55

Чист въздух

преди 12 години

В крайна сметка с 90 гласа "за", 9 "против" и 8 "въздържали се" парламентът одобри забраната за пушене на закрито. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

54

да

преди 12 години

да така е ! цигарата ме успокоява оставете ме да си пуша - няма как да ида на бар и за всяка цигара да излизам навън нито аз нито никой пушач,който познавам.Ние ще се сърдим,господа и госпожи,които гласувахте за забраната и да знаете ,че ядосвате по-толямата част от българите,които си пафкат с кеф!

53

Do 51 ot Varnenec

преди 12 години

Ami ako se pozainteresuvash malko shte razberesh, che v EU ima plan napalno da se zabrani prodajbata na cigari v EU stranite. A Finlandia i Shveciq primerno obmislq vaobshte da ne chakat EU ami oshte 2015(ako ne se barkam za datata) da slagat palna zabrana na prodajbata na cigari i tiutiunevi produkti. Te vsichki sa tapi? samo nie sme nai-umni! nali taka hahahaha. V Angliq sled zabranata da se pushi na zakriti pub mesta samo za edna godina razhodite v zdraveopazvaneto im sa namaleli s okolo 30%

52

кра

преди 12 години

"Патладжанът е по-богат на никотин от всеки друг ядлив зеленчук, с концентрация 0.01мг. на 100гр. Количеството никотин в патладжана или във всяка друга храна е пренебрежимо малко в сравнение с пасивното пушене. Средно, 9 кг. *** съдържат същото количество никотин, колкото има в една(1) цигара."Източник: Wikipedia

51

Анонимен

преди 12 години

На времето имахме един лозунг в стаята"Ако пиенето ти пречи на четенето,то зарежи четенето"!Та в случая,ако пушенето пречи на околните то *** околните!

50

Анонимен

преди 12 години

Сега вече ще си имам офииално правдание пред жената да не я вода по ресторанти, барове и кафенета )))

49

Анонимен

преди 12 години

Ох отивам на балкона да дръпна една цигарка.(smoke)

48

РД

преди 12 години

В нощни заведения, барове и подобни ОК да се пуши. Но да отида с децата си да хапнем една пица или в сладкарница на по торта .. моите уважения господа пушачи/ вървете на майната си. Най- гадното нещо е да се храниш и някой до теб да фунти на изгорял контейнер за ***.

47

Панталеев

преди 12 години

Най накрая да гласуват нещо читаво в този парламент ,а пушачите да не реват ,а да ходят и да се лекуват

46

Анонимен

преди 12 години

Въобще не е доказана вредата от тютюнопушенето! Дори пушенето е използвано за лечение на туберколоза! Както непушачите искат за не смърдят на тютюн, така и пушачите имат право да си пушат. Целта е забрана и глоби - всичкото е за пари. Но тази забрана няма да се спазва. В здравните заведения, болници, поликлиники, диспансер, санаториуми е забранено повече от четиридесет години да се пуши и пак се пуши! Хеле пък хирурзите!

45

Бивш пушач

преди 12 години

До 57: Приятел, желая ти успех !

44

мадам

преди 12 години

Абсолютно съм съгласна!Или да ги разделят или да отпада забраната - не сме в училище ,за да ни се забранява това и онова.Престанете да ни тормозите и да взимате и най-малката радост в живота ни.Аз пуша и ще продължа да си пуша!Нали живеем в демократично общество ? Оставете ни правото на избор!

43

с.до пушач

преди 12 години

Никой не е длъжен да ти вдишва дима!Ти си избрал да се тровиш!Не аз!А като димиш до мен и аз вдишвам тая гадост!Като отида на кръчма или дискотека се осмърдявам като кюнец!Затова като искате да пушите излизате си навън като пичове и си димите!А замислял ли си се как се трови персонала на заведенията с тоя пушек!Наркомани!

42

Желев

преди 12 години

А да не мисли някой,че го правят за здравето на хората.Ако е така да намалят цените на лекарствата,да спрат производството на цигари.Целта е да сме ограничени,да се чувстваме виновни във всеки момент,да се събуждаме смачкани и да възхваляваме тия които творят закони с една цел - тормоз и контролирана мизерия.

41

мак

преди 12 години

спрете цигарите пушете нещо истинско и натураллллллллллллллллллллллл

40

Атака

преди 12 години

до Деси: Аз ги спирам цигарите, но не си мисли, че това е някав водещ фактор. Сигурно има още 200-300 фактора които влияят на здравето, не по-малко отколкото цигарите. Например:- стрес- вредни газове- некачествени храни и напитки- неправилна поза на работа- малко време за почивка- липса на следобеден сън- облъчване- взукови GSM вълни- недоспиване- живеене в непроветриви птостранства- липса на физическа активност.........да продължавам ли?

39

Анонимен

преди 12 години

Всеки ден си викам от утре ги спирам и не става.Яко съм се пристрастил и се изнервям ако нямам в джоба цигари.Много са вредни,ама са ми благи.Преди ги спрях за година и ги сънувам.А мине ли някой покрай мен с цигара и ми се допушва.Ще опитам с електронна от 1 юни.

38

тъп и прост

преди 12 години

ПРАВИЛНО

37

пушач

преди 12 години

Това е дискриминация спрямо пушачите.Съгласен съм,че ние "тровим" непушачите,но нима нямаме право на избор.Ти си избрал да не пушиш,аз съм избрал да пуша.Защо трябва да се нарушава това мое право ? Нека разделят заведенията както са си сега,но разделенията да се спазват.Така и вълкът сит, и агнето цяло.

36

Атака

преди 12 години

Освен чалгата, за мен е вредно *** да говорят на *** на обществени места. Може да те псуват и да не разбираш. Не случайно официалният език е български. От къде на къде някой на обществено място ще говори без да може да го разбираме... той може и атентат да готви!В англия правят забележки в заведения за такова нещо!