107

Анонимен

преди 9 часа

Е като ще сте с ГЕРБ що да гласувам за вас, а не направо за ГЕРБ? Айде нови избори докато ви няма вече в Парламента!

106

Анонимен

преди 9 часа

Даже и думата "К... О...Р...А" не може да се спомене... но тия имали много партии? Значи така: Има много партии, но ще се съюзяват за да управляват. Брей прекрасни идей останали от времето на Бай Тошо, как чрез изкуствено помрачаване на мозъчнатаКора на мозъка на хората, да вярват че има много партии.... след като кошарата е една - собственост на овчаря - БКПето.

105

=отдалечен

преди 9 часа

Равно отдалечения премиер се оказа Борисов. И трябва да е равно отдалечен от чекмеджето и скута на Пеевски. :)))))))))))))))))))))))))))))))))

104

Анонимен

преди 9 часа

Това е малкият шuшu

103

Марш бе

преди 9 часа

Асене, най-доброто нещо, което можеш да направиш е да се скриеш

102

Гледна точка

преди 9 часа

Ама той няма и да се иска бе, мазен кокорчо. Само че ти и про100то трябва да се махнете изобщо от България.

101

Анонимен

преди 9 часа

Значи така: Има много партии, но ще се съюзяват за да управляват. Брей прекрасни идей останали от времето на Бай Тошо, как чрез изкуствено помрачаване на мозъчната *** на мозъка на хората, да вярват че има много партии.... след като кошарата е една - собственост на овчаря - БКПето.

100

Анти тяло

преди 9 часа

Асенка, предателствата трябва да са след изборите... забрави ли ???

99

Муахаха

преди 9 часа

Пеевски бил шИшИ - ама Моля ви се, Пеевски е Огромен Мъж - Висок, а погледнето го тоя -и дали има 150см и само Лоой - само като го видиш и ти се повдига - не знам къв е Хомосексуален, щото Хомосексуалните, ако не друго обикновено са добре поддържани само Мускули момчета!

98

Анонимен

преди 9 часа

Асене, двамата с Киро сте за затвора, а не за коалиция !!!

97

УНИЖАВАМ русофили

преди 9 часа

с гербавата и3мет и пеефски трябва да се внимава много. ПП-ДБ в управление нямат правилен ход. Всичко около тях е от зле на по-зле. Ако са в опозиция, това гарантира правителство от само и единствено и3мет.

96

до86

преди 9 часа

Ми той тиквуня не я оправи, факт, ако я беше оправил щеше да си е оправена, елементарно Уотсан, ти да не си с тежки мозъчни увреждания ве, или искаш да кажеш, че я е оправил ама изодзаде, ако ме разбираш, хахахахаха.

95

Политолог

преди 9 часа

От гледна точка на политиците не е добре че е раздробен вота. Но от гледна точка на демокрацията е напълно нормално 7-8 партии да са в парламента. Това означава че домокрацията се е развила вече и обществото не се страхува да изказва собственото си мнение и да гласува за много различни партии и идеологии. Дадено ни е право на избор и ние го използваме. Така е в демократичните общества. Погледнете какво става в Австрия например или Франция. Не гледайте Русия, където опозицията е в затворите.

94

еу

преди 9 часа

Малък прсчо, Коледа иде!

93

Дам...

преди 9 часа

Един ококорен мигрант, който дори няма правото да гласува тръгнал да реди правителство, че даже и условия поставя?! Радев, май месец 25 година на коя дата викаш били новите извънредни избори?

92

До Зозо

преди 9 часа

Те Шиши и Сокола се самоизядоха от лакомия

91

Примирен

преди 9 часа

Аде да гласуваме за Бойко. То се е видяло, че тук нормални управници няма да има никога, докато не из бе сим сегашната реколта. Той ни крадеше със строителни фирми и обществени поръчки, ама поне на всеки няколко години отиваше да открие нещо построено. Не ги строеше много качествено и после пак крадеше с ремонтите ама поне имаме 1 и половина магистрали и 50 спортни зали за децата, а пътищата поне бяха закърпени. Сега извън магистралите и няколко булеварда в София страната е дупка до дупка

90

Христо Христов

преди 9 часа

До Анонимен/50 "Никъде по света няма партия от 1 човек" - *** верно ли, про'с'так неграмотен? Само в Холандия има две чисто лидерски партии с депутати, при това едната има само един член по устав. Но де неграмотният комплексиран европеиден про'с'так, като ТЕБ, да може да вдене тези неща?!

89

Зозо

преди 9 часа

Шиши е истински патриот. И бa мaмaтa на Доганя. Не е като оня руски талибан Копейката.

88

До 83

преди 9 часа

Той се върти като фурнаджийска лопата