39

Анонимен

преди 5 часа

А какво става с Курск? Стигнаха ли вече Курск?

38

мислител

преди 5 часа

България и ЕС, няма ли да наложат санкции на Израел. За един приятел питам. Ало Денкоооов, кажи нещо бе пръч не доклатен.

37

Анонимен

преди 5 часа

Най-срамното е, че САЩ оказаха натиск на Зеленски да продължи войната. Позорно е да изтребваш населението си в интерес на краваристан.

36

нахулването в Курск

преди 5 часа

А иначе до къде стигна нахлуването в Курск?

35

Toni Ivanov

преди 5 часа

Руската армия умишлено ги е пуснала да влезнат в Русия,първо защото са знаели,че няма да могат после да излезнат живи и второ украинската армия има не достатъчно войници,за да си позволи откриването на втори фронт. Те са използвали резервите си,за да влезнат в района на Курск. Така войната ще свърши по-бързо в полза на Русия.

34

Анонимен

преди 5 часа

Ами явно войскитИ (ех, журналисти!) на Русия са нещо като едно сборище на наемници, които "воюват" за пари, тиктокъри, които се правят на воюващи и излъганите 18-19-годишни наборници, които уж ще участват в учения, а ги хвърлят в тази месомелачката. Та толкова за могучая и непобедимая.

33

наркомана го шиткат

преди 5 часа

Politico: "И Залужни е бил против нахлуването на ВСУ в Курск. Зеленски си е знаел своето". Залужни е посланик в Лондон, и не му е работа да взима решения за Курск. Освен това Залужни пристигна в Киев в състава на делегацията на Блинкен и на разговорите седеше от страната на САЩ и Англия. И ехидно се подсмиваше на Зеленски. Явно го готвят за заместник на Зеленски след провала в Курск. Изглежда наркомана ще го шитнат, а може и да го застрелят. А може и "руска" ракета да го взриви.

32

Анонимен

преди 5 часа

Украйна е агресор! Русия яде бой!

31

Анонимен

преди 5 часа

Нищо интересно и нищо неочаквано. Ако руският голтак ставаше за нещо, нямаше да е голтак. Нали така, бачкотещи неграмотни бедни бачкери русофили?

30

я

преди 5 часа

И сега ги избиват украинците и наемниците като пилета. Особено наемниците (няма взет наемник в плен). И когато ги изтрепат, зеленият наркоман ще ревне, че никой не спазва човешките права и са избили всичките му войници в Курск.

29

Българин

преди 5 часа

Защо да е срамно, след като настъплението, което Украйна е подготвяла с месеци и с много западни средства и техника, реално беше спряно за няколко дена. И месец по-късно Русия е на път да си върне цялата територия (след последните развития от вчера и днес). Никоя държава не може да спре внезапно масово нахлуване и затова границата при военните не е една черта на картата, а ешалонирана отбрана с изготвени логистични пътища.

28

Анонимен

преди 5 часа

Украйна няма да бъде съдена само като победена страна, но и като страна агресор, и много ще има да плаща репарации.

27

Глупости

преди 5 часа

Сега ги избиват като пилци там хахахаах

26

да де

преди 5 часа

може и да са знаели. Ама сега Украйна официално, по всички международни закони и правила на ООН е държава агресор. И 15 хиляди нацистки трупа за 1 месец, които трябваше да се бият на фронта в Донбас, сега наторяват почвата в Курска област.

25

да

преди 5 часа

срамно е за всички да има такъв сайт, който да лъже най-нагло! и тези лъжи няма да ви помогнат, защото нашия народ винаги вярва и е с БРАТСКА РУСИЯ!

24

Още по-срамно за

преди 5 часа

киевския режим: Документи разкриха, че укро-разведката на Буданов е очаквала въздушни удари, но не е могла да предотврати удара на руснаците срещу центъра за специална радиовръзка на ГУР на ВСУ, разположен в източен киевски квартал.

23

Анонимен

преди 5 часа

Най-срамно е да просиш за твоя кауза от други.

22

Анонимен

преди 5 часа

Дрън-дрън.

21

Анонимен

преди 5 часа

Това го казаха още в началото на украинската агресия по руската телевизия в предавамето на Владимир Соловьов, че е имало информация за такава подготовка.

20

До 18

преди 5 часа

Татарин ли си?