69

Анонимен

преди 13 години

В Румъния агнешкото е по-евтино ,а в Сърбия ви гарантирам за качествена кайма !

68

от 19

преди 13 години

Колкото за легендите колко е скъпо месото в България, килограм свински бут в англия е над 10 паунда!

67

ХИО

преди 13 години

ТИ КЪДЕ СЕ БУТАШ *** ЮЛИЬО ЮЛИЯ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ ХОРАТА ПИШАТ ЧЕ НЯМАТ ПРОТИВ СТАНДАРТА ,А ЦЕНИТЕ НА КОИТО НИ ПОДГОТВЩТ ДА НИ ГИ ПРОДАВАТ ОЩЕ ЕДНА ЗАБЛУДЕНА ОВЦА КАТО ВСИЧКИ 7 МИЛИОНА В БЪЛГАРИЯ

66

Анонимен

преди 13 години

И каква е гаранция та, че найстина се спазва БДС то? Нямам нищо против да дам 2-3лв от горе ама да знам какво ям. Проблема е, че неможе да се вярва на никой в тази държава вече. Предлагам да се слагат камери в месокомбинатите където се пройзвежда по БДС и да си имат сайт където да може всеки потребител да може по всяко едно време да погледне какво и как го правят! Естествено, че се размечтах пак ... :(

65

Анонимен

преди 13 години

Хората много добре знаят какво искат. Но не знаят какво ще им се предложи ,защото с малко пвече пари някой ще си продава пак *** .А и се оказа ,че няма достатъчно лаборатории ,които да контролират ,нито пък хора.

64

аз

преди 13 години

26 Мар 2010 17:56 | Новини28 евроцента достигна средната изкупна цена на млякото в ЕС.това прави 0.56 лв. Колко мислиш дават на млякопрозводителите за литър мляко??? И защо литър мляко в супермаркета е почти 2 лв!

63

БРАВО

преди 13 години

ЕДИН УМЕН ЧОВЕК В ГЪРЦИЯ ЗА КИЛО СВИНСКО ПЛАЩАШ 3,50 ЕВРО ХЕМ СА В КРИЗА ОБЯСНЕТЕ НА МАЗНИЯ МАФИОТ ОТ ГЕРБ ЧЕ ПРЕКРАЧВА МНОГО ГРАНИЦАТА И ТЪРПЕНИЕТО НА ХОРАТА,ЩЕ ГО ЯДЕ НАПУКАН НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ,МЕСОТО Е СКЪПО НА ФОНА НА ЗАПЛАТИТЕ В БЪЛГАРИЯ ,А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КРЕНВЕРШИ И СИРЕНЕ И КАЙМА ПО 10 ЛВ ТОВА ТОТАЛНА СПЕКУЛА И ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ

62

mmm

преди 13 години

с нетърпение чакам да ги опитам!

61

КИРО

преди 13 години

браво на упрявляващите ***--ми те са същите *** като тройната коалиция--абе я СИ ТАКОВАЙТЕ МАЙКАТА ДЕБИЛИАЗ ЩЕ си ходя да пазарувам в съседни държави щото е МЕСОТО Е ПО ЕВТИНО ДРУГАРИ --ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА И НА НАШЕТО СКЪПО МОРЕ НЕ ХОДЯ;)))българин не става за търговец-той е ТЪРГАШ

60

Юлия

преди 13 години

Абе, вие знаете ли какво искате!? Първо, къде е българският държавен стандарат. Сега: защо е тоя български държавен стандарат... Май здраво ви липсват занимания.

59

Юлия

преди 13 години

Не само колко е старо, ами и с колко антибиотици и хормони е наблъскано.

58

Анонимен

преди 13 години

Кренвиршите по-скъпи от свинки шол???????

57

Анонимен

преди 13 години

крайно време е да започнем да ядем нещо истинско на аз лично се съмнявам дори и 20 лв да е килото!Някой да е хапвал през последните 20 години онези.... пилешки кремвирши????

56

ДО 49

преди 13 години

ТИ МАНДРАДЖИЯ ЛИ СИ БЕ *** ЗАЩО НЕ ПЛАЩАШ НА РАБОТНИЦИТЕ СИ ПРИ СЕГАШНАТА ЦЕНА 2000ЛВ ЗАПЛАТА ?ИНАЧЕ МУ ЗНАЕШ ЛЕСНОТО ДА ПЕЧЕЛИШ НА ГЪРБА НА ХОРАТА ТОЧНО ОТ 4 ЛИТРА МЛЯКО ИЗЛИЗА ЕДИН КГ СИРЕНЕ РЕАЛНАТА ЦЕНА НА СИРЕНЕТО Е 1,20 ЗА КИЛОГРАМ НАПРАВИ СИ ПЕЧАЛБАТА 100% ЩЕ СТАНЕ 2.40 ЗАЩО ИСКАТЕ ДА ПЕЧЕЛИТЕ С 1000% НАДЦЕНКА МАЗНИ ***

55

от 19

преди 13 години

Съвет към тези, дето смятат, че месо от 6-7 лв кг е по добре от качествени месни продукти /салами, наденици,.../ Най добре си гледайте по едно прасенце в хола, че да сте съвсем сигурни за произхода на месото.

54

Скараджията

преди 13 години

Купувайте си чисто месце и на скарата - това е истината. Колбаси само като ордьовърчета на тънко със сиренце и кашкавал. Ех *** граждани, докога ще ядете тези ***, пък после защо децата ви влизат в пубертета на 7 годинки и представляват недорасли тумбаци с високо кръвно и диабет??? Мислили сте по тези проблеми преди да ги тъпчете с всички тези *** които нахлуха на нашия пазар???

53

с.

преди 13 години

Абе интересно как става,ама кило свинско в Испания е 2.40 евра!Смятайте по курса на БНБ колко лева е това!Да не цитирам и други цени!Тука ми обявяват цена 5 евра за кренвирши и ви гарантирам,че ако питате производителите ще ви кажат че са на загуба направо!В Бантустана става въпрос за невероятно щавене!Факт!

52

от 19

преди 13 години

От 20 години не съм купувал кремвирши, не заради цената а заради качеството. Сега ще ги пробвам и ако ми хареса, ще си ги купувам когато ми се прияде. ***, смятащи, че всеки ден може и трябва да се ядат пържоли са ***! Да не коментираме,че месото което купувате, не знаете на колко години е.. може да е пълнолетно, може да е пенсионирано ! Не знаете какви химикали са минали през него за да изглежда 'прясно'.

51

Хмм да?!...

преди 13 години

Хитър ход на правителството за да вдигнат ЦЕНИТЕ.Съответно ще плащаме повече ДДС.Кремвирша си е кремвирш,на суджук ли ще го направят?

50

Йово

преди 13 години

В едно интервю министър Найденов каза:"Време е да ядем храни по европейските стандарти".А аз казвам:"Време е заплатите ни да бъдат по европейските стандарти"