53

момчиловци

преди 13 години

Вас шопите да ви докараме един камион с дървояди.Дървения шоп само дървояди го оправят и българия ще цъфне

52

Анонимен

преди 13 години

Аз не мисля, че в София е много по-добре от колкото в провинцията :-). Преди години беше, но вече не е такава голяма разликата в стандартите. Аз съм живял в София 6-7год. но не бих казал, че е по-добре. Не ми харесва постоянното напрежение и това, че трябва да живееш в апартамент :). Предпочитам си къща с дворче. Безпорно има и много хубави неща там, но ако имаш пари може да ходиш от време на време да вземеш от хубавото без да търпиш гадното през другото време :)).

51

Анонимен

преди 13 години

Ами Генчо, 2 милиона хора са това. Колко са в провинцията, колко от тях в работна възраст, какъв процент от осигуровките и данъците са това ?!?Проблемите на провинцията правителство не могат да съборя, проблемите на София могат и още как.

50

Гррр

преди 13 години

"Не бива да се допусне централизиране и силно развита столица за сметка на слаба периферия" - това стана поне две десетилетия *** такъв!

49

Възмутен

преди 13 години

Тоя добре ли е? 1/4 от София продължава да е без канализация! В същото време последните няколко години са наливани стотици милиони левове за канализация на малки селца, предимно с електорат на ДПС. Ето това е скандалното!

48

OFFF

преди 13 години

Оффф , тоя не мога да го понасям. Даже и статията няма да чета.

47

Анонимен

преди 13 години

Като знае толкова къде дрема дна мандата

46

беломорска тракия

преди 13 години

То 80% от тракийците вече къде емигрирахме, къде имигрирахме. Като си се научил веднъж, че няма вечни неща и според ситуацията трябва да си намериш мястото в живота, ти става по лесно да си тръгнеш.Съжалявам, родино, то се търпи година- пет, но след 20 години само приказки, лакардии и едни и същи физиономии по телевизията, хайде холъм.

45

генчо

преди 13 години

Колкото и да е противен, Гоце е прав.То не беше метро, спортна зала, някакъв смешен "Лувър", та околовръстно, та асфалтиране на булеварди със световно значение и т.н. милиони милиони леа от българския народ за народа на София!За благодарност малко бали в Пловдив, Карлово и Севлиево- безвъзмездно, почти като подарък.

44

123

преди 13 години

ako bsp beha spe4elili Goce 6te6e da go igrae val6ebnia stelec,na val6ebnoto kilim4e obikalj sveta i se kefi.toi pa si se kefi 6toto si iztaka platnoto,ama e giavol i nema da ritne krosnoto.sega se kani za rokado s serGeya.

43

провинциалист

преди 13 години

Каква ПРОВИНЦИЯ бе Гоце ти чак сега ли се сети че си от провинцията,АМИ ТО БЪЛГАРИЯ Е СОФИЯ ИЛИ СОФИЯ Е БЪЛГАРИЯ,ПРОВИНЦИАЛИСТИТЕ И ПРОВИНЦИЯТА СЪЩЕСТВУВАТ САМО КОГАТО НАСТАНЕ ВРЕМЕ ЗА ИЗБОРИ ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ ПРОВИНЦИЯТА ВЪЛЦИ Я ЯЛИ....

42

до 42

преди 13 години

Божееееееее...Гоце Триперов Архаров....Дето турците го направиха президент и дето даде орден стара планина на Доган......Що не се обади гоце-*** за това ,че неговата партия БСП за 4 години не направи нито една магистрала....даже по лошо не направи и полвин магистрала...Къде му е реформата на Хамстера...Няма една сфера на обществено политическия живот която да не пълна с безобразия........Ако тоя е най стабилния на снимката аз се чудя кой ше е най нестабилния ??

41

Анонимен

преди 13 години

Прекрасна снимка на Гоце! :) :) :)

40

Анонимен

преди 13 години

Не то отдавна си е гето, само че не се виждате отстрани.

39

Анонимен

преди 13 години

Казва се ; бих се опитал да му счупя зъбите--- защото в боя кантар няма и ден с ден не си приличат ,,,,,

38

до 36 от Гоце

преди 13 години

София отдавна е гето,защото е се напълни с такива като теб!

37

Анонимен

преди 13 години

Каквото ще да се казва за Първанов, той е най стабилния политик от 89та насам, който вкара България в ЕС !

36

ghost

преди 13 години

goce,dragi mi drugariu prezident.kritikata ti e gradivna ,no e zakasnjla barem s 20 godini,prez koto s tvoite sapartizani,pardon.samafoti 4ervendalesti se behte vtora4ili v kradene,palati digane i mladi .utki treskane.sega lebedovata ti pesen zvu4i pove4e kato zmiisko saskane.ne napliuskahte li se?ne ote.bahte li de 6to ima ta barabar i celata balgarska darjava?DARJAVNICI NI TREBVATA,NE POLITICI.a ti zemi si hodi.

35

Анонимен

преди 13 години

"Чудно ми е ако БСП бяха спечелили изборите,ГОце къв щеше да го играе.."Чуди си се ... и гладувай, белким ти дойде акъла!

34

косе босе

преди 13 години

Няма човек, израснал в провинцията, който да стои в София от единия мазохизъм. Ако заплатите в провинцията бяха даже 50% от тези в София, нямаше да го има това претоварване на столицата.Никой не иска бетонен затвор за себе си и за децата си. Но докато няма инфраструктура до по-малките градове и не се спре с политическите решения за развитието им, няма да има промяна.