114

Кирил

преди 12 години

Господин Лъчезар Тошев да бъде изгонен със 75% от гласовете в Парламента.. :)

113

Анонимен

преди 12 години

Ами всичко хубаво, ама некой може ли да ми каже, какво ще стане, като почне да изтича срока на панелките, при положение, че върху замята няма право на собственост

112

Анонимен

преди 12 години

И Дилянчето без силикона в горната джука си беше мн по-яка!!! Що си правите джуките на *** ?!

111

Анонимен

преди 12 години

Че това правило го има и в стария закон. Касае се за временно изваждане на собственик или обитател. Не че го подкрепям, но къде бяхте 20 години, та сега се сетихте да плюете?

110

IO;KLJKLKK

преди 12 години

MNOGO SI PRAV I AZ GLASUVAH ZA TQH ,NO SEGA CQLOTO MI SEMEISTVO NQMA DA SME S TQH ,NISHTO NE NAPRAVIHA SAMO PO BEDNI STANAH MEUJASSSSSSSSSSSSSSSSSS TAPANARI

109

аноним

преди 12 години

Все пак никой не длъжен да живее в смрат и урина примесена с кръв от болни бъбреци или преждевременнен цикъл. Не е приятно да ходиш сред мръсни чорапи.Това умишлено и нарочно.И какво правим?! В този вход блок живеят преди всичко хора с техните семейства и деца. Децата и родителите на тези деца длъжни ли са да понасят всичко това?Това си е Терор!Върху родителите върху хората където живеят в този блок и вход и върху децата.Както и да го говорим това си е целенасочено родителите и техните деца.

108

Баси

преди 12 години

Ееее,нЕма такава простотия!!!Тия,е ясно,че не са на център !!!Абе,как ше ме накараш ти да се изнеса от жилището ми,което съм купила с мои пари?!?! Бе я си таковайте майката,бе *** политици!!!!!

107

JGLOGU

преди 12 години

ABE TIQ OSVEN DA KRADAT I DA SI BARKAT V NOSA I ZADNIKA NISHTO HUBAVO NEMOGAT DA NAPRAVQT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1UJASSSSSSSSSSSS OLIGOFRENI NI OPRAVLQVAT DARJAVAT

106

666

преди 12 години

ГЕРБ май сериозно обмислят как да загубят изборите по-сигурно!Абе кви са тия простотии?Кви са тия комунистически щуротии?Като не им харесвам на съседите да си вдигат чукалата!Който иска да живее в блок трябва да се съобразява с другите!Като не иска-продава апартамента и си купува къща.Признавам,гласувал съм за ГЕРБ но в последно време почвам да се разколебавам.Щото то бива бива простотии но тяхното край няма!Ей,Гербери,ще издухате супата и вие!И вие ще клепате като Гея след изборите!

105

Анонимен

преди 12 години

a az ne moga li da gi prebiq susedite

104

Анонимен

преди 12 години

До 97: В ислямския свят е забранен алкохола бе, ***! Спирай тревата, че вече много взе да си излагаш, крастав ***!

103

до 96

преди 12 години

Четвъртият наема хора пуска ги уж под наем и изгонва останалите 3 апартамента ко се чудиш гледай във блока ти да няма *** те са голяма тайфа

102

от комшиката

преди 12 години

АМИ като платят ако струва 50000 евра ами дадът 70000 надраго сърце излизам и освобождавам апартамента си

101

Анонимен

преди 12 години

Поредното безумие в безумната ни държава, предложено от безумните ни управници!

100

Таласъмчо

преди 12 години

Герберастите всичко оправиха в тази държава и стигнаха до закона за етажната собственост. Няма майтап, но ГЕРБ става опасна за всеки българин защото гласува неадекватни и антиконституционни закони.

99

гражданин

преди 12 години

Защо ще ми назначават домоуправител?! За да издържам още един храненик. Аман от безделници. В нашия вход си имаме домоуправител, организирани сме. Поддържаме си входа и толкова. Какви са тия *** идеи. Още една камара, храненици /домоуправители/ на бюджета. Тия в парламента за да отчетат дейност само творят простотии.

98

поля до 96

преди 12 години

жени се за свободен роднина:-)

97

До 91

преди 12 години

ти върви в излямския свят да те наебът задето неможеш без алкохол да те видим ква песен ще пееш

96

Гого Идиото

преди 12 години

Реална ситуация- 4 еатжен блок, 3 апартамента са на роднини.... какво прави четвъртият?

95

гуньо

преди 12 години

Поредният идиотизъм. Въпросът е изчерпателно уреден в законодателството на белите държави.Дори колко често можеш да си пържиш цаца ( разбирай да грил-ваш изобщо) на балкона. Ако нарушаваш реда в етажната собственост - дебели глоби. При рецидив - още по-дебели. Но да гониш някого от собствеността му ??!! - това и комунистите не могат да го измислят!