95

1

преди 13 години

Някой дали ще си подаде оставката ?Нали за нов морал говорят ? Явно са същите като предните !

94

Анонимен

преди 13 години

спорем мене бащата е Р.Овчаров!

93

sd

преди 13 години

ХАХА, вижте й тъпата физиономия на тая! Гледа като насрано дете майка си.

92

GrammatonCleric

преди 13 години

Абе ти *** ли си? Не можеш да осъзнеш какво се е случило, как е измамила нас, що ли?

91

.

преди 13 години

Може ли да е толкова зле тази жена ???????нямам думи просто с какъв акъл ще криеш ,че си бременна,майко майко........ Да е жива и здрава и детенцето също ! но просто не мога да си обясня такова поведение на зрял човек и то заемащ важен пост в държавата ..........

90

Анонимен

преди 13 години

Извинете,но кой нормален човек стои с полуотворена уста:) А Найденов да не види,че под носа му подчинената му е бременна и да узнава от един фалшив болничен лист,че имала тежко заболяване,как очаквате да се справи с безкрайните гори за заменки:) Леле,леле,пълна скръб са.... Да се потърси отговорност на лекаря,издал фалшивия болничен лист! Директно в затвора,както се заканваха герберите:) Калина съответно да бъде уволнена.

89

.!.

преди 13 години

"В наше време, дорде достигнеш по-голяма служба, побелеят ти и веждите от старост, а сега срещнеш някое голобрадо офицерче: - Какъв сте, ваша милост? - Майор! Подполковник! - На каква служба сте, моля ? - Началник на отделение! Областен доктор! Инспектор по залесовките! Още не си залесило територията под носа, и инспектор! Ди-рек-тор!... Ами тъй ли правехме ние с младите момичета някога, а? Тъй ли се любехме? Хванеш се на хорото най-напред срещу нея, че я поглеждаш и стрелкаш с очи, че пъшкаш и най после се редиш да й намигнеш и тя я те видяла, я не. Чак след това ще се пресрамиш да се хванеш до нея, тя ще ти подаде кутрето си, ще извие глава на обратна страна, ще се зачервите и двамата, ще ви засъхнат езиците и нито ти ще можеш да речеш думица, нито тя. Сега Аламинут! Едно поклонение, значи, една хватка през кръста, залепнат един в друг, сякаш им правят опаковка, и ето ти тебе румба! Бързат сегашните млади, бързат. И всичко се е хукнало, сякаш никой го гони. И призовките бързат, и изпълнителните листове, и сроковете на полиците, че даже и ражданията изпревариха закона за насърчението им. Този петък не, а миналия отишло на Антона Куйката момчето с годеницата си да си вадят вула за сватба. Наместникът им рекъл по-напред да си извадят медицински свидетелства, че са честни, почтени и здрави. Отишли те, прегледал ги докторът и двамата на бърза ръка, написал им свидетелствата, върнали се и получили вулата. Това било в петък, значи. В съботата се стягали, приготовлявали, насам-натам и в неделя - сватба! Проточила се една церемония - със зурлите му, с тъпаните му, с играчите му, а булката - света водица ненапита - мъдри ли се, мъдри. Влезли в черковата, застанали отвътре до вратата и чакат попа. По едно време, както си стояла тя, изведнъж прежълтяла, охнала и се хванала с две ръце през корема. Загърчила се оная ми ти невяста, засвивала се, заохкала, запъшкала и дорде се приготви попът за венчания - тя се окотила в черквата. Окотила се като нищо за срамотите! Е, станалото - станало, то срам се със *** не опира, но не ми е там думата. Техника, баджанак, техника и бързина! Това искам да ти кажа. На, пресметни сам: кога я прегледа тоя доктор, значи, кога й издаде свидетелство, че е честна и за пред хора, кога туй-онуй и кога свари да роди две кила и триста грама копелдаш! Аламинут Просто! Аламинут и - толкоз! "

88

поръчката

преди 13 години

Окончателното мнение на доста хора е "поръчкова бременност" . И без друго за работа не става що не вземе да забременее пък след 2 - 3 години ще видим къде да я назначим, че тука много издънки станаха. Нека поотихнат нещата.Егати *** сте. Повече НЯМА да гласувам!!! Да и е живо и здраво бебчето!П.С. Ако някой прочете този форум от Брюксел, не само ще ни изхвълят ЕС ами и като държава ще ни отпишат!

87

дфз

преди 13 години

Олафчето на чичо ПУ ПУ

86

lulu

преди 13 години

Въобще не обсъждам безумната ситуация кой я е назначил или това, че явно е нарушила закона с фалшив болничен. Колко и е акъла е очевидно. Законът по принцип защитава младите майки, така е. Въпросът е съвсем друг, че една жена не трябва да се страхува от това, че ако забременее, ще загуби работата си. Тогава защо много майки се притесняват именно от това?

85

кака

преди 13 години

Цялата ситуация говори за нечистоплътност. Криеш, че си бременна, даваш фалшиви болнични, лъжеш министъра и премиера и не на последно място през това цялото време е симулирана някаква дейност във фонда.:-) Този път Тройната коалиция май няма вина.

84

djon

преди 13 години

няма нищо по хубаво от това браво на Калина

83

Анонимен

преди 13 години

Да е живо и здраво земеделчето, дано е заченато от някой здрав орач! Или офчар!

82

Митко

преди 13 години

Момчета, не се ядосвайте.Явно бебето си върви с поста, а министрите като *** законите не ги ловят - тях ги съди само министерското мешере - иначе такива простотии като документна измама, използване на документи с невярно съдържание и т.н. са само за плебса.

81

Земеделец

преди 13 години

преди малко се върнах от административната зграда на фонд земеделие в града, който се намирам. преди 4-5 месеца бях пуснал декларация за субсидии по една евро програма, но днеска ми казаха, че България е загубила тази програма и няма да се изплатят субсиди... а кой е виновен за това? министерството на земеделието освен да се ***, друго какво прави ?не е казала, че е бременна защото щяха да я пуснат във майчинство и в продължение на 2 години, щеше да получава едни минимални пари

80

симо

преди 13 години

така е найденов изпълнява само лобистки и фирмени интареси.

79

Малейййй

преди 13 години

Каквато ни е министръката такова и министерството - а сега ми кажете как тази държава да бъде 'оправена' от такива министри - бат Бойко вземай се в ръце щото такива ще те провалят, ощепо лошо когато са на тати детето

78

!

преди 13 години

Тъпо излъчване пожарникарско!

77

Анонимен

преди 13 години

A koi doktor si e pozvolil da izpisva nevqrna diagnoza..?????

76

стоянчо

преди 13 години

Браво бе маце, само така! Просто се чудя как не са разбрали по рано. Тия КѝОРАВИ ли са бе! Смяяяях!