрастните хора и за майките и децата пари нямало,ама за тия Калинки все се намират,как да не хване лопатата човек и да не отиде в Министерски съвет и да удря и удря,интересно ми е в един момент с хеликоптер ли ще се изнизват от сградата,защото българина е много търпелив,но кипне ли му,няма да се отърват с лекия брус! Бойко Комплексара и шантавите калинки ВЪН!!!