93

Зависимост:

преди 13 години

Колкото по-голям става провалът на ГЕРБ, толкова повече стават платените им драскачи по форумите !

92

Анонимен

преди 13 години

tazi michka STANICHEF DA SI VZEME NIAKOI OT BG ZABOLEKARITE I DA SI GI NAVRE

91

Анонимен

преди 13 години

Хайде почна се с рекламата! Целта е да се вкара пак хамстера в системата за грабеж и унищожение на България. Също ще намерят някаква работа и на Гоце Архаро. Доган ага гордо ще се появи един-два пъти публично да си получи от тези *** там каквото са се договорили.

90

дУрсай Сергоф

преди 13 години

СЕРГО ОБИЧА ДА ДУШКА ... ТОЙ Е МЛАД ДУШКАЧ ,,ДУШКА МАТКАТА НА ЖЕНА СИ СЛИПА НА ДЕДА СИ КИЛОТИТЕ НА СИНА СИ ИИ АНУСА НА БОЙКО хахахаха

89

...

преди 13 години

Хахахаха... *** стъкмистиката, никаква статистика не е това. Платено проучване. Платени резултати. Герб не се доказаха като големи управници и няма да влязат с нещо кой знае какво в историята. А БСП ще останат - с това, че по време на един свтовен икономически БУМ, оставиха държавата на автопиот и изтърваха шанса, който няма да имаме следващите 1000 години. Не са минали 50 години, че да се забрави. Всички ги видяха колко струват. Не вярвам на тази статистика.

88

само питам ?

преди 13 години

Андрей Райчев /на когото е агенцията/,защо ходи като клошар ,.....а е милионер????

87

СИНЯТА ЛАВИНА

преди 13 години

Галап Гълъб да ги цвърка пак няма да познаят резултатите.Пусне ли Бойко метрото и магистралите жална им майка на *** ВЕЧНИЯТ ПРЕМИЕР Любимеца на народа.

86

Анонимен

преди 13 години

А гейя глътна вода.

85

Бай Колю

преди 13 години

Отряд от бивши или тогава още действащи барети, работеща за Бойко Борисов или за Цветан Цветанов, е извършвал отвличанията, за които е обвинена бандата на "Наглите". Това обявиха Даниел Димитров - Релето и Радослав Лебешковски от групата на "Наглите" в интервю за bTV от Централния софийски затвор.Релето и Лебешковски са подсъдими за похищенията на Ангел и Камелия Бончеви, Румен Гунински, Киро Киров, Михаил Краус и още шест случая. Те, разбира се, не признават вина."Всички са убедени, че това е някакъв отряд, сформиран от бивши или може тогава действащи барети. Накиснати са много хора в това дело, за да се прикрие група, която може да работи за Бойко Борисов или за Цецо Цветанов. И вече като стана премиер, Борисов каза: "Това са хората". Неговите хора се прибират, спират отвличанията и край. Когато му е било удобно да има отвличания е имало, сега вече е премиер и няма отвличания", твърди Лебешковски.Според обвинението Релето е човекът, който е карал колите при извършването на повечето престъпления. Лебешковски пък е участвал в отвличането на Илиян Цанев и семейство Бончеви. Освен това е наел къщата в Бистрица, в която са отрязани два пръста на Ангел Бончев и в която, след неговото освобождаване, е държана съпругата му Камелия.Релето и Лебешковски казват, че имат законен бизнес. Първият - търговия със стари автомобили, а вторият имал транспортна фирма.Твърдят, че нямат нищо общо с престъпленията, в които са обвинени и че са "натопени" от защитения свидетел по делото - Валентин Михайлов-Ихтиманския. Самият той е направил самопризнания за пет или шест отвличания, но никога не е подвеждан под отговорност, заяви Релето."Има СРС-та на разпита на Валентин Михайлов. Там зам. главният прокурор Бойко Найденов му казва: "Ако помогнеш и свидетелстваш, няма да имаш проблеми и с другото дело". Даже Михайлов казва: "Има още един човек, когото искам да прикрия. И Бойко Найденов казва: "Добре, не го казвай тогава". Всичко това го има записано", каза още Димитров."Искаха да свидетелствам срещу други хора, които след месец задържаха по "Октопода" - Алексей Петров, Антон Петров, Валентин Янев", казва още Релето.Найденов отказа да коментира думите на "хора, който в момента са в ареста по обвинения за тежки престъпления". Той твърди, че е отказал сделка с МВР.Главният секретар на ведомството Калин Георгиев и Станимир Флоров (шефа на ГДБОП) му предложили да потвърди "едни показания", за да остане под домашен арест.

84

Анонимен

преди 13 години

Овчиии народеее, гласувайте пак за Хамстера, Тиквата, Мавъра, Мадридския папардак...Докато те се карат уж в парламента, а вие ги плюете по форуми, животът ви тече в мизерия, а техния в разтучителство.Народе, НЕ ГЛАСУВАЙ ЗА НИКОЙ!ВСИЧКИТЕ СА безскрупулни, лъжливи , корумпирани, безчувствени, лицемерни ***.P.S. Дядо Славейков, "извинявай" деденце, но си мнооого прав...и ще си останеш прав докато има жив българин на тази територия, който да търпи гаврата с него!

83

Гошо Тъпото

преди 13 години

Мале,малеее;още....малко и ще повервамм.

82

denim58

преди 13 години

И кой е направил проучването-близката до БСП ,Галъп Интернешънъл?!Махни,махни!

81

Анонимен

преди 13 години

Мислите, не мислите да гласувате резултата е ясен! Никой не обича мафиози начело на държавата! Боко глътна въздух!:)

80

Анонимен

преди 13 години

ХАХАХХАХ СМЯХ ГОЛЯМ ТЕЗИ ПЛАТЕНИ АНКЕТЬОРЧЕТА ОТ "ГАЛЪП" СЕ ДОКАЗАХА ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНИ, ЧЕ НЕ СТРУВАТ И ПРОУЧВАНИЯТА ИМ СА ПЪЛЕН *** И НЯМАТ ОБЩО С РЕАЛНОСТА.

79

do 67

преди 13 години

ми как да обесни овчия .... че много са направили да ама за своита свита .... дека мислиш изчезнаха милярдите ? тая пропаганда сега само един *** може да я прави ! първо краде после вика дружте крадеца .... ПС по темата станишев диша на Бойко доста по долу от врата ...

78

до 65

преди 13 години

И аз така, ама не съм чул и една добра дума за новото комунокрило - ГЕРБ. Та тези крадат повече и от Тройната коалиция, а това е просто не делят на три, а прибират самостоятелно. Но се чудя дали не делят на четири - няма никой от предните подгонени и в затвора?!?!?!?

77

на снимката

преди 13 години

Съселът в целия си блясък!

76

Shark

преди 13 години

до 65. И аз бих споменал майките на ГЕРБ-авите бандити. Ай сиктир, да се махат

75

Анонимен

преди 13 години

Ама вие май сте забравили с колко се разминаха "социологическите прогнози" на *** райчев с реалните резултати от последните избори а? Да ви светна с повече от 80%. Ако мислят да заблудят още някоя баба от село да знаят, че тя не знае що е туй интернет.

74

Анонимен

преди 13 години

Problema ne e v tozi ili onzi, v tazi ili onazi partia, problema e che sme edin neka4estven narod s golemi problemi v intelektualnoto ni razvitie