50

Марк Антоний

преди 13 години

Значи империята си е намерила друг предлог за войни. Вече тероризмът се изчерпа като предлог. Какво ли са замислили сатанистите?

49

ILIA

преди 13 години

*** просто искат да покрият една голяма лъжа за измислените им терористи и за Осама бин Ладен !!!! И тези пред белия дом могат да кажат БРАВО ОБАМА е велик !!!

48

STARBUCKS USA

преди 13 години

Андрей Един човек стъпил ли е веднъж на Бузлуджа,и антивурусна програма не му помага вече. :)) Не се коси. В този сайт сутрин от 7 до 9,30 са като луди :))

47

фибс до 47

преди 13 години

Защо така категорично? Аз също не оправдавам войните в Ирак, Либия, Виетнам, Афганистан - несправедливи са. но реално бен Ладен си етерорист и колкото по-малко терористи има по света, толкова по-спокоен ще е живота и на всякакви народи. Мисля, че сега идва друга опасност - нова световна война между хора, а догодина и с извънземните като мръсотията и смъртта ще са така масови и страшни,ч е въобще няма да им е до религии и глупости на хората? Земята е обсадена от различни цивилизации.

46

Анонимен

преди 13 години

Браво, един *** по-малко

45

Ананас

преди 13 години

И ся ко ша прайми?Нямаме си злодей вече!Мъка!"Бин Ладен е отговорен за атентатите от 11 септември 2001 г. в САЩ." - ей това КОЙ ВИ ГО КАЗА? CNN ли ви го каза?Я да видим какво казва ФБР по въпроса: "Usama Bin Laden is wanted in connection with the August 7, 1998, bombings of the United States Embassies in Dar es Salaam, Tanzania, and Nairobi, Kenya. These attacks killed over 200 people. In addition, Bin Laden is a suspect in other terrorist attacks throughout the world." Нито дума за 11.09.

44

PPP

преди 13 години

До #40 Андрей! Не знам кой е неграмотен *** мойто момче?!?! В часовете по физика малко случал ли си поне а? Я си представи как се блускат 2 самолетчета в горните етажи на небосъргачи като се взривяват без особени щети... Как така при взривил се резервоар вече се разтапят след час металните колони и бетона на небостъргачите чак до основи а? А филмите ги гледаш ти и на теб са ти промили мозъчето майче... Излез от село Куртово Конаре и виж света малко и подишай чист въздух. Не ти трябва дрога!!!

43

Анонимен

преди 13 години

Че той Осама в сравнение със САЩ си е антитерорист!

42

Анонимен

преди 13 години

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

41

Додо

преди 13 години

И сега накъде без врагове?

40

NikiNek

преди 13 години

Войната в Либия не е за петрол, просто в момента имама голямо количество оръжие с изтичащ или изтекъл срок на годност.Унищожаването му струва пари,производството на ново са пари и работни места.Икономиката работи и всички са доволни.Още Наполеон е казал за войната са необходими три нещз:пари,пари,пари.

39

djon

преди 13 години

Да не се окаже че е умрял от естествена смърт

38

Росен

преди 13 години

Аз не виждам Осама с какво им беше виновен на тъпите янки Единствено знам че искаха да го ликвидират за да командват петрола.

37

Анонимен

преди 13 години

Жалко! Убили са един от борците срещу държавният тероризъм!

36

Пако

преди 13 години

"Империята на злото" е САЩ , а не СССР!!!

35

дан

преди 13 години

това трябва да се случи с всеки който вреди на хората - днес Осама, утре Кадафи, вдругиден Станишев и Първанов

34

NikiNek

преди 13 години

Защо тази медийна измислица се тиражира точно сега?Не утре или след седмица?Най вероятно за да се пренасочи общественното мнение след вчерашната простотия в Либия.Защото гибелта само на едно дете поставя цялата безмислена операция в Либия извън закона.

33

Анонимен

преди 13 години

А какво ще кажете за рухването на сграда 7, която е на две пресечки то кулите близнаци и рухва без в нея да се врязва самолет. Всичките атентати са си от американските тайни служби както и изолзването на взрив които разтопява колоните на кулите близнаци, защото самолетчетата не са достатъчни за рухването на такава стоменена конструкция. Атентата срещу пентагона деседки филми доказаха че е дело на ракета а не на самолет.

32

КГБ/ЦРУ

преди 13 години

"новината" е много лоша за Америка => и за почти целия свят ( за България - СЪЩО )

31

Нов Световен Ред

преди 13 години

Жестоката манипулация на масите посредством средствата за масова (дез)информация доведе до там, че хората да повярват, че някакъв брадат човек, живеещ в планините на Пакистан и Афганистан е способен да организира атентати и да преодолее цялата система за сигурност на САЩ.10 години развяваха мита за Бен Ладен като плашило за лековерните и наивните.Това плашило започна да овехтява и да се изтърква. Хората постепенно спряха да му обръщат внимание и да вярват в това.Днес прибраха плашилото ! :)