27

Анонимен

преди 13 години

Масларова кой и дава право на глас?! Тази дебелана е извършила толкова престъпления, че трябва да и се обръща внимане само когато е на подсъдимата скамейка! Спрете да и обръщате внимание!

26

Анонимен

преди 13 години

Абе да приемат всеки след 80-та година, да не внася в държавно осигуряване, а в частно. Така който колкото си задели, за него са си. Така иначе цял живот ще се осигуряваш и накрая ще ритнеш бакъра преди възрастта за пенсия, която след 30 години сигурно ще бъде 72-73 за жените и 76-77 за мъжете, направете го тогава на 120г и ни убеждавайте колко много ще живеем ... живеем в странно сбъркана държава, честно!

25

Дени

преди 13 години

"Висшето ще се зачита за стаж за пенсия, ако се плащат вноски накуп" Ако това не е безумие и наглост не знам какво друго може да бъде ! Сега разбирам защо се купуват фалшиви дипломи .

24

луна

преди 13 години

Имам много въпроси към управляващите и политиците, но ще задам само един - кога ще се вразумят /отнася се за всички от 21 години насам/ ---- Не държа да получа отговор, ако това се случи - ще го разбера сама

23

умно !

преди 13 години

Хитро замислено !Плащаш 5 000 - взимаш документ за пенсия и...се гътваш след месец...Кой е на кяр ???

22

Анонимен

преди 13 години

Да си гледат работата. Моята е пенсия е в банката. Хич не ме интересуват техните мизерни стъкмистики. Цял живот им плащащ като поп, и преди да умреш ти дават стотинки с които умираш от глад. Мизерна държава. А Масларова е за пандиза.

21

даниела

преди 13 години

Пупедавцииииии като се махнем и ние ще ви питам кой ще ви плаща скапания ДАНЪК *** цял живот !!!! Ние да работим доживотно заради гадните *** няма да станеееееееее !

20

заключение

преди 13 години

ставаш на 60,теглиш заем от 5 000,гъташ се от болести...после теглото го теглят децата ти,да ти изплащат заема.

19

Анонимен

преди 13 години

А СРЕЩУ ТЕЛЕФОН ВЕРТУ, СТАВА ЛИ?

18

Ben

преди 13 години

Преди да критикувате си сметнете трудовия стаж моля ;)

17

Нов морал

преди 13 години

10Той вчера стачкуваше да му увеличат ваканцията:)))

16

Анонимен

преди 13 години

Това си е жив легален рекет.

15

някога - да !

преди 13 години

Братът на дядо ти е работи до 78г, защото е имало къде да работи - а работи и ти до 78 - дано си жив и здрав, ама кой ще те вземе ???

14

Нов морал

преди 13 години

Абе искам да се пенсионирам като в Германия! Навършвам възраст и в зависимост от стажа ми изчисляват пенсия, като стаг.жа не ми е условие да се пенсионирам! Но нашите тарикати не искат! Те искат стаж и възраст! Иначе чакаш още годинки или кихаш! И в двата случая губиш, защото не се знае колко ще преживее с начина на живот в БГ:) Те това е законнова грижа за българина!

13

8

преди 13 години

Ха-ха-ха абе ти къде живееш :))) Че то да почнеш работа отдавна се плаща :))) искаш митничарче, плащаш, искаш милиционер плащаш, искаш съдия пак плащаш :))) Просто трябва официално да го озаконят :) Нали там приеха преди време някакъв противоконституционен закон - аргумента беше абе то е лошо ама хората така или иначе си го правят, та да го озаконим :)

12

Баба Яга

преди 13 години

Абе тия нормални ли са бе? Да не си мислят,че хората имат печатници за пари.То банките не дават вече и кредите в такъв размер.Тия от парламента трябва да ги освидетелстват.

11

8-ия ден

преди 13 години

Възрастта за пенсиониране пък ще достигне 60 години за нежния пол и 63 за силния.Хайде сега глупости - че и в момента възрастта е такава !А 5000 лева - то са си 20 пенсии от по 250 лева - значи човек да не получава пенсия 1 година и 8 месеца - що за тъпотии - я изчислете колко трудов стаж ще има един ,завършил университет/да сложим 5 години следване/, започнал работа ВЕДНАГА/супер невъзможно/ и работил БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ /пак невъзможно/ - на колко години ще добие право на пенсия ?НИКОГА !

10

IND

преди 13 години

Братът на дядо ми работи до 78г. като счетоводител - какво толкова... Ако не сте забелязали продължителността на живота се увеличава а застаряването на населението също. Ще дойде време и половината хора ще са пенсионери...

9

Анонимен

преди 13 години

Да, бе. съвсем си вътре в нещата. Кога ще се пенсионираш?

8

ангел

преди 13 години

да плащаш пари, за да се пенсионираш? браво! следваща стъпка - да плащаш пари, /официално!/ за да почнеш работа. по-следваща: не ми се мисли.... данък "въздух", нещо от сорта.... или ако не умреш до 80 г, почваш да плащаш всеки месец неустойка на държавата.... как вървят нещата към гражданска война, не е истина....