34

SAPATA

преди 14 години

за 10 Напълно съгласен с тебе.

33

do HA

преди 14 години

emi dokato vsi4kite misljat kato teb, krizata shte se zadulbo4ava. dobre glasuvahte za borisov, ama ne se inatete a priemete 4e pravitelstvoto si njama na predstava za kakvo stava na vupros

32

Анонимен

преди 14 години

Много рядко се случва, но понякога комунистите правят искрени изказвания и казват каквото им е надушата и каквото мислят. Случаят е такъв. Всеки вижда че Костов е капацитет и понякога се случва покрай многото лъжи да го признаят. Истенски ще му се признае всичко след като излезе от политиката и минат години през които страстите ще отихнат, лъжите ще се забравят и ще се даде реална оценка. А тя е 6 за Костов.

31

БББ

преди 14 години

Ха! Започват да се сещат кой е единственият компетентен да управлява тази страна! Добро утро на всички! Естествено, че Костов е човекът, който знае какво да прави и как да го направи. Няма нужда да го харесвате като политик и като личност, защото няма да се жените за него. Но разберете, че по-голям държавник от него не е имало за последните 20 години.

30

Смех

преди 14 години

Е да, то е пълно със скромни хора в политиката готови да станат премиери. Направо ги взимат от трудовите борси и ги екарват в парламента. Убеждавам се че голяма част от пишещите тук не влагат грам мисъл като напишат нещо. Абе като пишеш глупости поне седни и помисли ако не е тоя вариант какъв ще е другия. Това е все едно да си бил до гушата в *** 20г, некой да почне да те издърпва, ама ти да ревеш - аз съм до кръста в ***, за нищо не ставате. А Костоф го видяхме как се срина...

29

Лео

преди 14 години

Кръстьо, не мисли българските граждани за наивници. Защото ти нито си толкова голям икономист, нито пък стана и политически фактор. Истината е много по- проста Кръстьо и тя е, че такива като тебе усетиха накъде вървят нещата, не може вече да се краде - нали? Точно затова и препоръчваш Костов да влезе в правителството. Защото той е от ВАС - столетниците, бандитите, крадците. И пак да има от къде да сучете гадове мръсни. Защото сам по себе си Костов и компания нищо не могат да променят............

28

ELIKSIR

преди 14 години

колко много казват само две думи :" света ви гледа " ..... замислете се колко дълбок смисъл имат тези две думи

27

Анонимен

преди 14 години

Кръстьо Петков. Че от кога този доказан комунист, сложен като уж като синдикалист, но с цел да обслужва червените господари, ще прави разбор на дясна политическа сила

26

Анонимен

преди 14 години

Костов успя защото беше реформист и защото направи масова преватизация, като по този начин спря източването на бюджета с финансиране на заводи и спря кражбите по тежи предприятия, а и с държавна собственост кой щеше да ни вземе на сериозно в Европа. Костов е много смел и радикален политик. Ако беше дошъл на власт вместо Борисов сега вече са сме извън кризата, но пък щеше да е закрил половината държавни институции и агенции. Но така трябва. Човека е можеш и знаеш и смел.

25

ELIKSIR

преди 14 години

Над Висшия съдебен съвет (ВСС) виси облакът "Красьо". Това е облак, който виси над българската съдебна система".Това каза посланикът на САЩ в България Джеймс Уорлик след среща с главния прокурор Борис Велчев."Нека погледнем истината в очите в страната има корумпирани съдии. Г-н премиер, г-н министър на вътрешните работи, трябва да се справите и да обърнете внимание на този проблем. Трябва да имате добра идея как да се справите с това, защото светът ви гледа", каза посланикът.Той се обърна към опозицията не само да критикува, но и да поеме отговорността за това, което става в страната, защото "това е вашата страна", каза посланикът."Това е проблем, който трябва да се реши и той трябва да се реши сега", подчерта Уорлик.Той отново повтори: "Светът ви гледа!"

24

SAPATA

преди 14 години

за 21 Всеки, който подценява Борисов дълбоко греши.

23

SAPATA

преди 14 години

Колко удобна теза от един бивш член на компартията и в последствие, нейна креатура. Г-н Петков, Вие бяхте наследник на измислените комунистически профсъюзи и в последствие "независим поделител" на тяхното имущество. Така сте ми омръзнали с глупавите си съвети. Моля Ви, гледайте си синдикалната дейност и поразкажете това онова за последните 20 години.

22

Тинев

преди 14 години

Професора оправи КНСБ, сега ще оправя политиката. Въобще интересно се развиват политическите действията в България след 1989 г. Александър Йорданов, Стефан Савоф, проф.Петков и много много други, кой жив кой починал, бяха едни от най върлите привърженици на справедливостта. Но зависи кой как я разбира. Тези си оправиха наследниците за много години и колко му е да дават акъл сега. Поне малко срама нямат ли? Но политиците ни май такова животно не познават.

21

ELIKSIR

преди 14 години

гласувах за герб ,защото обещаха две неща : няма да се коалират с никой и ще гонят всички престъпници

20

did

преди 14 години

На Бойко му е доста тежко защото знае, че Костов го държи за топките и не може да кихне дори. Само плаши матриала и се надява Болен да не спре да си пие лекарствата и да не откачи отново щото на есен ще се бриом пак и може да не му мине номера.А иначе Кр.Петков го чух да защитава Р.Желева по една телевизия и паднах от смях...

19

0

преди 14 години

Най-*** е, че България е пълна с тъпоглавци, които не могат да осъзнаят, че нито е честен, нито е компетентен любимия им вожд. Но пък е най-добрия манипулатор, който е стоял начело на властта след бай Тошо! А това същите тези тъпоглавци няма как да проумеят просто защото са си тъпоглавци! И защото най-обичат да бъдат лъгани

18

Планинец

преди 14 години

Само това е спасението на г-н Борисов и непременно трябва да го направи,за да спаси страната от комунисти ,турци и всякаква друга ***.Моля Ви,г-н Борисов,загърбете вси4ко и в името на България,направете коалиция с ДСБ.уверен съм,4е г-н Костов ще изведе страната от дупката,в която ни вкараха комунистите.Нали вси4ки помним 1997 год.Дано не се повтаря.

17

.neutralen.

преди 14 години

Ако Борисов е ***,да става каквото ще с него не ми пука.Може да е честен,но забелязвам,че страда от така разпространеното заболяване "ПОРАСТВАНЕ НА ОНАЯ РАБОТА " :):):) това му е грешката,прекалено ораторски,прекалено превъзнесено взе да се държи,а това поне на мен не ми се харесва.Не искам да имаме Вожд на чело на държавата,а скромен човек ,който да работи за общото благо!!!!

16

Анонимен

преди 14 години

до14 : абсолютно съм съгласен с теб ,затова чета други сайтове вече ,тук рядко влизам

15

н1

преди 14 години

Костов е капацитет и един от най добрите икономисти но той се интересува само единствено за свойте интереси и изобщо не му пука за Българският народ следователно това е най лошият вариант за коалиция.