72

читател

преди 13 години

Опазил ни господ,такова бъдеше,алкохолици,наркомани и лигльовци.Какво искате още,10 дена почивка ще имате,не е ли достатъчно.Ами нека ви пуснат 3 месеца и зимна ваканция.Пакато сте взели да учитеее леле мале,пълна дупка.незнаете елементарни неща за нашата родина.Така,че си траъте,миналата година имаше 14 дена грипна ваканция,сега 10 дена зимна-стига ви,лошо ще бъде ако се съобразят с вас.

71

We don't need n

преди 13 години

All in all it's just another brick in the wall!

70

Калин

преди 13 години

хубав акъл им даваш.. та разни лумпенизирани.. алкохолички и ненормалници .. да им надуват главите !! имам предвид.. изтрещелите .. заоблени бетонни кратуни т.нар учители в болшинството си... и дебелите им директорки... и инпектори.

69

Анонимен

преди 13 години

Дано си прав. Все си мисля обаче, че това е просто по-висша форма на нашите бягства от училище, когато си мислехме, че ако духнем всички няма да имаме отсъствия, получена благодарение на Facebook. И според мен е много далеч от градивната мисъл.При всички положения правилната реакция от страна на министерството е пълно игнориране. На който не му се ходи на училище да си стои у дома и да трупа отсъствия...

68

бивш ученик

преди 13 години

много сте зле днешните ученици! на мен като ми беше кратка ваканцията и просто си я удължавах сам до когато искам, не вдигах шум и всичко минаваше добре. ама вие не искате ваканция, искате да сте ИЗВИЕСТНИ, затова ги правите тия маймунии. Индивидуалните бягства от даскало са за предпочитане пред груповите- създават много по-малко главоболия :)

67

Васил Левски

преди 13 години

Дано не им увеличат ваканцията на тия *** неграмотни!

66

Калин

преди 13 години

задавал съм не веднъж следният въпрос на разни образУвателни .. кУрифеии .. предмета Свят и личност .. кому е нужно да се изучава в 12 клас?примерно.. този предмет и що за учебна дисцилина е това ? Имаме най дебилната образУвателна система в Европа.. инак претенции и искане на пари... дупка ей това е бг образУванието.. голяма дупка!

65

Ъъъ, моля ?!

преди 13 години

Що ? Ние като сме учили по друго време, нещо по мъдри ли сме ? Да каже човек, че сме направили държава като Швейцария, че да им даваме съвети. А то. Сътворили сме най калпавата държава в ЕС. Много правилно постъпват хлапетата даже.

64

....

преди 13 години

Абе децата са си прави!Друг е въпорса,че 70% от възрастните правят каквото им кажат макар да е хубаво или лошо!20 години вас "възрастните" ви управляват разни крадци,мафиоти дето се чудят как да ви преметнат,а вие седите с наведени глави и повтаряте:"тая държава няма да се оправи"..Какво да говорим...децата им били виновни...

63

Densi

преди 13 години

Имаме право да протестираме. Учим непрекъснато и имаме нужда от почивка. Защо трябва да ни обиждате? Ние сме ви бъдещето и точно ние ще ви измъкнем от тая дупка, в която се намираме. Протестът беше организиран във Facebook и днес се осъществи. От инспектората нищо не казаха и се отърваха, от общината ни съдействаха с писмо до МОНМ с което искаме удължаване на зимната ваканция до 10 януари или поне до 6 вкл.

62

windyar

преди 13 години

Не мога да не отбележа, че репортерката имаше по-*** изказ и от учениците, които толкова ни плюете...

61

До Това не е отстоя

преди 13 години

" Това не е отстояване на нищо сериозно."Глупости!Точно това е ученето. Те се учат да протестират. Днес с грешки, утре ще ги поправят. Клипа не е представителен, не очаквайте всеки да е оратор.Това е истинското гражданско образование.

60

ало ало

преди 13 години

Днес децата се обединяват за глупости, но утре могат да се обединят за нещо по-голямо като бутане на правителството. Важно е да се научат да си отстояват интересите. Нещо, което сегашното и предишното поколение не могат, защото или не им пука, или ги е страх.

59

до 48

преди 13 години

Право ка'йш,***.В демокрацията не се зубри-имаш права,можеш да се насираш от пиенье,да си стоиш полуграмотен,да не уважаваш нито другите,нито себе си,да станеш *** или мутра.Другото са комунистически простотии

58

ТЪРГОВИЯТА НА МОМН

преди 13 години

Сестрата на екс шефа на СДВР работи в МОМН и е съавтор на куп излишни пособия, които СЕ ПРОДАВАТ на родителите... Това са Ви матурите!ТЪРГОВИЯТА НА МОМН върви!

57

Калин

преди 13 години

прави са учениците.. учат глупости, програмата им е запълнена с ПРОСТОТИИ!най малкото заради това ... не е редно да им бутат ваканционните дни!

56

Дрънканици

преди 13 години

"второ-учебния план е синхронизиран за съответното ниво на обучение,"ДРЪНКАНИЦИпросто ИЗГОНВАТ децата на двора, лелко, нищо не е синхроклипчето е специално подбрано и ОДОБРЕНО!

55

123

преди 13 години

Абе Янков абе "главо", като те гледам какъв си изпаднал германец изобщо не ти е мястото там! то не бяха експерименти то не бяха +Сендовчета", сега пък са "Фараончета" и образованието затъва ли затъва. Предишният *** наложи матури сегашният можи и да ги махне ако му се обади чичо Джеймс. Какво ли да очакваме още. Макар че си има ученолюбиви деца, но с тез иреформи всички са в кюпа!

54

ПОВТАРЯМ ЗА НЕ РАЗБР

преди 13 години

ДА ПОВТАРЯМ ЛИ ПАК ЗА НЕ РАЗБРАЛИТЕ, КОГО ПРИКРИВА МУМИЯТА?ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ?Стига сте плюли по децата. Когато продавачите на учебници смазаха директорката на френската, къде бяхте?

53

Анонимен

преди 13 години

И стига вече всичко под общ знаменател - децата и младежите били чалгари, чалга поколение. Да, има чалга поколение, но не всички! Може би са си вашите дъщери, които се ч*кат с всеки срещнат, и вашите синове, които се друсат от 6 клас.