19

Анонимен

преди 12 години

Искането за оставка порадит.нар. пробив в системата на национална сигурност е само капката , която преля чашата ! Да не говорим за непрекъснато растящите цени на абсолютно всичко и замразените доходи през последните три години ! А нашия Премиер си играе мачлета и федербал, хич не му пука,че на всичко отгоре се и хвали !? Нещо не е в ред в тая страна !

18

възмутен

преди 12 години

Награда ли да им дадем на Младенов и Цветанов - за "хубавия" доклад, за атентата, за "добрата" външна политика? Абе вие, които защитавате управляващите, ако не ви интересува мизерията, безработицата, постоянно увеличаващите цени, замразените доходи....., поне се замислете за живота на вашите деца и родители! Некомпетентността на управляващите излиза вече извън контрол, застрашава сигурността ни! С лаладжийски глупости политика не се прави!

17

юзер

преди 12 години

На снимката виждам един ояден ***,в ролята на адвокат.Какво ли е наред в блатото Бг?

16

Гербераст

преди 12 години

Властта без кръв няма да я дадем.

15

Уат дъ фак

преди 12 години

Мародерство - от вземеш от умрял ... т.е. някой вече е политически труп :))

14

Лисан

преди 12 години

Да бъдеш гербер не е лесно...

13

Анонимен

преди 12 години

Ostavka e meko kazano ,INTERESNO MI E KAK TAKA NIKOI OT GERB NE E VINOVEN ZA NISHTO VSI4KITE SA EDIN DOL DRENKI ,MRAZQ TROINATA KOALICIQ MNOGO ZLE BQHA AMA GERB SA NAI GOLEMITE utaiki mn barzo zbarvaiha za doklada i kakvo li oshte ne

12

ТАКА Е!

преди 12 години

Наиситна в този момент е недопустимо да се иска оставка на правителството! Това говори само за едно- че за опозицията властта е по-важна от народа и от България! Точно сега трябва абсолютно помирение и обединение на всички политически и граждански сили за да не бъдем въвлечени във война! Безотговорно е в този момент да се атакува Правителството и Борисов! Не само безотговорно, но може би и престъпно! Трябва ни обединение в името на България!

11

optimist

преди 12 години

Долу червените отпадъци!!! За тях целта е кокъла и лапачката, въобще не ги интересуват проблемите на народа, на ЕС, тероризма или каквото и да е друго!

10

Анонимен

преди 12 години

В доклада ясно е посочен виновникът за бавния напредък на страната ни,а атентатът за съжаление го потвърди ! Да не говорим за денонощните золуми на разбеснели се *** банди по села и паланки ! Ама това сигурно е друга работа !

9

Наску

преди 12 години

Танасе след такова изяввление лично трябва да си попълнич "формулярчето" пубер такъв .

8

Анонимен

преди 12 години

Този на снимката като го гледам колко е кръгъл, сигурно има половин мозъчна гънка, за разлика от нас, които гласувахме за ГЕРБ и явно нямаме нито една!

7

Анонимен

преди 12 години

до 4>> оште верно ли ...

6

Анонимен

преди 12 години

ей,много манипулатоР в тази държава.вота на недоверие и оставките са във връзка с доклада,а не атентата.

5

tankist

преди 12 години

ямболски дис, кво се пеняви, 4 години стигат после пак у ямбол , жалко че такива са ми градски, ама то болестта герб на никой не прощава.

4

член на БСП

преди 12 години

оште като прочетах новината и разбрах че ГЕРБ са виновни!а по времето на Вожда и Учитела Серюгин ни една стутинка ни ни биаха спряли. милиарди ни давъха толкова добро правителство биахме.а сега доклада отрецателен за разлика от нашея дето беше полужителен.ама вие си избрахте ГЕРБ затва сега си им сърбъите попарата

3

МИМ

преди 12 години

ХИЧ ДАЖЕ НЕ Е МАРОДЕРСТВО. МАРОДЕРСТВО Е ТОВА КОЕТО ВИЕ ПРАВИТЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ Ц НАРОДА НА БГ.

2

иии

преди 12 години

Никой не пита, КОИ СА ТЕЗИ 12 ГРУПИРОВКИ, за които пише в доклада от евросъюза и какво ще направи ГЕРБ?!

1

екарисаж

преди 12 години

Мародерство си е. Даже гавра с труп, защото гербероните са политически трупове.