25

Еха

преди 12 години

Гейберите явно са намерили начин и чрез смяна на IP-та ,плющят плюсове или минуси на воля.Изборите идат,ще бъдете като наакани след тях.

24

guuuut

преди 12 години

Станишева,Станишеваааа......ако се скриеш ще си направиш услуга на себе си! Мястото ти е в затвора заедно с цялата опозиция,само дето няма кой да ви вкара. Не ставате за НИЩО,добре,че дъртия ви и овехтял селски електорат ви държи още,че да си вземате заплатите и да гуляйте още на наш гръб.

23

OT ZATVORA

преди 12 години

MNOGO GO HARESVAME IKATO DOIDE AZ SAM PARVI

22

Съселът

преди 12 години

На всички които ще участват в общият фронт срещу Цветанов съм обещал вечерта да ги наградя с общ фронт на анална инвазия срещу мен. Предчувствам удоволствия и забавление ДО-ЗО-РИИИИИ :)))

21

Knock

преди 12 години

Айде сега кой сложил билборда, а?

20

yazoniks

преди 12 години

Cialata mafia skochi sreshtu Cvetanov.Mnogo ot prestapnite bosove biaha zadarjani i yavno parite koito palniha partiinite im kasi spriha.

19

Анонимен

преди 12 години

Мръсен Съсел. Дано всички гласоподаватели започнат да предчувстват общия си фронт срещу всички смрадливи политически партии, които не спират да опитват да дестабилизират България, само и само да са във властта.

18

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е най-долната мутренска партия

17

Изводе/Изроде

преди 12 години

Цветанов наистина е свършил голямата работа!За нула време 6 апартамента,сума ти екшън арести по Холивудски маниер и тъпизми без край!

16

Анонимен

преди 12 години

Станишев предчувства общия фронт срещу Цветанов, а аз предчуствам общ фронт срещу бесепе и клонинги наесен с този черен пиар, само простеят!А къде са лозингите, че бесепе е национално отговорна партия!

15

ivan

преди 12 години

Незнам Бойко дали ще поеме път към луната ама ти поемай къмСССР *** такъв ако неискаш тогава към централния място има за теб ито запазено

14

Михаил

преди 12 години

Гаден, мазен ***, издънка на природата! Господи, прибери си го този, МОЛЯ ТЕ! Прибери си го, че както е тръгнало ще ти го пратим ние, заедно с всички *** покрай него!!!!

13

Бейлис

преди 12 години

Susela e smeshnik,

12

възмутен

преди 12 години

Станишев, замълчи! Поне можеше да си хвърлиш оставката след резултата от изборите! Но не, кокалът е сладък, нали? Самият ти се натискаш на стола си, подобно на всички в парламента и продължаваш да си начело на партия, която явно губи своите поддръжници! Ти трябваше да освободиш мястото за друг, който да обедини хората! И спри да злорадстваш за общия фронт, а излез по улиците и виж хората, които се чудят как да изкарат месеца; които се чудят как да се лекуват и как да изучат децата си...

11

До пост № 4

преди 12 години

Тоя в момента е никой, на в по предните моменти никога не е бил мутра. Бил е добър премиер. Започвай от сега да свикваш, че той отново ще ти бъде премиер, но не за повече от три-четири мандата.

10

Анонимен

преди 12 години

който мрази всички български политици без изключение да гласува с плюс.

9

момчето от квартала

преди 12 години

Ние държим да бъдем коректни към ДПС, ще спазим нашия ангажимент ще водим разговори с тях....................А така! Продължавайте да бъдете коректни към ДПС и власт няма да видите, докато не ни изпреварят *** и турците по население...

8

Анонимен

преди 12 години

Стига с тези *** комунистически.......малко срам нямат ли ??!!....мамка му.....

7

Чичо от село

преди 12 години

А бе ти гледай за общия фронт срещу теб в собствената ти партия, че дрОгарите ти такъв шут са ти приготвили за след изборите, че ще станеш труден за рисуване!

6

Анонимен

преди 12 години

Е,това вече е единен фронт срещу безхаберното тиквено Правителство!