100

Пепи

преди 15 години

"Винаги разсъждавам по този начин, че полицаите не могат да бъдат убийци."Интересно ми е как Цветанов би нарекъл едни други полицаи и шефът им, които преди няколко години, по заповед на тогавашния главен секретар на МВР стреляха с гранатомети срещу един хасковски гащник, който се беше заключил във вилата си. Минаха години от тогава, а така и не се чу този челен опит за арестуване на заподозряни да е внедрен някъде по света.

99

Задълдочен-Ц

преди 15 години

,,Убеден съм, че следващата инстанция ще подходи много по-задълбочено, за да има действително едно справедливо решение на този казус, допълни Цветанов.Това означава министре Цветанов , че тази съдебма инстанция не подхожда задълбочено!!!!!!! И какво е справедливото решение министре по този казус???? Орден ,,Стара планина" ли да дадат на тези убийци????

98

@

преди 15 години

Продължава да се говори, че двадесетте години демокрация са проблемът на държавата. Така не се говореше, когато се мазнеха за членове на Европейската народна партия! А какво става с полицаите убийци на малолетните си приятелки, с пияните ченгета? Какви мерки ще вземе Цветанов, за да се прекрати тази порочна практика в МВР?

97

BLBG

преди 15 години

Ц.Цветанов директно се намесва в работата на независимия/надяваме се/ съд.Дано Б.Борисов се намеси за да не стане министара за смях.Кой защитава убийци е готов убиец. "Ако зависи от мен не бих допуснал да влязат в затвора", заяви Цветанов, подчертавайки, че България е правова държава и думата има съдът, а решението на последна инстанция не следва да бъде коментирано.

96

Анонимен

преди 15 години

Ubiicite w zatwora! A policaite sa nai-golemite utrepki w Bulgaria, cialata prostitucia i tyrgowiata s droga stawa s tiahno pokrowitelstwo.

95

Илиян

преди 15 години

"За мен присъдите им дори са занижени,я лежат 10 години,я не!Защото един убиец-полицай е много по-лошо от един убиец-гангстер! " Присъдите са им малко весоки наистина , но ако ги свалят под 10 години , вече ще е грубо !!

94

TANKIST

преди 15 години

SAMO 4ENGETATA ZNAQT KAKVO E STANALO ... TOVA CHE NQKOI ZAEMA NE4IQ STRANA E 4ISTA POZAAA ! :) AIDE DA SI GOVORIM DIREKTNO !!!

93

Анонимен

преди 15 години

И за ниско интелигентен човек вече е ясно, че НЕ Е ИМАЛО НИКАКВО УБИЙСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Всички ли наркомани, които умират след поредната си доза са били убити от някой?

92

hpy

преди 15 години

88, предполагам се сещаш за убития студент пред дискотека "Амнезия". Той е бил жестоко пребит и убит от трима други студенти. От тях само един е задържан и го грози присъда до 10 години(ако бъде осъден). Не съм запознат с подробностите по този случаи, но по аналогия за мен двойно по-малка присъда на вскеи полицай ще е напълно достатъчна. Тук не е САЩ все пак - тук хора, които с престъпно количество алкохол убиват и осакатяват хора по пътищата, биват осъждани условно.

91

Той е!

преди 15 години

За мен присъдите им дори са занижени,я лежат 10 години,я не!Защото един убиец-полицай е много по-лошо от един убиец-гангстер!

90

Той е!

преди 15 години

Нека не смесваме нещата!Да,осъдени престъпници от голям ранг почти няма,и затова е виновна цялата съдебна система,и същото това МВР!Защото държавата и престъпността са сраснати,още отпреди 10 ноември!Но случаят с полицаите е друг!Това си е чиста проба убийство,и което е още по-лошото - извършено от униформени служители на МВР!Това си е направо страшно,че те така утре могат да убият всеки един човек,независимо дали е виновен или не!А те не са тези,които определят кой е виновен!

89

milicia

преди 15 години

neka ne nadigame kokalite na umrelite, no vse pak sa si dosta godinki za policaite. Mai mirishe na razplashtane...ama v istinskia smisal na dumata...

88

до hpy

преди 15 години

Е страшна милиционерска логика извади !!! Виновни са, но не заслужавали 18 години !?!?!? Е като са виновни колко заслужават за убийство ??? Вие не разбрахте ли, че е убит невъоръжен човек от 5 длъжностни лица !? Няма значение какъв бил Чората ... Не го познавам и не ме интересува това ! Ако е бил престъпник да са го затворили, а не да го убиват като животно !!!

87

hpy

преди 15 години

Колега, разбрахме. И казваме - виновни са, но не заслужават 18 години. Не ти ли стига това?

86

BLBG

преди 15 години

Убеден съм, че следващата инстанция ще подходи много по-задълбочено, за да има действително едно справедливо решение на този казус, допълни Цветанов."Аз заставам зад действията на българските полицаи при изпълнение на служебните им задължения", каза още вътрешният министър Цветан Цветанов и подчерта, че полицаите не са имали за цел смъртта на Ангел Димитров."Те не са отишли с тази мисъл, с тази цел и с тази задача", заяви още Цветанов.-Цветанов,плюеш си в сурата.Не защитавай убийците!

85

тома неверни

преди 15 години

колеги,чета и не вярвам-НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ГРАЖДАНСКИ ПРАВА.по света хората си ги бранат със зъби и нокти.НЕДОУМяВАМ

84

до 64

преди 15 години

Ами те май всички престъпници ще се окажат внедрени служители на МВР. Номерът е доста удобен, но вече и доста изтъркан - след случката мужду Румен Шадраванения Пикльо и Алексей Мутропетров

83

ГРМТН

преди 15 години

които не, е ходил на очилище, и е нграмотем у затворо брадчет,

82

Антон

преди 15 години

МИЛИЦИОНЕР МИЛИЦИОНЕРУ ОКО НЕ ВАДИ - а ГЕРБ са главно милиционери, тези които не са пък са доносници на ДС. Българският народ отново направи "най-мъдрия избор", така както го прави вече 20 години поред.

81

Анонимен

преди 15 години

хихи........