101

Терапия спешно

преди 12 години

Когато една жертва е насилвана дълго от похитителя си, тя започва да го обича. Българския народ е болен от синдрома на жертвата, обича мутри и изпростели управници, дето *** здраво и с усмивка Всъщност пожарникарят тормози цялата нация с един свой тежък психологически проблем. Той преследва миналото си, мрази себе си в миналото, било като дете, лишено от любов, (затова насъсква срещу майките с малките деца), било като мутра, било като комунист, било като монархист. Било поради факта, че е искал да работи в ДС, но там не са го приели поради липса на лични качества. Ако се вгледате внимателно ще разберете, че той атакува най-ожесточено именно своите сенки от миналото. Но България не е клиника. И ние гражданите не сме криви за неговото собствено мрачно минало, нито за неговата неуспешна терапия!

100

Анонимен

преди 12 години

Да е мислил някой, че премиер ще ни бъде човек без ден трудов стаж в живота си? Да е мислил някой, че бодигард от силова групировка ще бъде Премиер? Да е мисли някой, че 20 год след това пак същите хора (децата, племенниците и внуците им) ще ни управляват? Да е мислил някой, че през 2011-та година България ще бъде световноизвестна не с друго, а с корупцията си? (а не беше така през 2001-ва, защо ли? В момента тези глупости за корупцията 97-01 се говорят САМО в България. Не, че я нямаше, но сега размерите са чудовищни... нямат измерение. Как не успяхме да убедим другите извън Бг, че сега сме цъфнали и вързали? Как цялата медийна пасмина говори едно, а хората усещат друго? Как така сега уж имаме възможност да сме по-добре, а надеждата вече и тя се губи? Въпроси, въпроси, въпроси...

99

ХИЧ

преди 12 години

Нещо се задава и то ХИЧ не е добро!

98

Анонимен

преди 12 години

Боко, нали ти казваше непосредствено преди изборите, че нищо не налага вдигането на възрастта за пенсия на най-бедния и най-болен народ в Европа, нали казваше другите да си вдигат възрастта, ние сме я вдигнали?Защо излъга? Аз не гласувах за теб, но много хора ти излъга и те гласуваха за вашата некадърна партия!

97

Анонимен

преди 12 години

Та кой нарече Ахмед Доган "най-умния" ли, "най-големия" ли, "най-великия" ли (не помня вече) политик на България? И кой нарече Тодор Живков "благодетел на България"? Не се сещате ли? Ще ви помогна: Бойко Борисов ги каза тия работи, и ги каза така, че всички разбраха, че вярва в тях.

96

Борисов каза:

преди 12 години

На чужд гръб пенсионерси и сто тояги са малко. Чи ли *** майко Българийо, мутра та гази

95

Охранител

преди 12 години

Не с такава пенсионна реформа, а когато правителството спре да прави *** на *** в България като им дава всичко, което не са заслужили и никога няма да заслужат и като направи реформа - истинска в институциите, намали до минимум хората на хранилка, като спре субсидиите за партиите, като се справи с корупцията, като създаде условия за икономически растеж, като вкара всички престъпници и най-вече забогателите на гърба на други в затворите...ей тогава ще повярвам на правителството...!!!

94

Вуду Шаман от ГЕРБ

преди 12 години

Аз не съм президент но с радост ще похваля Тиквъта.Аййй Аййй Аййй хвала теб Тикво. Айй Айй Айй хвала.Дай ни плодородие по нивите над които работим за твоя чест. Дай картофи на народа.Айй Айй Айй хвала. Хвала на нашия Бог и пазител.Айй Аййййй Аййй. Хвала.

93

Анонимен

преди 12 години

Пактът се прави за това да спасят корпорациите и банките които "замън" не са се нагушили... да го духат бедните в това число и БГ начело с тази мутра

92

Гьонсуратлъ бей

преди 12 години

На импотентния банкянски бей - винаги ханъмите от харема са криви....

91

nedovolnia

преди 12 години

БОЙКО ТИКВО - чрез пенсии Бюджет ли кърпиш бе ***. Това ли е подхода? Намалете си разходите в Парламента, намалете си харчовете по ходения напред назад, намлете си бюджетните служители и техните заплати, намалете си АСФАЛТА. СПРЕТЕ ДА РАЗПРОДАВАТЕ БЪЛГАРИЯ И ДА ФАЛИРАТЕ УМИШЛЕНО ПРЕДПРИЯТИЯ И ФИРМИ ! ГЛАВОЧ СМАХНАТ!

90

Анонимен

преди 12 години

Има два начина да се оправят нещата в България - реалистичен и фантастичен. Реалистичният е да дойдат извънземните и да ни оправят държавата, а фантастичният - ние сами да си я оправим.

89

ew

преди 12 години

"Пактът за финансова стабилност в ЕС се прави точно срещу такива хора като президента Георги Първанов, които са популисти, искат да се вдигне дефицитът и лъжат хората, че ще настане светлото комунистическо бъдеще" Добре казано!

88

d0 74

преди 12 години

to i tebe ni6to dobro ne te 4aka xaxaxaxaxaxaxa

87

Анонимен

преди 12 години

Koito protiv boiko govori SLON g*za da mu RAZPORI

86

Анонимен

преди 12 години

Само Боко не е подменил вота. Нито е работил за бай Тошо, нито е бил в съдружие с Царо, нито му е бил бодигард, нито Царо го направи главен секретар и генерал, нито пък Боко беше водач на две листи на НДСВ 2005-та. Айде сега почвайте с минусчетата, мамини златни, докато кокошите ви мозъчета с памет по 2 минути като на маймуните не са забравили първото изречение.

85

Българин

преди 12 години

Първанов ,Похвали човекът бе.Той за една похвала работи.Толкова много е направил за нас българите ,че приживе паметник трябва да му му издигнем.Господи, защо ни наказа с такъв премиер ?Не го чухме да каже поне веднаж ,че е сбъркал.Не го чухме нито веднаж каже ,че и другите имат право на позиция различна от неговата.Господи ,вразуми го.

84

rumen221

преди 12 години

БОКО,ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ НА ГЕРБ!!! И СЕГА ХАЙДЕ ДА СПАЗВАШ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАВИЛА.- Вече никой не Ви пречи, та като европейци да публикувате СЪВМЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ на Парламента, Правителството и Президента, че С РАБОТНИТЕ ЗАПЛАТИ, ПЕНСИЙТЕ ПЛАНИРАНИ в бюджета за 2012г., ще започнете да спазвате "Харта за правата на човека", залегнала в Лисабонския договор и нашата Конституция:Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа. Какви са минималните ЧОВЕШКИ изисквания:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 298лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 692лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. С по-малко се извършва Национален геноцид...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2124лв., а средната заплата е само 640лв...Днес: - 70% от работещите (1.8 мил.) са Социални аутсайдери хора лишени от обществен живот, заради незаплатеният им труд, а те издържат 5.0 милиона Към тази цифра трябва да прибавим и 60% от пенсионерите - около 1.0 мил. Да не забравяме и около 0.7 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 298лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 6.7 милиона, а всичко това е:- Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека!Извод:- В България живеят Нормално около 0.3-0.5 милиона души Помните ли кой написа - НАРОДЕ...????, а неговия съратник добави Кой те в таз робска люлка люлее? А ехото отговаря:- Парламент, Правителство и Президент И ЯВНО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е ТОЙ

83

пръц до 67

преди 12 години

и от къде я взе тази информация да я про4ета и аз

82

Анонимен

преди 12 години

Погледа, погледа гледайте: "Имам да взе'ам, не'ам да давам". Изводите си правете сами.