72

az

преди 14 години

СИНОНИМ НА КОРУПЦИЯ И НА КРАЖБИ Е БСП А ВЕЧЕ ДАЖЕ ЕДНО ИМЕ СТИГА ----СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ----ТОВА ИМЕ ЗНАЧИ КРАЖБА И КОРУПЦИЯ --НИЩО ДОБРО НЕ Е ИЗЛЯЗЛО ОТ ТОВА ИМЕНЦЕ

71

аман

преди 14 години

Спиро, за Кремиковци не си прав. Как според теб едно "фалирало и неконкурентно" предприятие просъществува още 10 години след Костов? Истината е точно обратната - Кремиковци печели страшно много, затова е и апетитна хапка. Но го съсипаха от крадене. Всеки негов собственик идваше да направи бързи пари и да избяга, без да инвестира. Митал например дърпаше по 35 млн. на месец без да вложи лев. И днес вече наистина Кремиковци не може да съществува без сериозни инвестиции, затова и всички го зарязаха.

70

Гого

преди 14 години

КОСТОВ ПРЕЗИДЕНТ!

69

Spiro

преди 14 години

Само се чудя, защо 97-та година Костов тръгна да се занимава с този нещастен народ ами не ви остави да пазарувате с купони и да се редите по два дена на опашка за визи. Тъжна история сте ...

68

Анонимен

преди 14 години

Безмислено е , те имат къса памет, а и е по лесно да живееш на кредити. Те забравиха как на майките и бащите им заплатките уариха на 6$ - за ЕДИН МЕСЕЦ . Забравиха бързо че когато Костов здаде власта след 4 години, пенсията беше станала от 4$ на 70%.........Точно тези *** дето само плюят, те винаги ще са в калта, без значение кой управлява-просто защото са прекалено прости и ***.

67

Анонимен

преди 14 години

К'во ревете, комуноиди? Ако е имало нещо против Костов, мислите ли че вашия любим серГей щеше да го премълчи?! Защо той не извади "кирливите ризи" на Костов?

66

Анонимен

преди 14 години

На всички им е пределно ясно тоя какъв е престъпник и се чудя как така Боко не го е прозрял, и как го търпи да диша чист въздух, нали уш е голям мъж нали много му знае устата и той е най добрия, после ще ми говори за октоподи, някой осъден да има, само ги хващат правят малко цирк и айде на вън

65

Ени

преди 14 години

И синоним на най-голямата престъпност и корупция...ЕГАТИ БЕЗОЧЛИВИЯ ***

64

Nasko

преди 14 години

Да не забравяма , че Когато дойде Костов, червените ***, които пишеха писма на Милошевич/Гоце/ ни бяха докарали, до барикади, забравихме ли, че нямаше хляб???Нямаше мляко, дано не забравяме такива като ГОЦЕ и Гоцевци!

63

До ДЪБЛИН

преди 14 години

ДЪБЛИН, Хиляди пъти съм го писал това и хиляди пъти са ми отговаряли - "Миии, таковъту... Сапио, Балкан, приватизация, 10 процента....ъъъъъъ" :) Не си губи времете с червени ***, те са просто *** :)

62

az

преди 14 години

КОСТОВ Е ЕДИН ОТ НАЙ-УМНИТЕ МЪЖЕ В ПОЛИТИКАТА И Е НУЖЕН СЕГА НА БГ.НАЙ-ВЕРОЯТНО ТОЙ ЩЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ И ГО ЗАСЛУЖАВА. А ТУКА ОНЯ СТОИМЕНЧО НЕКА СИ ПИШЕ НЕКА СЕ УЧИ --НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ

61

Батман

преди 14 години

Да, миличък, името му е синоним на смели реформи и срещу това няма какво да направиш. Той направи икономическите реформи, защото от това разбира. Сега е време силовака ББ да направи и съдебните, за да вкара някой зад решетките,. Премиерът няма правомощия да съди, но мнозинството може да принуди съда да работи. Но тук не е Чехия нито Полша, където с червената *** се оправиха още през 1990-та, когато ние си избрахме пак БСП. ама кой да помни...

60

Смърч

преди 14 години

Тва не е бял човек, а за другото не знам. Знам само, че една местна шайка по негово време се възмогнаха и още скубят субсидии.Тогава като взеха властта, в нашия беден район не бе останало какво да се краде и юнаците метнаха гората. Eбaхa /пожалуйста/ и мамата ! Бракониерските им истории отделно.

59

Ха-ха-ха ! ....

преди 14 години

Името на Костов е по-скоро синоним на КОРУПЦИЯ и ПРЕДАТЕЛСТВО към демократичната идея, отколкото на каквото и да било друго ... Дори 100 години да минат той ще си остане един от най-тъмните (и в пряк, и преносен смисъл !) субекти ръководили България !

58

Kireto ot Kumarica

преди 14 години

Kostov e nagul kradec!! kude sa 27 miliarda ot privatizaciata??Takuv naglec ne sme imali i se chudia, zashto ne mu se konfiskuva CIALOTO imushtedstvo!!!! Ha da go vidim velikia Borisov kvo shte mu napravi?Nishto!!! Shtoto e sushtia!!! nego ne go e grija za NIKOGO!!Samo za sebe si, a go snmat, pokazvat, pokazvat dori i na Lunata .Tejko ni ot GERB, tejko.A tezi koito sa glasuvali za tiah, shte gi boli poveche shtoto ot svoi boli nai-mnogo.

57

До червените бастуни

преди 14 години

Червени ***, кога ще си го набиете в червените бетонни кофи - Костов НЕ е виновен и СССР, другаря Ленин, СИВ и т.н. ги няма вече. Влезте в час, че живота ви мина в спомени по комунизма и Правешкия селянин Тошко !

56

ДЪБЛИН

преди 14 години

Поне се опитайте да мислите-добре Костов може и да не е идеален/но си останаха само слуховете,без нищо доказано/,но само факта,че той и никой друг може/и го доказа/ да постави ДПС и БСП на място означава много-а що се отнася за обвиненията срещу него за приватизацията искам да попитам-"какво бихте вие направили като министър-председател наследил опоскана и окрадена от комунистите държава след жестоки народни бунтове и тежка зима?".Спомнете си какво беше след геният Виденов .

55

dd

преди 14 години

"В момента имаме заседание и това няма как да не попадне в полезрението ни. Няма нито една мярка, която да стимулира производството и икономиката. Всичко е свързано с взимане и ограничение. Ще се граби от бременни и пенсионери. И разбира се служителите от бюджетната сфера", допълни той. Манолов добави, че споделеното от него е част от чернова, придобита по неофициален ред, но тя е от Министерството на финансите."Може и да не е с окончателен вариант, но в ръцете ми има 31 антикризисни мерки и

54

ПОСТРАДАЛ

преди 14 години

Често ми се случва да видя надписа "СТАНА БЕЛЯТА"Но не се притеснявайте , ше бъдат взети мерки срещу ограничаване свободата на словото.Оплакашме се!

53

dd

преди 14 години

ужасяваща. По мои канали се сдобих с този пакет от мерки. Вътре има чудовищни неща, от които ще ви настръхнат косите", започна Манолов.Ето и разкритите от него мерки:- Облагане с данъци на всички пенсии.- Принудителна неплатена отпуска за всички бюджетни служители веднъж в годината.- Намаляване до минимум на полагаемия допълнителен платен отпуск за ненормирано работно време.- Намаляване на срока, за който ще се получава обезщетение за бременност и раждане от 410 календарни дни на 225 (т.е.