29

до Тано

преди 12 години

ти колко лекарства си купуваш ?ти си много болен, не може да мразиш всички

28

факт

преди 12 години

Имам кафене, в което бях обособил зали за пушачи и непушачи. Трябва да ви призная, че залата за непушачи беше винаги почти празна. Масово непушачи сядаха в залата за пушачи с компанията си пушачи.

27

qwer

преди 12 години

Какво са заревали тези пушачи бе,нали същите искат да приличаме на Запада,ами ето започнахме,тук никъде не се пуши от 2 години и всички свикнаха пият си кафето навън и това е,а в Б-я е нададен вой,абе работете бе хора,с реване нищо не се постига.

26

Тано Кариди

преди 12 години

до 31 Много точно казано, какво ми пука, че е намалял оборота на кръчмарите, по - е важно в болниците да влизат по малко хора

25

до 30

преди 12 години

Ами какво пречеше да има заведения за пушачи и непушачи бре??? Аз пък като си пия питието ми е кеф да си запаля хубав тютюн! И ся ко? Ако на тебе не ти става да забрани, и секса ли? Смешници здравословни!

24

до Тано

преди 12 години

ти пък сякаш имаш пари да ядеш и пиеш всеки ден по кръчмите. ***.. чакаш да отворят клуба на Бие Сие Пие - то и да влезеш да плюеш по всички.. и после с хонорара си купуваш лекарства.

23

Анонимен

преди 12 години

Платена новина.... по Нова ТВ, Канал 1, БТВ .... даваха интервюта с пушачи като ги питат "ще спрете ли да ходите по заведения заради забраната за пушене на закрито" и всички интервюирани заявиха "Абсолютно НЕ". Като всички също казаха, че не им пречи изобщо да излизат на вън пред заведението да си пушат!

22

Анонимен

преди 12 години

Важно е да намалее оборотът на болниците. Който иска да си пуши нека го прави, но не и в заведения и закрити пространства.Непушачите искаме просто да има култура на пушенето, не може да се дими навсякъде.

21

Тано Кариди до 21

преди 12 години

Ми няма да пушиш до като ям бе...не желая да ми димиш, това е все едно аз да ти се храча в твоята супата, така и ти димиш във въздуха който аз дишам иначе никой не ти забранява да пушиш, но го прави там където няма непушачи!

20

Анонимен

преди 12 години

Proshtavaite, che pisha na latinica, no na rabota niamam kirilitza.Kato chovek, chieto semeistvo durji restorant, koito ot edna i polovina godini e vuvel zabrana za pushene, smeia da tvurdia, che tova sa pulni gluposti.Ako niakoi e tolkova umrial za tzigara, izliza navun. Namiram za smeshno tvurdenieto na niakoi hora sred tuk komentiralite, koito tvurdiat, che niama da vliazat poveche v zavedenie.

19

bg

преди 12 години

Навсякъде оборотите падат само временно, после пак се възстановяват. Това става в нормалните държави. Надявам се и у нас да е така. Все пак не искам да сън дискриминиран като ме тровят без да искам. Само дето глобите трябваше да са например 50-100 лева, за да се плащат веднага. Сега кой носи 300 лева ? Или ще ни ги вземат с данъците ?

18

герб

преди 12 години

Закон за секса"От утре секс само в спалнята, само със собствената си жена, само на тъмно и само в поза "мисионерска". И най-много веднъж на месец"..............................................Б.Борисов...............подпис/не се чете/

17

Тано Кариди

преди 12 години

Дрън, дрън, в щатите не се пуши никъде, заведенията пак са пълни и никой не се оплаква, стига ревахте вече за тея цигари!

16

Ivan Grozni

преди 12 години

Уау... бай *** отказва да излезне пред заведението да запали... няколко метра пеша... УЖАСТ... бтв аз съм пушач... и чаках с нетърпение да се прекратят тея зайчрници... по цяла зима не могада ида кръчм, щото вътре СИ Е***ЛО ******.... и не на псоледно място, ако имаше супер здрав контрол на системите запорветрение, непушачите нямаше да се дразнят толкова, и за всички щеше дае нормлано икомфортно дори дасе пуши.... нямаше да има нужда от такъв закон....

15

до 14

преди 12 години

добър закон, но за кого ? явно нямаш заведение и не ти пука. аз пък не сядам да ям и пия на тротоара, аз да не съм уличница :) как пък не, да ям и колите да ми бълват дим в носа.

14

Анонимен

преди 12 години

Оборота се срина през лятото. Ами през зимата?

13

Анонимен

преди 12 години

Това е от тъпо по-тъпо.Никой не кара насила никой да пуши.Било вредно затова е забранено.Ми то и животът е вреден.Защо не е забранен?

12

dsg

преди 12 години

ЛЪЖАТА Е ФАКТ И КЪДЕ ХОДЯТ ХОРАТА КОИТО ПУШАТ В РЕСТОРАНТИ ЗА ПУШАЧИ ЛИ БЕ ЛЪЖЦИ ***.ХОРАТА ПАК СИ ХОДЯТ ТОВА Е ДОЛНА ЛЪЖА МЕРЗАВЕЦ..

11

Анонимен

преди 12 години

Големи сте европейци бе, е.аси и комплексарите.Законът е трагичен и е форма за облизване задниците на ЕСовските ***.Пример - размерът на глобата. Никъде другаде го няма това.Аре фък офф европейците, дето сте се събрали в тоя сайт.

10

Анонимен

преди 12 години

Гадните пушачи сега висят като охрана пред входните врати на сградите, кафенетата и градинките и щеш не щеш трябва да минеш през димните им облаци смърдящи на лй.а. Пореднаната недомислица в закона, да бяха им забранили на поне 15 метра от вход на сграда да стоят. Преди като си стояха в смръдливите ракови стаички беше по - добре и си се тровеха сами там, а сега са плъзнали навсякъде.