20

Леле

преди 13 години

Съдиите са виновни! Съдиите са виновни! Съдиите са виновни! Съдиите са виновни! Съдиите са виновни! Съдиите са виновни! Съдиите са виновни! Съдиите са виновни!Бързо приятели от ГЕРБ да подемем рефрена!:)))))

19

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Ако всички с чисто съдебно минало като мен направят по едно такова престъпление - направо не ми се мисли... - баси магистратската логика...

18

BG

преди 13 години

цирка продължава axaxa тази държава е пародия ! *** на Костови, Станишеви, Тиквите и Сидерови! Решението е едно : Терминал 2.

17

Анонимен

преди 13 години

До всички *** дето мислят с гъзовете си. Не сте ли на ясно, че дори и да има престъпление то трябва да се докаже, а как ще стане това с тия некадърни ГЕРБЕРИ дето самоо се праскат. Стига прах в очите и действия от итпа на "да кажа, че сестрати е к.р.а пък после доказвай, че нямаш сестра". Станахте жалки с всичките си напъни дето водят само до осиране и щехте да сте смешни, ако смеха не бе на наш гръб. запазете поне малкото достойнство дето Ви е останало и си вървете по села и палнки

16

Боко Тиквата

преди 13 години

Цецко е виновeн.

15

Анонимен

преди 13 години

На всички е ясно, че докато не се изтребят 80% от окопалите се в съдебната система комуноиди, няма да има оправия в *** БГ. Една от най-големите грешки на Бойко, е че не започна по-решително от там. Е не директно на стадиона, но можеше веднага да се свика ново ВНС за промени в гнилата, луканова конституция и шутове в *** на 80% от съдиите и преки избори.

14

До 8

преди 13 години

Съгласен съм, но в случая не можеш да съдиш някой за това, че мисли една сделка за изгодна а ти мислиш обратното ! То и аз не мисля, че следващият бюджет е престъпен, но значи ли това, че трябва да съдим Дянков ?

13

Иванов

преди 13 години

При тази съдебна система,няма как де се надяваме на справедливо правосъдие.Поредната провокация към усилията на правителството за справяне с престъпността.

12

Анонимен

преди 13 години

Хахаха, само преди половин час постнах коментар в другата статия за Цонев, че ще го оправдаят :))) Докато в съдебната система са назначените от предишното правителство, няма да има нито един осъден.. по добре като Чората, да ги пречукват още на улицата, но по-добре да си прикриват следите.. трябва ни 2-3 години полицейска диктатура, после всичко ще си дойде на мястото...

11

Петров

преди 13 години

Както и други хора са забелязали - този само за физиономия му се полагат поне 5 години! Как са го направили министър на отбраната - не мога да го проумея...

10

Анонимен

преди 13 години

Цветанов седи бесен в някой от апартаментите си и събира злоба. Сега ще арестува няколко тийнейджъра с фас марихуана, да върне малко нивото на спадащия му Рейтинг.

9

Dan

преди 13 години

"Престъплението е тежко, извършено е умишлено, но подсъдимият е неосъждан", твърдеше държавното обвинение и настояваше за ефективна присъда, която така и не стана факт.....Държавното обвинение за какво е сложило това "...но подсъдимият е неосъждан" -защото силно е искало да бъде осъден ли????? *** цирка, абе всеки хиляда мили си имат една първа крачка, я го осъдете след като "Престъплението е тежко, извършено е умишлено.."!!!!!!!!!! Щом има престъпление трябва да има и наказание!А то какво е?

8

Анонимен

преди 13 години

Някой в тази държава - НАЙ- НАКРАЯ - няма ли да се окаже виновен за нещо ???? И да си поеме отговорността на действията си .

7

anonimen

преди 13 години

kolkoto Maslarova 6te osadqt tolkova i nego,za koko6ka nqma pro6ka,za milioni nqma zakoni

6

Вере

преди 13 години

Явно все пак е успял да бутне пари...

5

Анонимен

преди 13 години

Като знаят всички че никой няма да бъде осъден и да влезе в затвора защо е нужно да ни разиграват всичко това?

4

RED

преди 13 години

Честито Гербери и Тиквите !

3

Дарко

преди 13 години

Явно е платил на правилния човек и ... е невинен. Еееех демокрацияяяяя ;)

2

Хага

преди 13 години

Сега да се готви Цецко за Европейския съд за делото за показното арестуване.

1

Върховен съд

преди 13 години

Няма доказателства.